Ako je netko zainteresiran za posao na Offshore

ja san cuja 73,5. ma odakle si ovi broj izvadija??

brzo ce nac oficire, da ih platu bolje mozda bi i ostali:kafa

ja sam fri??ko s vroona

prihvatite vroon kao nu?žno zlo,firma je te??ko smeće

a ??to se tiče te brojke ljudi koji idu u penziju,vrlo lako da je istina,uglavnom su tamo hokeja??i u svim rangovima

pouka:firma gdje treba eventualno zamrčit matrikulu i nać ne??to drugo,fakat tamo ić gradit karijeru je čisti gubitak vremena

ja sam fri??ko s vroona

prihvatite vroon kao nu?žno zlo,firma je te??ko smeće

a ??to se tiče te brojke ljudi koji idu u penziju,vrlo lako da je istina,uglavnom su tamo hokeja??i u svim rangovima

pouka:firma gdje treba eventualno zamrčit matrikulu i nać ne??to drugo,fakat tamo ić gradit karijeru je čisti gubitak vremena
Puno je bolje nego na vecini trgovackih brodova, za pocetak treba uzeti ono sto ima, a kasnije je lakse naci nesto bolje. Karijere neke nema ovdje, ali se ni ne radi, barem placaju osnovne brevete za offshore. Bolje da dodu nasi nego ex-rusi. :mad:

Last edited:
evo za opalit brzinsku placu ko ima koji ukrcaj ka kapo na psv. jos je rano za riganje u deveti ako se dobro sican

Dear Pescatore

This is a computer generated email, therefore if this is not the kind of work you are interested in please simply delete this email.

We are currently recruiting as follows:

Our client urgently seeks a Chief Engineer for their PSV vessel operating in the North Sea.

This is a temporay position only.

Candidates are required to hold an unlimited Chief Engineers COC, non UK candidates are also required to hold a UK Equivalent CEC.

Must have previous experience as Chief Engineer onboard PSVs.

Mobilisation 12th September 2011 for 4 - 5 weeks

Day Rate: Â?276.00 per day

Kind Regards

Louise

Puno je bolje nego na vecini trgovackih brodova, za pocetak treba uzeti ono sto ima, a kasnije je lakse naci nesto bolje. Karijere neke nema ovdje, ali se ni ne radi, barem placaju osnovne brevete za offshore. Bolje da dodu nasi nego ex-rusi. :mad:

meni je rečeno nakon jednog ugovora ako ?želim zaposlenje za stalno neka izvolim platiti command i control,CAA te jo?? neke tečajeve sam. ukupno oko 5000 funti.

toliko o tome koliko su oni ozbiljna firma,i koliko se isplati tamo raditi uopće.

:kafa

meni je rečeno nakon jednog ugovora ako ?želim zaposlenje za stalno neka izvolim platiti command i control,CAA te jo?? neke tečajeve sam. ukupno oko 5000 funti.

toliko o tome koliko su oni ozbiljna firma,i koliko se isplati tamo raditi uopće.

:kafa

Neznam otkud ti ta informacija, nema veze sa istinom, to ti je neko laga.
Al toplo preporucujem izbjegavanje Vroona, jer ne da tamo nisu pomorci, nego 99% njih nije more nikad ni vidilo, mada ima i iznimki, ka nas Grof i mozda jos poneko.

Neznam otkud ti ta informacija, nema veze sa istinom, to ti je neko laga.
Al toplo preporucujem izbjegavanje Vroona, jer ne da tamo nisu pomorci, nego 99% njih nije more nikad ni vidilo, mada ima i iznimki, ka nas Grof i mozda jos poneko.

mda,slu?žbena depe??a vice ??efa dee side crewinga,stvarno je neko laga :kafa

s ovim drugime se sla?žem,osim kapa (na??ega) od svih drugih ne bi slo?žio jednog po??tenog timunjera i mazača...

mda,slu?žbena depe??a vice ??efa dee side crewinga,stvarno je neko laga :kafa

s ovim drugime se sla?žem,osim kapa (na??ega) od svih drugih ne bi slo?žio jednog po??tenog timunjera i mazača...

