Evo samo da pozdravim sve iz Ancone .
zivija! jesi to u ISA-e vezan?
Ja sam napravila dvije sezone kao stewardess na jahti , ako itko kojim slucajem ima poziciju za stalno ili bar cuje za nesto ...bila bi zahvalna da mi javi ...veliki pozdrav![]()
maliperać;117720 said:radim kao medicinski tehnićar i kao sto znate u nasoj lijepoj nista ne funkcionira kako treba,pa tako i na??e plaće,odlućio sam poloziti d2 i naći sebi posao kao mornar ili nesto slićno na jahtama,imam znanje engleskog jezika i zanima me koji su mi sve papiri potrebni....?
maliperać;117724 said:dobro sad dobio sam odgovor od covijeka koji je malo kulturnije i prijaznije to napisao i zadovoljan sam ,nisam padobranac nego sam covik zeljan rada i zarade
Svi smo mi željni rada i zarade, ali za neke stvari se treba malo potrudit, tako i za informacije.
Prije svega, kad se pristupi nekom forumu, onda se malo pročitaju i "pravila ponašanja", a bio bi red da se i predstavi, kao i svi do sada.
Možda bi bilo bolje da je pitanje glasilo:
Pretražio sam cijeli forum i surfao malo po internetu i nigdje ne mogu pronać odgovore, šta mi trebe za to i to, a ne na Vaš način:
"poštovani
radim kao medicinski tehnićar i kao sto znate u nasoj lijepoj nista ne funkcionira kako treba,pa tako i naše plaće,odlućio sam poloziti d2 i naći sebi posao kao mornar ili nesto slićno na jahtama,imam znanje engleskog jezika i zanima me koji su mi sve papiri potrebni....?"
Ovdje na forumu će 95% forumaša pomoć, koliko god mogu, ali i tih 95% živcira način na koji se podstavljaju ta pitanja, a da se prije toga nije malo potrudilo pronać odgovor!
A sta fali mornarima..sada cemo se i vrijedatimo?že?? i puno bolje od mornara.
A sta fali mornarima..sada cemo se i vrijedati![]()

A sta fali mornarima..sada cemo se i vrijedati![]()