G gerilast Master Dec 11, 2010 #61 ......onda te se ne bi usudia ni pogledat, a kamo li mislit da navigas.
Netijak Equus asinus Dec 11, 2010 #62 Zato mene niko ne benda na aerodromu, pogotovo otkad ne navegan a priman placu.. kad podjen di aeroplanon, sve mi stane u rusakic.. valizu san proda na TTS-u proslu nedilju..
Zato mene niko ne benda na aerodromu, pogotovo otkad ne navegan a priman placu.. kad podjen di aeroplanon, sve mi stane u rusakic.. valizu san proda na TTS-u proslu nedilju..
K kokolo New member Dec 11, 2010 #63 ja putujen sa stilom,ali sve zaseren u vrankvurtu ako najden drustvo i iman par uri,otra i ja i stil u 3 PM,obicno ubauljan u avion
ja putujen sa stilom,ali sve zaseren u vrankvurtu ako najden drustvo i iman par uri,otra i ja i stil u 3 PM,obicno ubauljan u avion
K Korisnik New member Dec 11, 2010 #64 e moj kokolo, tako sam i ja bauljo priko vrankvurta, nego ovi moji to skuzili pa me sad saju priko lundona.
e moj kokolo, tako sam i ja bauljo priko vrankvurta, nego ovi moji to skuzili pa me sad saju priko lundona.
K kokolo New member Dec 11, 2010 #65 najgori je londun,nemos ni zapalit moji ne kuze nista,a kamoli to
Netijak Equus asinus Dec 11, 2010 #66 Meni najbolji bec, ima ona betulica, u njoj dimna komora, vavik naroda poznatoga, boarding blizu.. ki prosek..
Meni najbolji bec, ima ona betulica, u njoj dimna komora, vavik naroda poznatoga, boarding blizu.. ki prosek..
G gerilast Master Dec 11, 2010 #67 kokolo said: ja putujen sa stilom,ali sve zaseren u vrankvurtu ako najden drustvo i iman par uri,otra i ja i stil u 3 PM,obicno ubauljan u avion Click to expand... ....ono 06:30 ujutro, Goethe Bar, kobasice s kumpirom i hladna krigla
kokolo said: ja putujen sa stilom,ali sve zaseren u vrankvurtu ako najden drustvo i iman par uri,otra i ja i stil u 3 PM,obicno ubauljan u avion Click to expand... ....ono 06:30 ujutro, Goethe Bar, kobasice s kumpirom i hladna krigla