Yahte + adrese

Looking for a first mate, with first mate 3000Gt or master 500Gt license, for a 60m S/Y.French and English speaking, with experience on sailing yacht.Starting at the end of January, for a first temporary contract.

Please send your cv to:

carotte_c@yahoo.fr

Seasonal position, February - October (end of).

New 30m Charter yacht, Itinerary to include Croatia, Turkey, Sicily.

STCW 95, ENG1 required, along with a proven track record within the yachting industry, and the catering industry.

The yacht offers very high standards of service, and cuisine.

CV's please to lebateau@hotmail.it

Seasonal position, February - October (end of).

New 30m Charter yacht, Itinerary to include Croatia, Turkey, Sicily.

STCW 95, ENG1 required, along with a proven track record within the yachting industry, and the catering industry.

The yacht offers very high standards of service, and cuisine.

CV's please to lebateau@hotmail.it

Dobar dan ljudi! Ma volio bi znati dali postooji mogućnost ukrcaja na yachu ako nemate iskustva na yachtama,poslo sam dosta Cv-a zahvaljujući va??im adresama ovdje koje su mi jako puno pomogle i moram pohvaliti ovaj forum jeer je predobar i puno mi je pomogao:):)

prilika

prilika

A 140m+ motor yacht are looking to recruit a Chief Officer. Candidate must have previous extensive cruise ship, mega yacht and new build/takeover experience. Male applicants only. This position is to start May/June 2012. Must hold Chief Mate Unlimited CoC.

Salary in USD. 3 months on 3 months off.
jobs-at-sea.com
A 70m motor yacht are urgently looking to recruit a Stew/Massuese to join their vessel. Candidates must be very hardworking and have previous yachting experience with valid relevant certification. Shared cabin arrangements - Female applicants only.

Ref - 3776

To apply visit http://www.jobs-at-sea.com/jobs/hospitality_~_guest_services
Looking for a Chief Stew for a 60m Sailing Yacht cruising Pacific and Caribbean, pays $5000/month, email stews@yachtcrew.ca to apply!

Last edited:
Dobra večer molio bi vas za pomoć vezano uz yachte aplicirao i napravio dosta profila po internet stranicama agencije!!

Katie Kendrick â?? Y.CO Crew

Dobio sam odgovor od ove ?ženske da izaberem koj natjećaj oču i nakon par dana dobio mail da nazovem u utorak tokom dana radi intervjua i mojih uvjeta?
??ta to znači da sam primljen ili ??ta??

Imam jo?? jedan slučaj dobio sam od COSMO-CREW-A Yacht vacancy has come up and we feel that you have the appropriate experience and knowledge to be put forward for this position. ALI ne ku?žim jer datum ukrcaja start date na netječaju je 31.01.2012! a niko ni??ta ne javalja??? poslo mail ne odgovaraju!!

MO??DA SU OVO GLUPA PITANJA!! Volio bi pomoć i savjet od nekoga starijega???

Dobra večer molio bi vas za pomoć vezano uz yachte aplicirao i napravio dosta profila po internet stranicama agencije!!

Katie Kendrick â?? Y.CO Crew

Dobio sam odgovor od ove ?ženske da izaberem koj natjećaj oču i nakon par dana dobio mail da nazovem u utorak tokom dana radi intervjua i mojih uvjeta?
??ta to znači da sam primljen ili ??ta??

Imam jo?? jedan slučaj dobio sam od COSMO-CREW-A Yacht vacancy has come up and we feel that you have the appropriate experience and knowledge to be put forward for this position. ALI ne ku?žim jer datum ukrcaja start date na netječaju je 31.01.2012! a niko ni??ta ne javalja??? poslo mail ne odgovaraju!!

MO??DA SU OVO GLUPA PITANJA!! Volio bi pomoć i savjet od nekoga starijega???

Mislim da je Marko KC dobro upitao. Mozda je to SPAM kojih ima i previse ili neki prevarant koji samo zeli brzu zaradu.

