Evo procitao sam sve postove, ekipa kaze da treba neko vrijeme da to sidne na misto. Ja sam tu vise od 3 godine,tesko ce to ikad sist na svoje mjesto,iz jednog jednostavnog razloga,Wilhelmsen je firma u firmi( VOC) ,nema standard fleet-a,svaki je brod politika za sebe.nikad ne znas sta ce te dopast od opreme na kojem brodu. Permiti za rad su skinuti sa Rocket Launchera,Norvezani su sekretarice skupe,a balkanci tampon zona za mislit i radit(upravljat filipincima) .
1st Eng tu ne postoji,oni tu poziciju zovu 2nd ENG,watch keeperi su filipinci sa offshora,tu i tamo neki nas.ali ga stave u gvardiu od ponoc -4 dok ne poludi s njima i pokupi se negdi drugo. Njih pola niti ne zna sta je bojler,osmoza,red zone,dosli su sa AHTS-ova ili tug-ova od wilhelmsena..
AB-ovi zamotaju glave pa piketavaju oko main pool-a kao da su na kontejneru isprid gostiju .
Place su pristojne, 11 000 ,godisnji bonus je 45 po godini ,nakon 5 se ukida bonus( maksimalno 11 250$ )rotacija najbolja,stvarno je odlicna 10/10 tjedana ,to me najvise i drzi tu.
ostalo sve losije nego na NCL-u za barem 15-20 godina iskustva cruise industrije.
Imaju najbolji marketing,dobro se prodaju ,i dobro su oni zamislili taj “explore the world in comfortâ€,samo sto im je brod prejeftino napravljen za taj comfort...