3rd off prvi put

Izgleda da sam bio napravio glupost,a i sekondo, to da sam isao preko IMA a ne preko gloptika, Kasnije su dosli novi barba i CH off preko IMA. Al eto i dan danas mi nije sasvim jasno sta je to sve bilo. Al jos popizdim na onu dvojcu, Uh Mamu im:mad:
Al nema veze sjest ce to na svoje.:uzdravlje:uzdravlje

Aj se ti ovo lito ukrcaj na "Krsko" pa cemo popit koju,a i dat cu ti besplatne instrukcije

... Nemam ja kome sta lagat. A nisam ja tu reko ni pola sta je svega bilo. Al neka nadusu im.
A zlempetine ce dobit kad nalete jer mi je jos bomba u prsima.
:uzdravlje:uzdravlje

Zujac udri i ne žali ih, greben im sve po spisku!

Moramo se truditi da pomognemo ljudima koliko toliko, no jasno je da ima i takvih koji ne slijede isto opredjeljenje. Osobno sam doživio slično nekoliko puta u karijeri. Zadnji put je to bilo krajem prošle godine, došao nam je zapovjednik kao privremena zamjena i bio sam s njim dva tjedna. Ja sam otišao na odmor, a on je ostao još mjesec dana. Kada sam se vratio na brod našao sam tzv. 'Evaluation Report' kojeg je napisao o meni. Jebenti, nisam mogao vjerovati vlastitim očima... Da ne duljim, evo sada pomalo upirem da se ukrcam na neku kompaniju gdje navegaju profesionalci, a ne 'cheap dicks' ili bižuterija.

Dok sam još bio na brodu ovaj isti zamalo nije pomeo pola Mungube pri isplovljavanju. Kada sam ponovo došao na brod saznao sam da je u Singapuru promašio već usidreni brod za samo pet metara. Onda se opravdao riječima: "aaaa, bilo malo kurenta pa me privarilo".

Tom prilikom, navodno, zapovjednik usidrenog broda i cijela posada, čak i kogo izletili na kuvertu pokazujući srednji prst našem čobanu vičući bijesno: "motha'fucka' fuck yooouu!"

Pozdravljam ga ovdje na nekoliko jezika:

Motherfucker fuck yoouuu 20 times!
Brutto stronzo, figlio di una zoccola!

Твою мать!

:

...

Bio sam nedavno u našem Sindikatu u Rijeci i mislim da ipak pošteno rade u našu korist. Ipak, najviše si možemo pomoći sami, a i Sindikat treba našu podršku. Ova akcija je dokaz da kod nas još uvijek ima ljudi koji se ne predaju.
...

Last edited:
Ma ovaj barba Kurvin sin nije bio neznalica jedino mu je skodilo more pa je stalno bio naliven kad zavalja, a jebiga to je kapetan podmornice iz JNA.

:uzdravlje:uzdravlje

Ne vidim zasto bi momak laga,uostalom nije ni spominja njihova imena.
Jbga zujac,mene to ne cudi i ne iznenadjuje.Uvik imas sansu naletit na govno,ali ovako na dva govna odjedanput i jos rade timski,jebat ga,losa srica.
Ovakve kombinacije su mi poznate sa juznim talijanima.Znaci i njih smo sibnuli.Stvarno smo spremni za EU.

Meni lici na oni djir kad je jedan govno a drugome samo postole viru iz govnetove guzice. Ono mu se lipo uvuce do kraja. Najdraze mi je kraj takvih proc, ponjusit ih i onda pogadjat sta je govno izilo za obid ti dan. Iz nekoga ih razloga taj cin uvik uznemiri i idu vidit je li sta triba njihovome uzoru pa mu se usput potuzu. Mislin da Frane ima neko ime za njih ali san ga zaboravija

:)ma jebevas se ko van govori i sta van govori dok si siguran da posal radis na korektan i profesionalan nacin.
svakoga je j..... u glavu a mene jos i danas samo se siti da na kraju miseca ako je posal odraden dobro neides doma a lova na racun kapa.svaka gruba ric ima cijenu dnevnica djeljeno 8 ili 10 uri pa nek melju.glavu gori a vrime je na vasoj strani

Ne daj se Zujac, ima?? jedno neugodno iskustvo ali si ga treba prebroditi i
prihvatiti ukrcaj kad si imao mogućnost, vidi?? kakva je situacija danas sa poslon da ne smi?? birat a ti si na?žalost odbia ukrcaj dva puta.Ne vrijedi ti ??to govori?? po forumu da će?? ih razbit, za to trba i malo sreće da ih sretne?? i malo muda a osnovni problem ti je vi??e ukrcaj i karijera od tih ??upaka.

