Vazno

Evala prijatelji i clanovi UPH te buduci clanovi

Cast mi je i zadovoljstvo da vam se mogu obratiti s novim vijestima za UPH.

1.4 2009 Ja i Kolega tj potpredsjednik Udruge nasli smo se na sastanku s direktoricama Croatia Osiguranja iz RIjeke te smo s njima sklopili kolektivni ugovor o osiguranju SVIH clanova UPH. Dakle kopiracu vam najvazniji dio ugovora koji ce vas interesirati a ukljucen je u clanarinu. Dakle na ovaj nacin cemo svim clanovi UPH ponuditi nesto za novac od clanarine .

Posto je ovo sa Croatia Osiguranjem vec gotova stvar to mogu objaviti Dakle sljedece o Croatia osiguranju je

Po zaključenju ugovora o osiguranju pomorci su osigurani 24 sata, dakle bez vremenskog i prostornog ograničenja, neovisno o tome kada i gdje je nastupio osigurani slučaj.

U prilo?ženoj tabeli nudimo Vam osigurateljno pokriće uz osigurane iznose i premiju u kunama kako slijedi:

OSIGURANI IZNOSI po pomorcu za slučaj:GODI? NJA PREMIJA po pomorcu

Smrt uslijed nezgode 40.000,00 kn

Trajni invaliditet uslijed nezgode 80.000,00 kn

Bolnički dani (uslijed nezgode i uslijed bolesti) 45,00 kn

Ukoliko nastupi osiguranikova smrt uslijed nezgode, CROATIA osiguranje d.d. isplaćuje puni osigurani iznos za slučaj smrti uslijed nezgode zakonskom nasljedniku osiguranika.

Ukoliko nastupi trajni invaliditet uslijed nezgode, CROATIA osiguranje d.d. isplaćuje osiguraniku postotak od osiguranog iznosa za slučaj trajnog invaliditeta, koji odgovara postotku djelomičnog invaliditeta nastalog kao posljedica nezgode. Svaki postotak invaliditeta preko 50% priznaje se dvostruko.

Osiguranjem bolničkih dana obuhvaćeni su nu?žno provedeni dani u bolnici radi liječenja od posljedica nesretnog slučaja ili bolesti, za koje se isplaćuje ugovorena visina naknade po danu boravka u bolnici, od jednog dana (24 sata) do najvi??e 180 dana za bolesti ili po nesretnom slučaju u jednoj osigurateljnoj godini.

Mislim da je to jako dobar dogovor i da cemo na taj nacin biti jedna od najjacih Udruga u Hrvatskoj ako ne i najjaca. A ipak od 100 dolara clanarine mi mozemo izdvojiti da bi svaki clan imao i gore navedeno osiguranje.

Isto tako sta se tice zivotnog osiguranja Croatia Osiguranje nam je izasla u susret da svakog clana Udruge dodatno moze osigurati za 60 eura na godinu ako zeli stediti na taj nacin. Ponavljam ovo su uvjeti koji vride samo za clanove UPH. Tako malo godisnje osiguranje imaju samo clanovi Udruge jer je to na osnovu nasih pregovora. Dakle tih 60 eura je neka vrsta stednje. a ovo gore navedeno sta ide u clanarinu je kao neka vrsta kasko osiguranja i nije stedno. Eto toliko o Croatia Osiguranju. Te mislim da je svakom pomorcu u cilju uci u UPH jer ce na taj nacin za 100 dolara godislje imati puno povlastica .

MIslim da cemo s ovim pokazati koliko smo ozbiljna i jaka udruga te da zelimo sta je moguce vise zastiti Hrvatskog pomorca ma gdje god on bio. Isto tako mogu samo reci da imam jos jako dobrih vijesti ali o tome nesmin govoriti jer je jos prerano ali bice jos ugodnih iznenadenja virujte mi.

Lip pozdrav

Last edited:
Bravo kolege!!! Uclanili bi se mi i bez tih beneficija ali svakako i to pokazuje ozbiljnost ove stvari i da je ljudima iz Udruge stalo do svakoga.....kupis novo auto pa ti ne daju osiguranje a ovde za 500 i kusur kuna clanarine imas osiguranje za svakog clana i onda ce ponovo neki "pametnjakovic" pitati di ide lova??? NIJE PUNO ALI COVIKA VESELI...Zivili!!!

Last edited:
Bravo decki,i meni je ovo 5. zivotno i dobro je .Da Bog da nikad ne bude tribalo ali ako bude ima kome ce ic.

Back