Hotel technician je zaduzen za Galley,neka kombinacija elektricara i plumbera,nije losa pozicija.Hotel engineer ti je top pozicija za taj department 3 strike,ne moze bit promaknut u seniora koliko ja znam.Ovdje kod nas je jedan iz makinje odlucija je napustit makinju i sad je Hotel engineer.
Na kojem si ti ivane brodu?
Bija na viti,sad sam na cari.
Imas 3000 svaki misec.. Placeno mirovinsko i zdrsstveno talijanska penzija... Ovo ti govorim za prvog elektricara tu pretezito nase i krcaju.. Javi se u ssm-a... Posal nije tezak ja sam na divi... 3:2 je ugovorKakvo je stanje SAD za elektricare? Placa, ugovori?
Evo da se i ja javim.Bija asistent u Pullmantura sad upa u Aidu ka prvi za hotel. 3000 eura permanent + osiguranje i mirovinsko u Italiji. Ugovori jesu 3-2 ali vam je prvi 4[emoji14]osa je OK puno papirologije,ja sam na Blu 5 godina star brod i u dobrom je stanju.Njemci nas bas ne vole,ali oni ne vole nikog pa to nije nista novo.Radno vrime do 5 sati,zivot bas i nije nesto.Trenutacno nas je 7 Hrvata ovde,primaju nas dosta na dobrom smo glasu.High voltage obavezan za prvog.Krcaju Hrvate samo priko Split Ship Managmenta ako im se javis direktno posalju te tamo.Slobodno pitajte ako tribate nesto
pozdrav ljudi!
evo jutros me kontaktirali iz ssm-a nakon sta san direktno posla mail za posal na aidu. uglavnon bija san na razgovoru s nekin josipon iz ssm-a kaze da su velike sanse da me ukrca za electrican officer entertainmet. ugovor 3/2 permanent 3000 eura i talijanska penzija.od breveta mi fali samo jos roro/putnicki tako da cu to rjesit iduci tjedan. zavrsija 5 godina pomorskog (struja) pa evo samo me zanima ima li ko sa slicnim iskustvima da me nekako uputi u sve to. inace ovo bi mi bija prvi ukrcaj pa evo bilo kakva pomoc je od velike koristi.njemacki ne prican engleski odlican a gospodin iz ssm je reka da ce me njemacki ucit na brodu. unaprid fala!