Yahte + adrese

To je broj mob. od kapetana, a ne od kapa. Osobno se zove kapetana, jer on bira posadu, a ne vlasnik jahte. Kapetan je Bugarin, razumi on i hrvatski, slavenski su to jezici........Pitat će te koju plaću očekuješ, reci oko 3000 eura.....,mislim da je to korektno u odnosu na duljinu broda.

Ako bi moga netko opisat jedan radni dan strojara na jahti.
Vjerojatno tamo se drukcije radi nego na vecim brodima i kakav je smjestaj.
Nisam bas upucen pa me zanima, yahte su me uvik odbijale zbog predugih ugovora, sad kad vidin da ima yahti i sa rotacijon, pocelo me zanimat.;)

mangusta 130

mangusta 130

be?žmek zvao sam ja kapetana ali on nema vise s tim brodom...
ako imas sto drugo javi, ja trazim za skippera do 100gt ili za mornara na vecem
pozdrav

bežmek zvao sam ja kapetana ali on nema vise s tim brodom...
ako imas sto drugo javi, ja trazim za skippera do 100gt ili za mornara na vecem
pozdrav

Imam za prvog časnika;

MY Siran, 67 m, stalni vez u Monacu, Cayman islands flag, crew 21;

CV sa slikom poslati kapetanu na mail captain@mysiran.com

- imam 2-3 maila di se traže stjuardese,ako nekog zanima, jahte 60-70m, sve charter

trazi se kapo do 3000kw, na 40m yahtu (mjesec dana u viareggo u skver,pa 3 mjeseca middle east,nesto chartera) znaci na 4 mjeseca, idealno za one koji hoce s trgovackih brodova prec na yahte. plata 5000-6000 eura .kako se dogovorite, javite mi se na pm za mail od kapetana

Svaka cast na ovim postovima, nisan bas za ici za prvi put odma za kapa, prvi put bi isa malo nize pa kad nesto uleti sa rotacijom bi bio zainteresiran.
:uzdravlje

Svaka cast na ovim postovima, nisan bas za ici za prvi put odma za kapa, prvi put bi isa malo nize pa kad nesto uleti sa rotacijom bi bio zainteresiran.

care trebas krenut,pa ce rotacija za 2-3 godine doc, a ovako ti je bolje drz se drugih brodova jer ces tesko na yahte

Imam za prvog časnika;

MY Siran, 67 m, stalni vez u Monacu, Cayman islands flag, crew 21;

CV sa slikom poslati kapetanu na mail captain@mysiran.com

- imam 2-3 maila di se tra?že stjuardese,ako nekog zanima, jahte 60-70m, sve charter

hvala ali mislim da je to malo van mog domasaja...nemam ja porucnicki i slicno. imam ym 100gt sa dodacima. iako nista ne kosta da posaljem mail...ako cujes za sto manje rado..u svakom slucaju hvala...

care trebas krenut,pa ce rotacija za 2-3 godine doc, a ovako ti je bolje drz se drugih brodova jer ces tesko na yahte

Mozda sam prestar onda pa mislin drukcije,sve preko 4 miseca mi ne dolazi u obzir.Bez obzira na pare.Ne mogu cekat 2-3 godine.:(

? to bi ti falilo da uleti?? za kapa na brodu od 30-40m, jedini si strojar na brodu, takoreći svoj gospodar u makini. Ima dosta ekipe ??ta su prije bili obični mehaničari KV, bez pomorske ??kole, ali su se sna??li na manjim jahtama.

? to bi ti falilo da uleti?? za kapa na brodu od 30-40m, jedini si strojar na brodu, takoreći svoj gospodar u makini. Ima dosta ekipe ??ta su prije bili obični mehaničari KV, bez pomorske ??kole, ali su se sna??li na manjim jahtama.
Pa bas zato sto neman iskustva sa yahtama pa bi prvo tija vidit kako to izgleda pa ako bi mi se svidilo lako cu je onda prihvatit za kapa.
Ne prihvacam posao ako ga necu kvalitetno obavljat i da gazda ne bude zadovoljan, mislim da je to korektno od mene.;)
A pogotovo ako ce neko ili neko sa foruma zagovorit za mene, onda nema zajebancije.:cool:

Pa bas zato sto neman iskustva sa yahtama pa bi prvo tija vidit kako to izgleda pa ako bi mi se svidilo lako cu je onda prihvatit za kapa.
Ne prihvacam posao ako ga necu kvalitetno obavljat i da gazda ne bude zadovoljan, mislim da je to korektno od mene.;)
A pogotovo ako ce neko ili neko sa foruma zagovorit za mene, onda nema zajebancije.:cool:

vidin da si se pripa i razumin te jer san ja isto krenija na jahte tek nedavno.
poslu??aj ljude ??ta ti govore i lipo sidi na avion i ne čekaj ni??ta. ako ti se radi. ako ti se ne radi nać će?? ti 100 izgovora za ne ić.
posal je jednostavan, malo triba povatat konce, al bo?že moj, svaki je početak te?žak.
ka?žen početak jer mo?? bit 100 godina na brodu, jahte su ne??to drugo...

vidin da si se pripa i razumin te jer san ja isto krenija na jahte tek nedavno.
poslu??aj ljude ??ta ti govore i lipo sidi na avion i ne čekaj ni??ta. ako ti se radi. ako ti se ne radi nać će?? ti 100 izgovora za ne ić.
posal je jednostavan, malo triba povatat konce, al bo?že moj, svaki je početak te?žak.
ka?žen početak jer mo?? bit 100 godina na brodu, jahte su ne??to drugo...

Aj malo onda opisi jedan radni dan.
Prednosti i mane, daj malo info...:kafa

Aj malo onda opisi jedan radni dan.
Prednosti i mane, daj malo info...:kafa

meni se sve cini da se tebi ne radi. fino od pocetka uzmi sve procitaj o yahtama , ima ti jos jedan post, na trazilicu i sve ces nac. ne budi taki gotovan

Uzmi sto ti se nudi

Uzmi sto ti se nudi

Ako si mlad i zdrav nemoj trazit dlaku u jajetu nego se prihvati posla.

Oprezan san jer san se dva put tako zaletija na prvu pa 4 godine poletile brzo i evo me opet na pocetku di san i bija prije 4 godine, opet saljen aplikacije po cilon svitu.Ovaj put citam forum pa se valjda necu zajebat po treci put.:uzdravlje
Nemojte se odma tako pinit, lipo san pita covika da mi kaze iz prve ruke vise iz znatizelje jer sad iman druge planove, ali kuzin da ni to za me, bez obzira sto je lova dobra na yahtama.;)

nema se kume vrimena za priču, ?život je kratak. neću ti opisivat radni dan sad ode iz jednostavnog razloga ??ta je svaki dan drukčiji. posal je prilično energičan, dodu??e nema puno fizikale al svaki se dan ne??to novo uči i nije dosadno.
p.s. nije mi jasno kako mo?že?? reć da za tebe nije ne??to ??ta nisi ni prova....:confused:

E pa tebe san pita jer vidin da nemas dlake na jeziku.:hihi
Ni mi sad vrime za probavat, ako si zadovoljan i na yahtama mislis ostat, znaci da je ok, samo san to tija od tebe cut.:kafa
Ni za mene to dugo stajanje u komadu na jednom brodu, vise od 4 miseca bi poludi, doduse na yahtama nema stresa ko na drugim brodima al svejedno, drazi su mi kraci ugovori, ima i to svoje mane al lakse je zivit odvojen od familije na krace staze.

Back