Ako ti tako kazes onda vjerujem, nisam to vidio, inace meni su placali sve, doduse vise od dvi godine nisam kod njih.
Ali na Vroona su vecinom abortusi od pomoraca, osim vec spomenutog i ja znam jos jednog Kapa iz Splita i to je to, a ostalima nebi da ni barku u Zadru da voze. :kafa

Ako ti tako kazes onda vjerujem, nisam to vidio, inace meni su placali sve, doduse vise od dvi godine nisam kod njih.
Ali na Vroona su vecinom abortusi od pomoraca, osim vec spomenutog i ja znam jos jednog Kapa iz Splita i to je to, a ostalima nebi da ni barku u Zadru da voze. :kafa

Ima jos kvalitetnih pomoraca tamo budi siguran u to!;)

ima uzrečica "don't shit where you eat"

tako da sve ok,plaća se zaradi i na vroonu,ali ako imate ambicije ili ?želje,vroon je gubljenje vremena

ne mogu reći ni?? kontra,meni je to bila ulaznica u offshore

Ima jos kvalitetnih pomoraca tamo budi siguran u to!;)

Nebih se bas kladio, bio na 4 njihova broda 2 godine, sve sto sam dobro sreo je, prvog makine koji je sad kapo na ex "Dea Protector-u", jednog 2nd Palube (sad na Bourbona) i jednog zapovjednika (sad na Norvezanina), dakle ako nesto i vrijedi to brzo daje petama vjetra, evo @morski_pas prvi, ovi spomenuti i moja malenkost a ima jos, a abortusi ostaju, osim nekih izuzetaka, inace bio sam i na "Viking Ranger-u", "Dea Seeker-u" i "Vos Prince-u", mislim da je dovoljno da vidim tko su ti umovi tamo. A pravi Vroon, Holandski, eeeeeeeeeeee, ako o tome pricas, e onda si u pravu, al tamo su Holandezi, al Engleski Vroon (Stand by) abortusi od pomoraca :uzdravlje

ne mogu reći ni?? kontra,meni je to bila ulaznica u offshore

I meni je bio ulaznica za offshore (tad se zvalo NOMIS), al mogu valjda reci svoje misljenje. :kafa

Nebih se bas kladio, bio na 4 njihova broda 2 godine, sve sto sam dobro sreo je, prvog makine koji je sad kapo na ex "Dea Protector-u", jednog 2nd Palube (sad na Bourbona) i jednog zapovjednika (sad na Norvezanina), dakle ako nesto i vrijedi to brzo daje petama vjetra, evo @morski_pas prvi, ovi spomenuti i moja malenkost a ima jos, a abortusi ostaju, osim nekih izuzetaka, inace bio sam i na "Viking Ranger-u", "Dea Seeker-u" i "Vos Prince-u", mislim da je dovoljno da vidim tko su ti umovi tamo. A pravi Vroon, Holandski, eeeeeeeeeeee, ako o tome pricas, e onda si u pravu, al tamo su Holandezi, al Engleski Vroon (Stand by) abortusi od pomoraca :uzdravlje

I meni je bio ulaznica za offshore (tad se zvalo NOMIS), al mogu valjda reci svoje misljenje. :kafa

:uzdravlje

Ima nas izgleda malo vise dobrih ovdje, a ovi koji misle da su 1 od 1000000 neka ne zaborave da ima istih kao oni smo u Kini 2000. :uzdravlje
Mene su ovdje lipo iznenadili, dali vise nego obecali

Ovo doli je jedan oglas za ERRV, inace ovo je placa samo dok si na brodu, ja sam ima 86 Funti na dan dok sam bio na Vroona na ERRV (ne virujem da si bas nesto puno vise dobio), ako je tebi to dosta i smatras se sposobnim, onda ti stvarno zavidim, stvarno si Veleum ;)

Mi Kinezi se se topimo za 300 - 800 eura na dan, ovisi dali si na PSV, AHTS, DSV....:kafa

E i umalo zaboravih napomenuti, jos ti Englezi popapaju porez koji ces dobiti natrag isto ko i Hrvatska kune koje je Sanader popapa.