Ne daj se Zujac, ima?? jedno neugodno iskustvo ali si ga treba prebroditi i
prihvatiti ukrcaj kad si imao mogućnost, vidi?? kakva je situacija danas sa poslon da ne smi?? birat a ti si na?žalost odbia ukrcaj dva puta.Ne vrijedi ti ??to govori?? po forumu da će?? ih razbit, za to trba i malo sreće da ih sretne?? i malo muda a osnovni problem ti je vi??e ukrcaj i karijera od tih ??upaka.

A imas pravo eto i to je proslo i idemo naprijed:uzdravlje

lakse je kad se podjeli i ovako iskustvo al eto to su vise manje svi prosli, Sta kazu ono sta te ne ubije ojaca te, samo sta ovakva iskustva ne priznaju pa da mozes u CV stavit. Idemo dalje za vece pare imam filing da bi moglo bit posla u skoroj buducnosti i da ova kriza prolazi pomalo.:uzdravlje:uzdravlje

ne vidim zasto bi momak laga,uostalom nije ni spominja njihova imena.
Jbga zujac,mene to ne cudi i ne iznenadjuje.uvik imas sansu naletit na govno,ali ovako na dva govna odjedanput i jos rade timski,jebat ga,losa srica.
ovakve kombinacije su mi poznate sa juznim talijanima.znaci i njih smo sibnuli.stvarno smo spremni za eu.

:d :d :d :d

Pozdrav svima u ove sitne sate, evo cili dan na kompu,
oci mi iskapale, saljem aplikacije na sve strane.

Ako netko slucajno ima kakvu informaciju da neka firma ukrcava 3. kuverte,
bez iskustva - feel free to notify me
zubo.gif

S obzirom na pocetak kadeture (crude oil, aframax) volija bi ostat na tankerima, eventualno produkt & kemija.

Jasno - i plin je pozeljan, ali to ce vjerojatno jos neko vrime bit nedosanjani san.

Znam da sam na totalnom pocetku i da nisam u poziciji birat i izvolijevat vrste brodova, ali eto, valja se isprofilirat u nekom smjeru - osobno - volija bi da to budu tankeri.

zivili.gif

probajte se javit u globtik, koliko vidim krcaju na shella treće bez iskustva, i to odmah na plin :kafa

krcaju sve u 16. Nije na odmet javit se, jasno, no bez neke jake preporuke vrlo te??ko. Ja čekam od 1.mj. i jo?? ni??ta, al kolo sreće se okreće, tako ka?žu...

krcaju sve u 16. Nije na odmet javit se, jasno, no bez neke jake preporuke vrlo te??ko. Ja čekam od 1.mj. i jo?? ni??ta, al kolo sreće se okreće, tako ka?žu...

a slu??aj, u zadnjih 6 mjeseci su uzeli sigurno 50 trećih i ne znam koliko drugih, počeli su kadete krcat. ja isto nisam imao nikakvu vezu pa sam tu, dakle, isplati se provat. pozdrav! :uzdravlje

malo je reći 50, prije da je troznamenkasti broj. Čuja sam i da Globtik krca terce bez iskustva u toj miri da je iscrpija domaće kapacitete te se pribaciva na tr?ži??te kosova i makedonije, fal ljudi, ??ta`??. A ovi momci ??ta se ne mogu ukrcat nek nekom drugom prodaju tu priču. Uvik mogu otić čuvati ovce u Jace

malo je reći 50, prije da je troznamenkasti broj. Čuja sam i da Globtik krca terce bez iskustva u toj miri da je iscrpija domaće kapacitete te se pribaciva na tr?ži??te kosova i makedonije, fal ljudi, ??ta`??. A ovi momci ??ta se ne mogu ukrcat nek nekom drugom prodaju tu priču. Uvik mogu otić čuvati ovce u Jace

Ja se toplo nadam da je ovo samo nekakav sarkasticni smisao za humor
moli.gif

Back