Allseas

Meni je upa offshore bez iskustva i bez veze..kolko je kompanija kvalitetna u to neću ulazit, s obzirom da su englezi u makini i na kuverti o kvaliteti kompanije nek procijeni svak za sebe. Tako da niÅ¡ta nije nemoguće, a na ovom forumu je to bezbroj puta dokazano.

Jel možeš napisati u kojoj firmi? I koji rank?
Å to mogu raditi vođe stroja u offshoru?

Meni je upa offshore bez iskustva i bez veze..kolko je kompanija kvalitetna u to neću ulazit, s obzirom da su englezi u makini i na kuverti o kvaliteti kompanije nek procijeni svak za sebe. Tako da niÅ¡ta nije nemoguće, a na ovom forumu je to bezbroj puta dokazano.

je samo neznan u kojem svojstvu, zanan sam da je za nauticare bez iskustva puno teze odnosno granici sa nemogucin...
ali opet nikad neznas ka moze nesto uletiti i covik se nada da ce te zvat pa saljes maile i dalje i tako u krug, a stas evo i sad san posla mail dav prije nego san ovo pisa , je rsta san reka nikad neznas ka more nesto uletit hehehehe
samo opet ponavljan gotovo pa nemoguce je usporedit strojare i nauticare, ipak je razlika to ka nemas iskustvo ka nauticar ili ka strojar...

Dobar Dan, Kolege !

Ima li koji nas sta radi na ALLSEASa bilo paluba ili makinista ili struja ?

Ako ima neka se slobodno javi radi skupljanja informacija o doticnoj firmi !

Pozz,

LP kolege..

Molim Vas, za odgovor da li je uopce moguce upasti na All Seas bez vise skole za 3rd ili 4th eng, i dali ima tamo vec zaposlenih koji ne ispunjavaju sve uvjete koje su naveli u aplikaciji. Offshore iskustva imam, jos uvijek studiram, vec su mi odbili jednu aplikaciju, pa ne znam da li vrijedi pokusat jos koji put.
Ako ima tko od makinista na firmi da malo napise kakav je posao, koliko je ljudi u makini,radno vrijeme, itd..

Hvala

LP kolege..

Molim Vas, za odgovor da li je uopce moguce upasti na All Seas bez vise skole za 3rd ili 4th eng, i dali ima tamo vec zaposlenih koji ne ispunjavaju sve uvjete koje su naveli u aplikaciji. Offshore iskustva imam, jos uvijek studiram, vec su mi odbili jednu aplikaciju, pa ne znam da li vrijedi pokusat jos koji put.
Ako ima tko od makinista na firmi da malo napise kakav je posao, koliko je ljudi u makini,radno vrijeme, itd..

Hvala

Prijatelju neznam ti odg al ti mogu nesto savjetovat za slanje aplikacija.
Na firmi di sad plovin su mi odbijanice slali jedno 10-ak puta (minimalno) kroz par godina (4-5).... Sad tu plovin!!!
Samo ti upri,pa kome prije dopizdi!
Sritno i :uzdravlje

Evo od jedog prijatelja koji je tamo upao sam dobio update kako je na toj firmi pa evo ispod novi update star po ure :)

Ugovore svi imaju 35/35

placa je u kunama

Strojari: Sve Nizozemci vecinom sa njihovih firmi
Elektricari: Sve Rjecani
Deck: Nizozemci sve
Proizvodnja: Spanjolci iz Baskije

Evo od jedog prijatelja koji je tamo upao sam dobio update kako je na toj firmi pa evo ispod novi update star po ure :)

Ugovore svi imaju 35/35

placa je u kunama

Strojari: Sve Nizozemci vecinom sa njihovih firmi
Elektricari: Sve Rjecani
Deck: Nizozemci sve
Proizvodnja: Spanjolci iz Baskije

Evala, Dalmos !

Malo si fula, ugalvnom ti je ovako :

- Makina samo njihovi Nizozemci
- Elektricari nasi iz Rijeke bez skole uglavnom dosli iz brodogradilista
- Paluba misano Filipinci i Spanjolci
- Most Ja i Nizozemci uglavnom
- Kuzina Poljaci i Malezijci

To ti govorin iz prve ruke jer ja san trenutacno na njihovoj ramini staroj 36 god. Koliko cujen od nasih elektricara kolikosu ovdi oni su uglavnom zadovoljni, dok san sinja prominilo se dosta sekondi jer je uzasno tesko radit sa Nizozemcima. Svaki dan borba sa njima, u sve se petljaju prave se ko da su popili svu pamet svita.

