Yahte + adrese

mo?že li mi itko dat informaciju o agenciji mc-psl u monte carlu,a vlasnik te agencije je izvjesni petros zarpanely
Danas su me zvali za posao deckhanda da bi triba doć tamo i ??ta prije počet radit.
ima li tu kakva zaj...
unaprid svima HVALA

mo?že li mi itko dat informaciju o agenciji mc-psl u monte carlu,a vlasnik te agencije je izvjesni petros zarpanely
Danas su me zvali za posao deckhanda da bi triba doć tamo i ??ta prije počet radit.
ima li tu kakva zaj...
unaprid svima HVALA

covjek ti je uredan i siguran, ima svoj ured u monacu, ukrcava na cruisere i yahte a i sekretarica mu nije losa

Ljudi pomagajte,
evo mene i jos jedna nasa cura u Antibesu, 4 tjedna. A treca nam se cura ukrcala preko neke Splicanke. Mi smo prosle sve luke i lucice od Italije pa do Francuske. I jedinu stvar koju cujemo ''Sorry we are fully crewed''.Nasle smo sve moguce nase kapetane na Azurnoj obali, i oni vec imaju svoju posadu. Ove crew agencije nas ne sljive ni 5%. Kazu kao nemamo iskustva. Ja sam radila 4 godine na Royalu kao waitress, a ove druga cura ima iskustva u retoranu i hotelu. Mi vise ne znam sto da radimo, nemamo vise para. Ako netko nesto zna, molimo javite nam, jer mi vise nemamo snage.A ocito ni srece. Daj te nam neki savjet.Ovdje je borba za zivot.

Ljudi pomagajte,
evo mene i jos jedna nasa cura u Antibesu, 4 tjedna. A treca nam se cura ukrcala preko neke Splicanke. Mi smo prosle sve luke i lucice od Italije pa do Francuske. I jedinu stvar koju cujemo ''Sorry we are fully crewed''.Nasle smo sve moguce nase kapetane na Azurnoj obali, i oni vec imaju svoju posadu. Ove crew agencije nas ne sljive ni 5%. Kazu kao nemamo iskustva. Ja sam radila 4 godine na Royalu kao waitress, a ove druga cura ima iskustva u retoranu i hotelu. Mi vise ne znam sto da radimo, nemamo vise para. Ako netko nesto zna, molimo javite nam, jer mi vise nemamo snage.A ocito ni srece. Daj te nam neki savjet.Ovdje je borba za zivot.

za stew. zovi na:

0038267224795

Yacht Assistant; Tanja

evo dvije pozicije za kapetane. jedna je za 50ft yahtu nesto oko 3000eu u francuskoj, druga 68 ft oko 4000 eu, treba je uzet na sardiniji, dovest u hrv i tamo bit vjerovatno cijelo ljeto

morski pas! kome se obratit za pozicije kapetana za 50ft i 68ft ? hvala

morski pas! kome se obratit za pozicije kapetana za 50ft i 68ft ? hvala

Care ako pratis forum a vidim da pratis jer si upit postavio na pravo misto, Onda i bio red da prvi post bude u predstavite se a onda da se krene s ovakvim pitanjima

evo jos jedna za palubarce, treba deckhend bez iskustva, do 22 godine, 58m jahta, nek se ne javlja ko ne prolazi uvjete, plata mislim 2000 eu

hitno kapo za 54m sy
za ovo moze i neko na zamjenu mjesec dana, kapetana dobro poznam, za vise javit se covjeku na 0033 627055745, zove se michel, francuz

Last edited:
Pozz svima,
Znam da nije pravo mesto za ovo pitanje ali je ova tema najaktivnija.
Sta je ustvari kurs Powerboat II, jer zvao sam Vojnu akademiju u Beogradu
i dogovorio se za stcw 95 ali nisu bili sigurni za Powerboat II jer nisu znali sta je to :o
Ја kasnije na forumu pricitao da je to ustvari dozvola za upravljanje tenderom - e kako se to sluzbeno zove na srpskom/hrvatskom?
Eto toliko za sada.
Unapred hvala!!!!!!

