Yahte + adrese

Jahta 48 metara treba kapo

Jahta 48 metara treba kapo

Treba kapo za jahtu 47 metara placa 7500 eura brod u italiji cijelu zimu, ljeto se vrti francuska Italija,sardinija privatna jahta placa 7500 eura dovoljno je EOOW..Uvijet je da se mora se pricat talijanski....

Mail saljem na PM

Sretno:uzdravlje:uzdravlje

Hi , I hope all is well. Here are the latest yacht jobs for March.
Latest Yacht Positions 19th March 2015

Sailing Yacht Engineer

3. 35m SY. Y3 Sole Engineer. € 66000. I'm looking for an engineer for our 221GT/970kW/35.5m Sailing Gullet ASAP. Salary E5500pm (standard benefits + E250 completed charter week) Y3 minimum by the looks of it as she will be commercial.
Mostly Charter, some private use. Mediterranean only. Maintenance in winter.
6 crew. Shared cabin. Couples welcome. Current location, SOF

17. 60m SY. 2nd Engineer/ETO (Meol or equiv poss. AEC). $ 60000. 60m sailing yacht looking for a 2nd Eng/ETO (MEOL or equivalent) with a strong background in AV/IT and electrical.

26. 60m SY. MEOL or Y4 2nd Engineer. € Good neg. 20000 nM a year boat, we are currently heading to NZ then South Pacific and Caribbean then East Coast.

35. 38m SY. Y4 Chief Engineer. € 72000. Subject: 38m 199gt (launched 2013) sailing yacht. Joining in Caribbean for Atlantic crossing then Palma boat show followed by 7 week yard period in Palma before beginning charter season. The yacht is a successful charter yacht and the tips are good. We are looking to pay between €5k -€6k depending on experience. Ideally the engineer would have past experience dealing with sailing systems of a modern yacht.

Yacht 1

14. 55m MY. Y1 Chief Engineer based SOF. € 102000. Non rotational, Salary 8500.00 Euro per month, Annual leave of 40 days (one return economy class flight), Crew insurance, single cabin

Yacht 2

30. 65m MY. Y2 III/3 or III/2 Chief Engineer Rotation. Salary range € 7’500 per month. 2 on 2 off. Should be also very strong on multimedia and IT, Prefer commercial background, not must.

Yacht 3

1. 44m MY. Y3 Chief Engineer could be a couple. € 78000 for the engineer. Currently in the yard in Italy, will be based in NW Italy for the winter. 1 season boat.

7. 65m MY. Y3 Chief Engineer based SOF. € 120000. Non rotational, Qualified Chief, vessel is 2942 kW – so at least Y3 (Current Chief is commercial RIII/2), Excellent IT / AV skills, Hard worker, should lead by example (willing to get his hands dirty), Self-motivated, This is a non- rotational position, No visible tattoos in polo shirt & shorts preferred, Non-smoker preferred, Very good spoken English is essential, Valid STCW / Medical certs, Ideally, like to be a EU national / residence card holder, so we don’t get Schengen visa issues, Have excellent references

8. 50m MY. Y3 Chief Engineer, poss. rotation. € 84000. 2 months holiday, lots of sea time.

21. 100m. Y3 or commercial equivalent Rotation. € Good Neg. 2 on 2 off rotation( we are over 3000kw so a commercial 2nd would accrue time for his chiefs ticket ), Shared cabin, Flights paid, Bupa medical on and off, Salary dependent on experience but industry competitive, Would need to start +- 11 April.

24. 42m MY. Y3 Sole Engineer. € 84000. Based south of France. 6 to 7 K, experience and tickets depending, Six weeks holiday a year, Based Cote d'Azur, Private Owned, no charters.

Yacht 4

5. 50m MY. Y4 or Y3 Chief Engineer Rotational. €69960. Older well-kept feadship, probably 2 on 2 off.

20. 35m MY. Y4 Chief Engineer. € to 72000. Based Cannes. Start asap.

Electrical and Electronics

4. 75m MY. ETO Rotation. € 66000. 10 weeks on 10 weeks off (relative to yacht schedule) Euro: 5,500.00 year round

6. 100m + MY. Rotational Electrician ETO. € 64800. 3 months on/off.