Eto toliko !!!!

Pozz sa Sjevernog mora !

Evala, Dalmos !

Malo si fula, ugalvnom ti je ovako :

- Makina samo njihovi Nizozemci
- Elektricari nasi iz Rijeke bez skole uglavnom dosli iz brodogradilista
- Paluba misano Filipinci i Spanjolci
- Most Ja i Nizozemci uglavnom
- Kuzina Poljaci i Malezijci

To ti govorin iz prve ruke jer ja san trenutacno na njihovoj ramini staroj 36 god. Koliko cujen od nasih elektricara kolikosu ovdi oni su uglavnom zadovoljni, dok san sinja prominilo se dosta sekondi jer je uzasno tesko radit sa Nizozemcima. Svaki dan borba sa njima, u sve se petljaju prave se ko da su popili svu pamet svita.

Eto toliko !!!!

Pozz sa Sjevernog mora !

Slusaj ti su upao na njihovu staru raminu ali ovo sta sam ja napisao je situacija na novogradnji Pieter Scheltedi je moj prijatelj. Ali sve u svemu dobra je firma. A o karakteru Nizozemaca mogu reci da sam upoznat jer sam 3 godine bio na njihovoj firmi na teretnim brodovima.

Pozz

Gospodo. Njihove ramine su puno bolje od bilo kakvih drugih ramina. Da su svi elektricari Rijecani, nije istina. Ja nisam a ni jedan "decko" sa Raba :P
Uglavnom, firma za pozelit. Pieter Schelte googlajte pa ce te vidjeti mrcinu, a vec su najavili gradnju veceg i boljeg...
Ima bolje, daleko od toga ali... We keep as a family kaze Edward ...

Sent from my GT-S7500 using Tapatalk 2

Gospodo. Njihove ramine su puno bolje od bilo kakvih drugih ramina. Da su svi elektricari Rijecani, nije istina. Ja nisam a ni jedan "decko" sa Raba :P
Uglavnom, firma za pozelit. Pieter Schelte googlajte pa ce te vidjeti mrcinu, a vec su najavili gradnju veceg i boljeg...
Ima bolje, daleko od toga ali... We keep as a family kaze Edward ...

Odlican post svaka cast.

Ali da recem da smo mislili da su sve Rijecani pa lipo je da ima i nasih iz drugih djelova Hrvatske :uzdravlje

breveti.....

breveti.....

Odlican post svaka cast.

Ali da recem da smo mislili da su sve Rijecani pa lipo je da ima i nasih iz drugih djelova Hrvatske :uzdravlje

Aj molim vas za odgovor......evo ja imam sve brevete za 4th.eng.plus tanker familkarization,jesu li joÅ¡ neki breveti potrebni za upast na off shore,Å¡to se tiče makinje?
Hvala i pozz

breveti.....

breveti.....

BOSIET; HUET ...

Sorry što peglam al ibg ne znam pa pitam.....ako možeš pojasni mi što su taj bosiet i huet......jeli se oni polažu ili samo poslušaju i ima li ii u hrvatskoj za polagat?
Hvala

Nema trenutno..italija pavia ili aberdeen..

Upisi u guglu izbacit ce ti detaljno sve o tim kursevima

Sent from my C6903 using Tapatalk

Ili Falck Rotterdam. Basic Offshore Safety and Induction Emergency Training; Helicopter Underwater Escape Training ... Osnovni breveti za offshore ... Kostaju, tecajevi u R'damu su tri dana ... Zanimljivo bude. Pogotovo kada te tumbaju ;)

Ili Falck Rotterdam. Basic Offshore Safety and Induction Emergency Training; Helicopter Underwater Escape Training ... Osnovni breveti za offshore ... Kostaju, tecajevi u R'damu su tri dana ... Zanimljivo bude. Pogotovo kada te tumbaju ;)

kolega posla sam Vam mail u inbox pa ako imate vrimena pogledajte :uzdravlje

hvalaa :)

Allseas

A jeli moguce dobit malo vise inf. o placi.Pogotovo za ETO poziciju.
Unaprijed hvala

Postovani placa je uklonjena da nebi covijek koji tamo radi godinama vec bio u problemu. Onaj tko nije procitao neka bude brzi drugi put. Ka osobno je zelim kolegu ubacit u neprilike ako nezko drugi zna neka napise.
Hvala na razumjevanju

Last edited:
Back