Slazem se s svim idejama i rad na obali i vanka i slicno. Ali ljudi kad doden doma zelin sta vise vrimena biti s zenon,diteton i voljenima. jer nije ista stvar nebiti s njima par miseci i onda ih vidati sam navecer, kao neko ko ih vida svaki dan.
Jebiga . Ma govorimo sta ocemo ali dok je bila juga bolje su zivili pomorci 1000 puta.
danas je pomorac u rangu jednog covika koji recimo radi na benzinskoj pumpi. Jer i oni imaju dobar zivot a jos uz to su kuci non stop. Ja znam da ima vas koji se necete sloziti ali to je moje misljenje a mozda su cak i jaci oni na pumpama.
A to je trenutno stanje ali pricekajte jos koju godinu (nadama se ne misec) pa kad nas pocne drzava jos vise robiti najebali smo ka zuti.
Ljudi mi cemo vracat oni vanjsko politicki dug jer ministri su vidili da na nama mogu dobiti para i nije njih ni malo briga za nas,
Jedino sta nas moze "spasiti" je to da na osnovu iskustva pocnu diliti bravete i da tako shvate da cemo mi vise zarazivati i tako vise donositi njima.
Ujedno ja san primjetia da je
1999 vanjsko politiski dug bija 25 miljardi eura dok je
2003 bija 28 milijardi eura a
2007 je bija oko 30 milijardi eura sta ce reci da nasa drzava koja maze oci ljudima neradi nista da taj dug smanji ili barem ZADRZi na nekoj razini nego mi sve dublje i dublje tonemo a 1000 obitelji u hrvatskoj zivi ko bubrig u loju i nije ih briga za nikoga.
Jer da se jednom Zdravku mamicu i slicnima opali porez na prodane igrace tipa Eduardo ili Corluka dobili bi poreza ko od svih pomoraca za jednu godinu,ali ne lakse je mlatiti jadne pomorce jer oni su stoka, a Mamica koji krade i vara nesmije niko takniti da nebi zavrsija ispod zemlje i slicno.
Ali ima na tisuce primjeraka i mislim da ako se tome ne stane na kraj da ce pomorstvo u Hrvata izumrjeti. Jer vec danas ti imas u 1 srednje upisanih 15 do 17 ucenika po razredu a sta ce tek bit kad opale jos vece sankcije pitam se ja????????????????