15. 90m + MY. ETO Rotation. € 72000. The start date is mid March but can wait for right person. Rotation 2:2, Salary well on rotation 6000Euro, 13th Month, plus Christmas and season bonus Flights, Full medical; Experience with IP TV like Jet Stream a plus, Apple TV, server management.

32. 100m MY. ETO with EOOW Rotation. € 72000. 1:1 rotation, 2 return flights a year, shared cabin.

MEOL/AEC
19. 40m MY. AEC Chief Engineer. € 60000. AEC, Good experience as Chief Engineer on similar size boats, Salary dependant on experience, Start ASAP

23. 40m Feadship. AEC/MEOL Chief Engineer. € To 72000. Highly experienced AEC/MEOL who is looking to do his Y’s or an recently qualified and well experienced Y4, preferably with a yacht master to help with passage watches. It is a sole engineers role and he will need to have experience with the following equipment:- AV, Computer Networks, Satellite systems, Electronics, Cats 3412’s – Mains, Running under mini ISM as 401GT

25. 50m MY. 2nd Engineer MEOL. $ 60000. Start ASAP.

28. 70m MY. 3rd Engineer AEC with apprenticeship. € Good neg. excellent chance for a trained engineer with an AEC to progress in the industry.

33. 50m MY. Relief 2nd Engineer for an Atlantic crossing € 200 per day. Approximately 1st April – 1st May, St Thomas to South of France, 200 euros per day, including flights. Not essential that they have a license, but they should have a relevant engineering background, and at least a years’ experience as a yacht engineer

Deck.

47. New 50m MY. 2nd Officer, private. € Good Neg. Since private reg. Certification is not so important. More important would be longevity and references.

Chef.

9. 50m MY. Chef Rotation. € Good Neg. very high end Chef offering and excellent package and rotation.

Stew.

44. 60m MY. Chief Stewardess. € Excellent. Start ASAP in Spain.

45. 80m MY. 2nd Stewardess. € 3500. Will step up to Chief Stew after the summer. Minimum 3 yrs. experience, English first language, Strong in both service and housekeeping, Easy going- , Great work ethic, Ability to train and lead junior stewardesses, No visible tattoos

48. 140m MY. Multiple interior positions. $ Good neg. 1 Head Housekeeper, 1 Senior Stewardess, 1 Stewardess.

If you would like to be removed from this list please e-mail me back with "please remove" in the subject.
best wishes Joe Hodgson
Follow me on twitter. https://twitter.com/joe4crew

Pitanje za one koji su bolje upoznati s ovim Joe-om iz yachtinga koji salje ove mailove.

Dali je IKAD ITKO se ukrcao preko njega jer ja dobivam te mailove vec 10 godina i nekad sam probao cisto iz znatizelje vidit oce mi odgovorit kad mu posaljem ali nikad nije. Pa eto ako netko moze reci

Hvala

Pitanje za one koji su bolje upoznati s ovim Joe-om iz yachtinga koji salje ove mailove.

Dali je IKAD ITKO se ukrcao preko njega jer ja dobivam te mailove vec 10 godina i nekad sam probao cisto iz znatizelje vidit oce mi odgovorit kad mu posaljem ali nikad nije. Pa eto ako netko moze reci

Hvala

Bok Dalmosh,

Meni on odgovrio evo mozda pet puta,ali nikada od njega niko koga ja znam da je dobio posao,ikada.
Kcer mu isto radi stew i kuzinu posadu,ali se odvojila od njega i krenula sama u posao.Otvorila agenciju s jos jednom dobrom agenticom iz USA(Bivsi elite)
Zna imati i ona realne i dobre ponude(stroj),samo taj US visa hebe koncept rada s agentima preko bare....

Hvala

Meni je odgovorio par puta sa nekakvim standardnim odgovorom tipa: "Thanks Ivan, I will try for you."
Nitko me nije ni zvao niti sto pitao nakon toga.
Druge agencije (wilson halligan, insull, edmiston, ...) su me zvale nekoliko puta kad god bih im bio zanimljiv za neki posao cisto da me provjere prije nego posalju moj CV negdje - sto ima smisla.

