Javi ti kad se ukrcas ima li sta mladih svabica po tim brodovima , ako nema mladih onda mogu i stare samo bogate moraju bitiEvo i meni najavili assessmet u Hamburgu. Bilo bi ljepo kad bi neko podjelio svoja iskustva.
Hvala
Ssm-u se javi , oni te spoje direktno.Pozdrav, novi sam na forumu. Molio bih ako nekim slucajem netko ima direktan mail za recruitment za Aidu da mi posalje. Bio bih mu jako zahvalan.
mislim da imas to sve napisano .samo prolistaj par strana unazad.
Ne placaj nikome nista ... ako ti fali neki bravet to rjesi ali zajebi te cake kao ukrcaj pa platis ta 2 tecaja pa qurac.... odjebi toPozdrav,ima li tko iskustva s polaganjem Ces i Marlins testa u SSM-a posto mi spominju nekavo placanje za te testove.
Nije mi jasno zbog toga sto ostale kolege koje su skupa s menonm aplicirale su dobili te testove na email direktno od Aide bez ikakvog placanja.
Samo me zanima da li SSM igra prljavo i ovi put)
Molio bi nekog od kolega da mi pokusa malo objasnit situaciju na AIDI sto se tice casnika palube. Konkretno me zanima pozicija 2 casnika. Duzina ugovora, placa, opis posla,itd. S obzirom da navigam na tankerima, a nisam bas pretjerno upucen u Cruise svijet, molio bi za malu pomoc. Unaprijed hvala.
Dobijete li vi krajem godine ona 3 papira iz italije da su tamo doprinosi placeni?Ne znam sto tocno drugi palube radi, znam ugovor i placu. Prva godina ti je 4/2, kasnije 3/2. Neki dobiju 3/2 odma nakon prvog ugovora, neki ne... Placa nesto vise od 2800 eura permanent. Porezi, mirovinsko i zdravstveno placeno u italiji.
I mislija san da ce od doticne agencije nesto posteno ispast.Hvala na savjetu.
Ne znam sto tocno drugi palube radi, znam ugovor i placu. Prva godina ti je 4/2, kasnije 3/2. Neki dobiju 3/2 odma nakon prvog ugovora, neki ne... Placa nesto vise od 2800 eura permanent. Porezi, mirovinsko i zdravstveno placeno u italiji.