AIDA Cruises

Sad mi javili da ce biti 13.06. assessment u Hamburgu.

Ako jos ima ko iskustva sa slicnim stvarima neka podijeli.

hvala unaprijed

Dali netko zna kako izgleda tecaj csmart u Almeri, dali se polaze kakav test i dali se isti moze past. Dali se radi ljecnicki. Ja bih trebo 11.6.18. u Almeru.

Molio bi nekog od kolega da mi pokusa malo objasnit situaciju na AIDI sto se tice casnika palube. Konkretno me zanima pozicija 2 casnika. Duzina ugovora, placa, opis posla,itd. S obzirom da navigam na tankerima, a nisam bas pretjerno upucen u Cruise svijet, molio bi za malu pomoc. Unaprijed hvala.

ugovori su permanent i porez se placa u Italiji oko 30% place
place je od 2-3K (euro) neto mjesecno, ovisno od pozicije
ugovori su 4-2 ili 3-2 (mjeseci) ovisno od pozicije

kako je kolega naveo na stranici broj10.
jos ako ti je placa recimo 4700 eura permanent na ruke dobivas 3400eura svaki misec jer 30% ti stiga za porez.
posal ka drugi posto si prvi put drzis gvardiji i biti ces zaduzen za fire fighting ili LSA opremu.a ima tu jos mislim i navigation officer koji je zaduzen za cilu publikaciju i passage planove i opremu na mostu.Mislim da je tako vise manje i na AIDI.

Pozdrav,ima li tko iskustva s polaganjem Ces i Marlins testa u SSM-a posto mi spominju nekavo placanje za te testove.
Nije mi jasno zbog toga sto ostale kolege koje su skupa s menonm aplicirale su dobili te testove na email direktno od Aide bez ikakvog placanja.
Samo me zanima da li SSM igra prljavo i ovi put :))

Pozdrav,ima li tko iskustva s polaganjem Ces i Marlins testa u SSM-a posto mi spominju nekavo placanje za te testove.
Nije mi jasno zbog toga sto ostale kolege koje su skupa s menonm aplicirale su dobili te testove na email direktno od Aide bez ikakvog placanja.
Samo me zanima da li SSM igra prljavo i ovi put :))
Ne placaj nikome nista ... ako ti fali neki bravet to rjesi ali zajebi te cake kao ukrcaj pa platis ta 2 tecaja pa qurac.... odjebi to

Molio bi nekog od kolega da mi pokusa malo objasnit situaciju na AIDI sto se tice casnika palube. Konkretno me zanima pozicija 2 casnika. Duzina ugovora, placa, opis posla,itd. S obzirom da navigam na tankerima, a nisam bas pretjerno upucen u Cruise svijet, molio bi za malu pomoc. Unaprijed hvala.

Ne znam sto tocno drugi palube radi, znam ugovor i placu. Prva godina ti je 4/2, kasnije 3/2. Neki dobiju 3/2 odma nakon prvog ugovora, neki ne... Placa nesto vise od 2800 eura permanent. Porezi, mirovinsko i zdravstveno placeno u italiji.

Ne znam sto tocno drugi palube radi, znam ugovor i placu. Prva godina ti je 4/2, kasnije 3/2. Neki dobiju 3/2 odma nakon prvog ugovora, neki ne... Placa nesto vise od 2800 eura permanent. Porezi, mirovinsko i zdravstveno placeno u italiji.
Dobijete li vi krajem godine ona 3 papira iz italije da su tamo doprinosi placeni?

Zahvaljujem na odgovoru.

Dobijes CU Form iz Italije da su doprinosi placeni, ali nasa buranija te salje da ju prevedes na rvacki, jerbo ona ne razumi nista drugo osim materinjeg jezika.
Tri handrid kuna za prijevod i ti onda dokazivas da je to pleceno.
Ako nemas 183 dana placas porez bez obzira sta je placen u Italiji.
Vrh !

Poslano s SM-J530F putem Pomorac.net

Back