Cudno da ovaj navodno salje CV na jahtu bez da mi bar cuje glasa ili da vidi da li bar znam osnovni engleski.

Joe nije los znam par ljudi koji su se ukrcali preko njega,dosta je jeftin za razliku od ostalih agencija pa ga kapetani koriste a isto tako ne vjeruju mu bas pa on za jednu poziciju posalje 10 CV-a pa ako uleti,meni iskreno prije 2 mjeseca zvao na telefon i nudio mi odlican posao u rotaciji 60 mtr. feadship i kapetan me zvao ali nisam mogao ic jer sam bio u pola sezone....

A sta se tice Morskog pasa njega po jugu francuske ljudi znaju bolje nego Princa Alberta od Monaca!!!Messi je mala beba za njega :-)Tako da ja mislim da on ni nema pravi CV, nego samo u CV-u mu stoji broj mobitela....hehehe...

Pozdrav i zivili!!!

Ketrin ltd, trazi 3 casnika palube, uvjet je 6 miseci navigacije u ranku, jahta ima 70 m, ugovor 7 miseci, placa 2300 eura, ukrcaj za par dana, ako je netko zainteresiran 095 550 2708, sretno

Joe nije los znam par ljudi koji su se ukrcali preko njega,dosta je jeftin za razliku od ostalih agencija pa ga kapetani koriste a isto tako ne vjeruju mu bas pa on za jednu poziciju posalje 10 CV-a pa ako uleti,meni iskreno prije 2 mjeseca zvao na telefon i nudio mi odlican posao u rotaciji 60 mtr. feadship i kapetan me zvao ali nisam mogao ic jer sam bio u pola sezone....

Pozdrav i zivili!!!

Meni evo jucer poslao mail i pitao :
How soon you can be avalibile?
Ja mu rekao dva dana i sada cekam razvoj situacije!

Pozdrav ljudi :) Dali ima smisla da se ja bacim u neku potjeru za poslom po jahtama neman nikakvo iskustvo u tom poslu.Do sad sam odradio 6 brodova duge plovidbe na 2 balka i cetri kemikalca u svojstvu mornara i kormilara.Zahvaljujem....:)

Pozdrav ljudi :) Dali ima smisla da se ja bacim u neku potjeru za poslom po jahtama neman nikakvo iskustvo u tom poslu.Do sad sam odradio 6 brodova duge plovidbe na 2 balka i cetri kemikalca u svojstvu mornara i kormilara.Zahvaljujem....:)

Pozdrav Tomislav,
ima nade, dobar cv, obavezno pisane reference, brevete imas a kroz god dana mozes polagati yacht master 200 u Antibes ili Palmi de M. Javi se u Grapevine crew house, kreni vec sutra u Antibes jer sad je spica a kroz 20 dana moglo bi biti prekasno. Obidji sve agencije (rade uglavnom od 9-12) a poslijepodne dockwalking pa od jahte do jahte... cannes, antibes, monaco, st tropez, genova, viareggio pa vidi malo..
sretno

Pozdrav Tomislav,
ima nade, dobar cv, obavezno pisane reference, brevete imas a kroz god dana mozes polagati yacht master 200 u Antibes ili Palmi de M. Javi se u Grapevine crew house, kreni vec sutra u Antibes jer sad je spica a kroz 20 dana moglo bi biti prekasno. Obidji sve agencije (rade uglavnom od 9-12) a poslijepodne dockwalking pa od jahte do jahte... cannes, antibes, monaco, st tropez, genova, viareggio pa vidi malo..
sretno

Igore puno hvala..:)

Pozdrav ekipa,trenutno u Monaku i jos bar 5 puta doc do kraja ugovora.Ima li smisla uzet brevete
i od jahte do jahte,trenutno sam 2/O na kruzeru od 6 zvijezdica,imam za Mastera do 3000GT i
Yacht Master do 500GT?Zahvaljujem na iskrenom odgovoru.

Nema ti smisla ici od jahte do jahte za tvoju pozicju to se ide za day work bolje ti je proci po agencijama vidi na internetu di su i eventuano upoznati ekipu sto je doli pa ako padne koja informacija

Back