bežmek zvao sam ja kapetana ali on nema vise s tim brodom...
ako imas sto drugo javi, ja trazim za skippera do 100gt ili za mornara na vecem
pozdrav
Svaka cast na ovim postovima, nisan bas za ici za prvi put odma za kapa, prvi put bi isa malo nize pa kad nesto uleti sa rotacijom bi bio zainteresiran.
![]()
Imam za prvog časnika;
MY Siran, 67 m, stalni vez u Monacu, Cayman islands flag, crew 21;
CV sa slikom poslati kapetanu na mail captain@mysiran.com
- imam 2-3 maila di se tra?že stjuardese,ako nekog zanima, jahte 60-70m, sve charter
care trebas krenut,pa ce rotacija za 2-3 godine doc, a ovako ti je bolje drz se drugih brodova jer ces tesko na yahte
Svaka cast na ovim postovima, nisan bas za ici za prvi put odma za kapa, prvi put bi isa malo nize pa kad nesto uleti sa rotacijom bi bio zainteresiran.
![]()
Pa bas zato sto neman iskustva sa yahtama pa bi prvo tija vidit kako to izgleda pa ako bi mi se svidilo lako cu je onda prihvatit za kapa.? to bi ti falilo da uleti?? za kapa na brodu od 30-40m, jedini si strojar na brodu, takoreći svoj gospodar u makini. Ima dosta ekipe ??ta su prije bili obični mehaničari KV, bez pomorske ??kole, ali su se sna??li na manjim jahtama.
Pa bas zato sto neman iskustva sa yahtama pa bi prvo tija vidit kako to izgleda pa ako bi mi se svidilo lako cu je onda prihvatit za kapa.
Ne prihvacam posao ako ga necu kvalitetno obavljat i da gazda ne bude zadovoljan, mislim da je to korektno od mene.
A pogotovo ako ce neko ili neko sa foruma zagovorit za mene, onda nema zajebancije.![]()
vidin da si se pripa i razumin te jer san ja isto krenija na jahte tek nedavno.
poslu??aj ljude ??ta ti govore i lipo sidi na avion i ne čekaj ni??ta. ako ti se radi. ako ti se ne radi nać će?? ti 100 izgovora za ne ić.
posal je jednostavan, malo triba povatat konce, al bo?že moj, svaki je početak te?žak.
ka?žen početak jer mo?? bit 100 godina na brodu, jahte su ne??to drugo...

Aj malo onda opisi jedan radni dan.
Prednosti i mane, daj malo info...![]()

Ma jok di bi bilo stresa tamo dobre plaće daju na lipe oči![]()