Pozz svima,
Znam da nije pravo mesto za ovo pitanje ali je ova tema najaktivnija.
Sta je ustvari kurs Powerboat II, jer zvao sam Vojnu akademiju u Beogradu
i dogovorio se za stcw 95 ali nisu bili sigurni za Powerboat II jer nisu znali sta je to :o
Ја kasnije na forumu pricitao da je to ustvari dozvola za upravljanje tenderom - e kako se to sluzbeno zove na srpskom/hrvatskom?
Eto toliko za sada.
Unapred hvala!!!!!!

Anybody???:)

za posao stjuardese na arno leopardu, za charter, pomoći gl. stjuardesi, zvati na
0033616889152 mob. od chief stew.

situacija od prije neki dan kad san pita za mc-psl i gosp.petrosa-zove me u utorak popodne da jesan li na??a posal ka deckhand i ako nisan oću li radit na 44 m motornoj jahti koja je u monte carlu za plaću od 2 000 â?? i ja na sve to odgovorin da oću i pita on da kad mogu najprije doć tamo i ja odma ka?žen tijekom sride popodne.
Odma mu posla pdf. file sa svim dokumentima i preporukama i nazva ga oko 8 da pitam ??ta dalje.
Ka?že on da jo?? ne??to ima vidit sa gazdama ali da spremim stvari i da očekujem njegov poziv.
Danas je ponediljak i jo?? se nije javija, s tim da san zva 4 puta u ured i svaki put ka?že tajnica da će se javit kad dođe.
A ja ovih par dana ispalija na mozak jer nikako nać posal i onda ti upadne neko takav sa la?žnom nadom i onda ispali?? jer jednostavno ne mo?? virovat ni??ta u ovom svitu.
Sigurno je jedino da ni??ta NIJE Sigurno.

Zna li itko di traze deckhande da se odma pocinje radit bilo di i bilo koja
jahta ?

Miki, ne viruj tim ??ajabajzerima priko telefona, jeb..?? ti takvog agenta koji se skriva iza suknje od tajnice, kao da je yachting igra skrivača.
U yachtingu igra samo dogovor oči u oči, interview, preporuke, ali sve da vidi?? s kim diskutira??.
Odi malo do Azurne, napravi vijađ po agencijama, ima i na??ih ljudi doli, pomoći će ti, nije jo?? kasno za ubosti dobar posao na jahtama.

Care ako pratis forum a vidim da pratis jer si upit postavio na pravo misto, Onda i bio red da prvi post bude u predstavite se a onda da se krene s ovakvim pitanjima

jbg... sorry, imas pravo! Inace sam iz Malog Losinja i i trenutno sa na jednom motornjaku 74ft kao zapovjednik,mornar,kuhar i sve ostalo, uglavnom sam za sve... imam dogovor sa gazdom na cijelu godinu al zimus me izlevatio za place... trenutno jos uvijek radim za njega al trazim nesto bolje i ozbiljnije, tj sigurnije. imam za yachtmastera do 500,stcw95,gmdss.... ako ima kakav posao za zapovjednika,molim te. Hvala...

jbg... sorry, imas pravo! Inace sam iz Malog Losinja i i trenutno sa na jednom motornjaku 74ft kao zapovjednik,mornar,kuhar i sve ostalo, uglavnom sam za sve... imam dogovor sa gazdom na cijelu godinu al zimus me izlevatio za place... trenutno jos uvijek radim za njega al trazim nesto bolje i ozbiljnije, tj sigurnije. imam za yachtmastera do 500,stcw95,gmdss.... ako ima kakav posao za zapovjednika,molim te. Hvala...

A ne tribas me moliti ode decki koji su u toj bransi stavljaju svakodnevno postove sta ima odtovreno i adrese pa ti je najbolje svakodnevno ode citati i pratiti naletice nesto a eto imas i iskustva tako da je tebi u interesu da si ode ucestalije

Lip pozdrav i sritno :uzdravlje

vecer

vecer

pertos ti je i zva mene za tu istu jahtu i jos mi je reka posto imam porucnicki da prihvatim pozicju za deckhanda jer za kojih par miseci ti isti vlasnici kupuju jahtu od 73 met i da onda imam sanse za mate poziciju jahta je izgleda vec placena i bija je super a za razliku od tebe meni se uvik uredno javi na telefon izgleda da sam mu ostavija dobar dojam ,bar mislin i uglavnom me danas zva da je pozicija popounjena idemo dalje nema stajanja

Back