Puno je bolje nego na vecini trgovackih brodova, za pocetak treba uzeti ono sto ima, a kasnije je lakse naci nesto bolje. Karijere neke nema ovdje, ali se ni ne radi, barem placaju osnovne brevete za offshore. Bolje da dodu nasi nego ex-rusi.ja sam fri??ko s vroona
prihvatite vroon kao nu?žno zlo,firma je te??ko smeće
a ??to se tiče te brojke ljudi koji idu u penziju,vrlo lako da je istina,uglavnom su tamo hokeja??i u svim rangovima
pouka:firma gdje treba eventualno zamrčit matrikulu i nać ne??to drugo,fakat tamo ić gradit karijeru je čisti gubitak vremena
Puno je bolje nego na vecini trgovackih brodova, za pocetak treba uzeti ono sto ima, a kasnije je lakse naci nesto bolje. Karijere neke nema ovdje, ali se ni ne radi, barem placaju osnovne brevete za offshore. Bolje da dodu nasi nego ex-rusi.![]()

meni je rečeno nakon jednog ugovora ako ?želim zaposlenje za stalno neka izvolim platiti command i control,CAA te jo?? neke tečajeve sam. ukupno oko 5000 funti.
toliko o tome koliko su oni ozbiljna firma,i koliko se isplati tamo raditi uopće.
![]()
Neznam otkud ti ta informacija, nema veze sa istinom, to ti je neko laga.
Al toplo preporucujem izbjegavanje Vroona, jer ne da tamo nisu pomorci, nego 99% njih nije more nikad ni vidilo, mada ima i iznimki, ka nas Grof i mozda jos poneko.

mda,slu?žbena depe??a vice ??efa dee side crewinga,stvarno je neko laga
s ovim drugime se sla?žem,osim kapa (na??ega) od svih drugih ne bi slo?žio jednog po??tenog timunjera i mazača...

Ako ti tako kazes onda vjerujem, nisam to vidio, inace meni su placali sve, doduse vise od dvi godine nisam kod njih.
Ali na Vroona su vecinom abortusi od pomoraca, osim vec spomenutog i ja znam jos jednog Kapa iz Splita i to je to, a ostalima nebi da ni barku u Zadru da voze.![]()
Ima jos kvalitetnih pomoraca tamo budi siguran u to!![]()
ne mogu reći ni?? kontra,meni je to bila ulaznica u offshore

Nebih se bas kladio, bio na 4 njihova broda 2 godine, sve sto sam dobro sreo je, prvog makine koji je sad kapo na ex "Dea Protector-u", jednog 2nd Palube (sad na Bourbona) i jednog zapovjednika (sad na Norvezanina), dakle ako nesto i vrijedi to brzo daje petama vjetra, evo @morski_pas prvi, ovi spomenuti i moja malenkost a ima jos, a abortusi ostaju, osim nekih izuzetaka, inace bio sam i na "Viking Ranger-u", "Dea Seeker-u" i "Vos Prince-u", mislim da je dovoljno da vidim tko su ti umovi tamo. A pravi Vroon, Holandski, eeeeeeeeeeee, ako o tome pricas, e onda si u pravu, al tamo su Holandezi, al Engleski Vroon (Stand by) abortusi od pomoraca
I meni je bio ulaznica za offshore (tad se zvalo NOMIS), al mogu valjda reci svoje misljenje.![]()
Ima jos kvalitetnih pomoraca tamo budi siguran u to!![]()
Ima nas izgleda malo vise dobrih ovdje, a ovi koji misle da su 1 od 1000000 neka ne zaborave da ima istih kao oni smo u Kini 2000.![]()
Mene su ovdje lipo iznenadili, dali vise nego obecali

meni nisu uzeli ni centa od poreza niti je bilo govor a o tome...ne znam ima li to veze s time ako te agencija ukrcava ili direktno preduzeće

Jesi dobro pogleda platnu listu
Nema sanse da ti nisu uzimali porez, ili ti je placa vec bila umanjena za taj iznos
BTW:
@Hlatki, evo za Kineze
Chief Engineer
Ref: A125025
Posted on:25/08/2011
Salary:Â?497.00 per Day
Sector: Location:Singapore
Type:Contract
Duration:4 on/off Weeks Description:
You will require the following:
Unlimited Chiefs ticket
Semi submersible experience
BOSIET/OPITO survival
OGUK/UKOOA medical
If you are interested, have the required certificates and experience and are available, please can you send linda@subservpro.com an updated CV and copies of all of your certificates, passport and driving license.
Jesi dobro pogleda platnu listu
Nema sanse da ti nisu uzimali porez, ili ti je placa vec bila umanjena za taj iznos
BTW:
@Hlatki, evo za Kineze
Chief Engineer
Ref: A125025
Posted on:25/08/2011
Salary:Â?497.00 per Day
Sector: Location:Singapore
Type:Contract
Duration:4 on/off Weeks Description:
You will require the following:
Unlimited Chiefs ticket
Semi submersible experience
BOSIET/OPITO survival
OGUK/UKOOA medical
If you are interested, have the required certificates and experience and are available, please can you send linda@subservpro.com an updated CV and copies of all of your certificates, passport and driving license.
Pa i nije neka placa za Chief Engineera na Semi Subu...
Evo skinuto sa Rigzone...DPO / 2 nd Mate
Package Details inclusive of premiums:
$12760 USD per month
$14080 USD per month if working in West Africa

@Shark
Neznam dali si primjetio, ono gore su Funte, dakle dodje oko $23000 USD per month, a to je skoro $10000 USD vise od ovog tvog posta, sto nebi bas rekao da je "bas" zanemarivo
BTW, Vidim da je MOJ post prvi u povijesti pomorac.net-a probio brojku od 100 000 pregleda![]()
![]()