ID: DO-EC ERRV Chief Officer

Rank: Chief Officer
Certificates: Chief Mate CoC, UK Chief Mate CoC desired, Medical, ITSO preferable, Marlins Language certificate for non British applicants
Vessel Type: ERRV
Experience: Chief Officer experience required
Trip Lengths: 4 weeks
Temp / Perm: Temp
Trading Area: North Sea
Start Date: Ongoing
Salary: Â?151.48 per day

Last edited:
meni nisu uzeli ni centa od poreza niti je bilo govor a o tome...ne znam ima li to veze s time ako te agencija ukrcava ili direktno preduzeće

meni nisu uzeli ni centa od poreza niti je bilo govor a o tome...ne znam ima li to veze s time ako te agencija ukrcava ili direktno preduzeće

Jesi dobro pogleda platnu listu ;)
Nema sanse da ti nisu uzimali porez, ili ti je placa vec bila umanjena za taj iznos :kafa

BTW:

@Hlatki, evo za Kineze ;)

Chief Engineer
Ref: A125025

Posted on:25/08/2011
Salary:Â?497.00 per Day
Sector: Location:Singapore
Type:Contract
Duration:4 on/off Weeks Description:

You will require the following:
Unlimited Chiefs ticket
Semi submersible experience
BOSIET/OPITO survival
OGUK/UKOOA medical

If you are interested, have the required certificates and experience and are available, please can you send linda@subservpro.com an updated CV and copies of all of your certificates, passport and driving license.

Last edited:
Nema sanse da ti nisu uzimali porez, ili ti je placa vec bila umanjena za taj iznos :kafa

BTW:

Chief Engineer

Unlimited Chiefs ticket
BOSIET/OPITO survival
OGUK/UKOOA medical

If you are interested, have the required certificates and experience and are available, please can you send linda@subservpro.com an updated CV and copies of all of your certificates, passport and driving license.

takla ju nije UK porezna uprava.

BTW:

Chief Engineer

Unlimited Chiefs ticket
BOSIET/OPITO survival
OGUK/UKOOA medical

Pa i nije neka placa za Chief Engineera na Semi Subu...

Evo skinuto sa Rigzone...DPO / 2 nd Mate

DPO - Global Labour Pool - 56513

Change Internationals client, a leading International drilling contractor now requires a DPO to join their fleet of state of the art Dynamically Positioned Semi Submersibles and Drillships on a permanent basis. This is an excellent opportunity for a DPO with 2 years deepwater drilling experience to join a leading company and develop your career.

As DPO you will initially work across the fleet and as such you must be prepared to work globally before being assigned to a specific vessel. Responsibilities will include:

- Maintaining the units position using DP2 and DP3 Systems
- Assist with securing cargo and overseeing the safe loading and unloading of the vessel
- Assist with directing deck crew as required
- Navigation of the unit between work sites
- Completion of company and client paperwork
- Maintenance of bridge equipment
- Assist with the running of day to day operations on the unit along with the Chief Officer and Master

Requirements:

- Minimum of 2 years experience onboard an operational deepwater DP Drillship or Semi Submersible
- OOW Unlimited
- DP Unlimited
- GMDSS
- STCW Certification
- Offshore Survival and Medical
- Willing to work globally as required and flexible on location
- Happy to work to a 28 days on / off rotation

Package Details inclusive of premiums:

$12760 USD per month

$14080 USD per month if working in West Africa

Pa i nije neka placa za Chief Engineera na Semi Subu...

Evo skinuto sa Rigzone...DPO / 2 nd Mate
Package Details inclusive of premiums:
$12760 USD per month
$14080 USD per month if working in West Africa

@Shark

Neznam dali si primjetio, ono gore su Funte, dakle dodje oko $23000 USD per month, a to je skoro $10000 USD vise od ovog tvog posta, sto nebi bas rekao da je "bas" zanemarivo :kafa

BTW, Vidim da je MOJ post prvi u povijesti pomorac.net-a probio brojku od 100 000 pregleda :cool: :kafa

@Shark

Neznam dali si primjetio, ono gore su Funte, dakle dodje oko $23000 USD per month, a to je skoro $10000 USD vise od ovog tvog posta, sto nebi bas rekao da je "bas" zanemarivo :kafa

BTW, Vidim da je MOJ post prvi u povijesti pomorac.net-a probio brojku od 100 000 pregleda :cool: :kafa

@Casper
Ovdje se radi o klasicnoj dnevnici (''per day''), znaci nije permanent.

Back