zorovic

Ma zva sam naravno- sa rutinskim odgovorom-ispunite aplikaciju! A na direktno isto ovo gore postavljeno pitanje,:rolleyes: sam dobija- izbjegavanje odgovora na diplomatsko uredski način.
A cuj vjerovatno te hoce imat u vidu za neku drugu kompaniju vjerovatno Uljanik jer koliko ja znam na svim brodovima niza posada su indijci.

Danas dobio informaciju od zorovica za scorpio-za 3rd eng ugovor 4 mjeseca, placa ako je visoka strucna sprema valjda nekakav bonus sve skupa5600 usd.uzimaju juniore a za seniore traze godinu dana u ranku.eto to je to pa koga zanima sretno!

Danas dobio informaciju od zorovica za scorpio-za 3rd eng ugovor 4 mjeseca, placa ako je visoka strucna sprema valjda nekakav bonus sve skupa5600 usd.uzimaju juniore a za seniore traze godinu dana u ranku.eto to je to pa koga zanima sretno!

jel to za tankere ili bulkove?

Za tankere

kad smo vec kod zorovica, nekidan dobivam mail da napravim update svojih podataka na njegovom webu pa me mogu kontaktirati s vrimena na vrime kad se sto otvori, ovo je vjerojatno automatski message, al me zanima prakticira li to netko i ima li kakvih pozitivnih iskustava, tj. jel se dobije katkad kakva konkretna ponuda ili.... , mislim ako zelis posa moras dosadjivati to je kristalno jasno, al eto cisto me zanima onako informativno. thks!

kad smo vec kod zorovica, nekidan dobivam mail da napravim update svojih podataka na njegovom webu pa me mogu kontaktirati s vrimena na vrime kad se sto otvori, ovo je vjerojatno automatski message, al me zanima prakticira li to netko i ima li kakvih pozitivnih iskustava, tj. jel se dobije katkad kakva konkretna ponuda ili.... , mislim ako zelis posa moras dosadjivati to je kristalno jasno, al eto cisto me zanima onako informativno. thks!

Ola Patayuta,

Zovu, zovu kad im treba,kao i svi...... Prije cc 10-tak dana su mog prijatelja zvali za scorpio, odbio ih je (pod ugovorom je)....

Napravi up-to-date, nista te ne kosta

...i da, izvukli su njegov CV iz database-a

Recruiting for Scorpio Group
Viewed 8859 times
Zorovic Maritime Services provides crew management services to Scorpio Group since 1996 recruiting Croatian, Montenegro and other European Deck and Engine Officers to their oil tankers and bulk carriers.

Scorpio Tankers Inc. company with principal executive offices in Monaco and New York, operating 65 owned tankers (Handymax, MR and LR from 37.000 to 120.000 DWT) and currently having 16 newbuilds under construction with delivery through 2015 and 2016.

Scorpio Bulkers Inc. company with principal executive offices in Monaco and New York, presently operating 8 bulk carriers (Ultramax and Kamsarmax size 60.000 – 80.000 DWT), and currently having under construction 22 capesize (180.000 dwt), 19 Kamsarmax (80.000 dwt) and 27 ultramax (60.000 DWT) size bulkers with delivery through 2015 and 2016.

If you are interested in joining this highly reputable and fast growing Shipowner please apply with your CV here.

Koliko sam puta poslao CV Zorovicu kad su trazili ne znam.ni sam broja i nikad odgovor niti na jedan nisam dobio
Cini mi se ako nemas neku preporuku da vrijedi ona
Uzalud vam trud sviraci

Poslano s ASUS_T00I putem Pomorac.net

Mene su zvali nakon dana sto sam nacinio aplikaciju. Upravo za Scorpio. Uljudni i profesionalni. Po meni top agencija u hrvatistanu.

Koliko sam puta poslao CV Zorovicu kad su trazili ne znam.ni sam broja i nikad odgovor niti na jedan nisam dobio
Cini mi se ako nemas neku preporuku da vrijedi ona
Uzalud vam trud sviraci

Poslano s ASUS_T00I putem Pomorac.net

Da, a ja ih jednom isao zvat drugi dan, i ova neka zenska kaze nazovite poslje kad bude neki crew manager pa da s vama poprica, ja zovem poslje, kaze ona sad je izasao taj, zovite ujutro, ja zovem ujutro, opet ista prica, zovite poslje, ja zvao posljepodne, opet nema toga, zovite sutra, ja zovem sutra, e kao na nekom sastanku je, nece danas bit...cisto vozanje, i nimalo profesionalno...jedino tamo tko mi je djelovao profesionalno je onaj decko, ja mislim eduard, sto sad ima svoju agenciju...CC2 tebi su bili profesionalni jel im je valjda bas trebao strojar kad si poslao, tako su meni jednom ponudili kad sam bio treci za stenu, i poslje za chevron, jel im hitno trebalo.

Nas su nase agencije unistile, rijetko koja agencija da ima fer odnos ka npr TaNa, sa Zorovicem imam Ok iskustva.

Nas su nase agencije unistile, rijetko koja agencija da ima fer odnos ka npr TaNa, sa Zorovicem imam Ok iskustva.

Skidam kapu za svakoga s kime sam imao odnos u agenciji Ta-Na. Stvarno viskok kvalitetan odnos. Nebi sada previse o tome, ali samo lijepe rijeci.

kad vec spominjemo druge agencije, ja bi pohvalio azaleu rotterdam. mislim imaju oni svojih musica i mana ali su za nase agente gospoda! ja sam imao vecinom super iskustva s njima...

Ima li neko da ima svjeze informacije o grckom menadzmentu oss (ex osg) koji upravlja sa scorpiovim brodovima?kazu da se najavljuje dosta novograd ji za ovu godinu i da ce trebat ljudi a vidim da zorovic svaki mjesec stavlja aplikacije za tankere ali ne.znam da li je to za almija ili za scorpia.Ima li neko konkretne informacije jer u agenciji nista ne govore.

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

Za Almi sigurno nije. CO sa Almija mi rekao da su vec dulje vrijeme puni i ne primaju ako nema potrebe.
Mislim da imaju jos jednu firmu u vlasnistvu Scorpia, a za koju krcaju. Barem je tako bilo prosle godine. Produkti (Framo sustav), sve noviji brodovi, paperless...

Back