Varalice

Status
Not open for further replies.
E moj prijatelju ne budi naivan, telefonski poziv je jako orude pogotovu ako je sa jedne strane agent, a sa druge SENIOR OPERATIONAL SUPERINTENDENT i uz to su i poznanici odn prijatelji. Zato ti govorim, nekome moze svanuti a nekome smrknuti -ako ne mirises Globtiku.

U nas je lik pred tajfun zamjenio faze kompresora i kompresor ne mo?že da starta , ne mo?že?? motor pokreniti. U tom slučaju sumnjam da bi ga i Globtik spasio , mo?že samo da ga dobar komad čelika spasi od ??aka , noga i glava kad krenu letiti.. :kafa

A sve da ostali vide da se bez njega ne mo?že :rolleyes:

dragi prijatelju, tebe je ne??to isfrustriralo kod neke agencije na nekoj kompaniji. ali to je dio ?života (čitaj; pomorstva) , a more je ??iroko i svako mo?že nać misto u njemu. ako voli i zna plivat.
a ovaj topic ide u smjeru pe??karije sa ribom iz uzgoja only.

Pitat cu te kad bude vrime za avancamenat jer se pitaju i ljudi u officu i to ljudi bliski Globtiku, by the way za tvoju informaciju, kad sam bio na Shella npr citali su se tudji mailovi(preko shellmaila) i to ne na brodu, nego u office-u (kako znam? bio sam upozoren kad sam dosao na Shella a onda sam to i testirao i uvjerio se sam), pa ti napisi da je "Her Zika" npr smrad ljudski i varalica sa osnovnom skolom pa ces vidjeti kad ces avancati.

bo, bumo vid'li... :confused:

Moze li mi iko reci zasto je financijska policija istrazivala Globtik, zasto je Globtik izgubio menagement nad Golarom? Potkradanje pomoraca mozda?Utaja poreza?Zasto su Lahor i Vukusic bili u zatvoru?Ajmo ekipa, razotkrijmo prevarante.

Moze li mi iko reci zasto je financijska policija istrazivala Globtik, zasto je Globtik izgubio menagement nad Golarom? Potkradanje pomoraca mozda?Utaja poreza?Zasto su Lahor i Vukusic bili u zatvoru?Ajmo ekipa, razotkrijmo prevarante.

momce krenija si u krivom smjeru...za privatni obracunat sa nekim izabra si pogresno misto..ako imas ikakvih saznanja obrati se instituciajama pravne drzave...closed

Status
Not open for further replies.
Back