Odgovor na tvoje pitanje je NISI PRIMLJEN, I ZAPAMTI PRIMLJEN SI TEK KAD STUPIS NOGOM NA BROD I TOGA SE DRZI .

ja san isto takav odgovor dobija, ne virujen da je spam, ali to ni??ta ne znači dok te ne kontaktira netko s te jahte.
Vidi??, ja dnevno po??aljen 3-5 CV-a s referencon chartera iz marine, pa neman uspjeha jer san Hrvat i trenutno san doma. Bija san 6 miseci na tankeru i sad opet lovin jahte, ali najbolje je biti tamo di se tra?ži, na licu mista...ja se jo?? uvik nadan da ćemi se posrićiti, ako ne, prije prolića bi tribalo put pod noge...to do the dockwalk...

Evo za one koji tek ?žele ići na jahtu, da ne bi naletili na *minu*:

- kapetan Du??an Jovović iz Kotora, iako su vam po ugovoru zajamčena uredna mjesečna primanja, ovaj samozvani kapetan doslovno potkrada posadu, a u Dubrovniku je poznat kao čovjek koji je pokidao najvi??e mooringa po marinama, zato oprez.

Dobar dan ljudi! je li itko od vas endorsao hrv zapovjednika jahte 500 brt u nekoj drugoj zemlji? ako je moze li koja informacija vise o tome?! Hvala svima!

Dobar dan ljudi! je li itko od vas endorsao hrv zapovjednika jahte 500 brt u nekoj drugoj zemlji? ako je moze li koja informacija vise o tome?! Hvala svima!

Prijatelj mi je je polagao neki kurs u Zagrebu a praksu su imali u ? ibeniku sve skupa ga je do??lo nekih 3 tisuće eura ali ne mo?že ih primjeniti van hrvatske te papire... Ne znam za??to!! Ja sam ga dobio s poručničkim odnosno samo podigao i meni su rekli da vrijedi vani, a sada za??to zbog čega stvarno ne znam kakva je razlika!! :o:o

Prijatelj mi je je polagao neki kurs u Zagrebu a praksu su imali u ? ibeniku sve skupa ga je do??lo nekih 3 tisuće eura ali ne mo?že ih primjeniti van hrvatske te papire... Ne znam za??to!! Ja sam ga dobio s poručničkim odnosno samo podigao i meni su rekli da vrijedi vani, a sada za??to zbog čega stvarno ne znam kakva je razlika!! :o:o

Čisto sumnjam jer i voditelj brodice kategorije "c", yachtmaster "A" (100 GT) i yachtmaster "B" (500 GT) "vrijede" međunarodno. Stavljeno je u navodne znakove jer ovisi o tome da li ih flag state od jahte priznaje, ali oni sami po sebi nisu ograničeni na nacionalnu plovidbu. Pitanje koje je postavljeno jest je li ih itko endorsao i time dobio COC ili CEC temeljem njih kod ikoje flag state. ? ta se tiče UK i njihovih RYA i MCA koji su i najbitniji, koliko mi je poznato ne mo?že se dobiti endorsement. Volija bi da se javi neko ko zna konkretno, zanimljivo je pitanje.

jobs at sea

jobs at sea

Ako ne nađu njihovog valja će i nama:

A 2nd Engineer is needed for a 50m+ charter yacht. Candidates need English as a first language, Y4 certification and a valid ENG1. Must also have a very strong electronics and IT background.

Ref - 3789

To apply visit Jobs at Sea - Seagoing and Shorebased Maritime Recruitment Worldwide > Jobs > Engine
A 50m+ new build need a Y3 certified 2nd Engineer to join their team. Yacht will be based in the Med all year round. Candidates must have previous experience in this role onboard yachts.

Ref - 3788

To apply visit http://www.jobs-at-sea.com/jobs/engine
‎#job 3rd Eng required for Fishery Patrol, joining 16/02-12/03, joining/leaving Aberdeen.
Send CV ahewitt@clyderecruit.com http://ow.ly/8PDkK

Last edited:
Back