V-ships Rijeka i K-line LNG brodovi

evo upravo sam ih zva, pa mi kaze teta ovako da za juniore nema mista odnosno popunili ih filipinci:mad: dok za seniore kaze da ima nasih:D

kakva je situacija koliko su brodi za sad preuzeli, kakve su place zna neko? cudno da nema nasih juniora znam da ih je
na k-line bilo...

znam samo da 3/O ima 7000 usd samo na brodu i da su na ugovoru 3-3, eto toliko ako nije tocno ispravite me mozda grijesim:hihi

Zva u V ship Rijeka Mirka Dedica i dobija odgovor ovako: Ako imas kojeg 2 eng s iskustvom na LNG javi se u V ship Split pa ides u Paketu s njim. Zva u split - paluba puna, a za makinu neznam jer nisam uspija naci nikog (svi koje poznam su na drugim kompanijama i/ili zadovoljni tamo di jesu).:udriglavom
Ako ima koji 2 eng molija bi da se javi pa da provamo upasti. Jasno mi je da su za mene sanse male, ali nikad ne reci nikad.
Nisam pita za ugovor ni placu. Znam samo da je rijec o LNG brodovima.

V-ships Rijeka i K-line LNG brodovi

Prije oko mjesec dana bila je vijest da od Capt.Mlikote ured V-shipa u rijeci je preuzeo 7-8 neznam tocno K-line-ovih LNG brodova,dali netko zna kolika je placa 3/O na K-line-ovoj lng floti ako idu preko V-shipa u Rijeci
Zahvaljujem

Mislim da kolegu zanima, nakon sto je V ship to preuzeo, da li su prebacili place na svoj sistem (dolari, place samo na brodu) ili su place ostale iste kao na OSM-a (placa permanent, euri)..

nisan 100% siguran al mislim da su im place kao na Vshipa, ono placa samo na brodu i u dolarima.
Gleda sam se prebacit tamo al kako stavri stoje nisu se otvorila mista, niko od ljudi im nije isa ca, a imaju dosta svojih kadeta i asistenta.

VSHIP je priuzea neke brode ali ne sve, placa ista ka i na VSHIPA, dolari, 3-3 ugovor....svi ljudi s K-LINEA ostali na doticnom brodima, znaci mista nema..

k- line lng

k- line lng

evo malo friski info iz prve ruke sta se tice K-LINE LNG, ugovori 2-2 za se seniore, za juniore 3-3 a placa 3/O iznosi 2500 eur tamo i doma

A zna li netko di su elektricari u svemu tome, ima li mista? Davno sam cuo da sa su filipi elektricari, neznam je se sta prominilo.

Kadeti javite se malo u vships Rijeka, koliko sam cuo otvorilo se nekoliko mjesta pa vidite o cemu se radi. Pozdrav

Back