• Skini ovdje https://mega.co.nz/#!i4RBxR6Y!Z9G1ZlwZC3_zIDEqPcfF0fJFhPAsovAHw2kv_HDb32c

Usvojene izmjene Pomorskog zakonika

Živio Monaco,porezni raj za sportaše (i patriote).Živjeli djevičanski otoci za naše tajkune (i patriote)! A gdje mi pomorci možemo naći poreznu oazu da se bucamo potom u prsa junačka (i patriotska)?"Tražimo novu hrid..."

Reka san van ja judi jos prije 4-5 miseci. Morat cemo okupirat i naselit jedan manji jadranski otok i proglasit SLOBODNU TEZACKU REPUBLIKU i gadjat svaku bagru kamenicama i stinama ako budu tili cinit desant...:mad:

@wolf 11
Neka mladi kolega, pisi i pamti i slusaj savjete od svakoga, to nije sramota;). Bitno je da znas izvuc poantu i da se ne bojis brodskog zivota i "sporkoga" posla koji te tamo ceka. Taj je sporki posal "ubija u pojam" puno nasih mladih pomoraca kad su dosli na brod i svatili da je realni brodski zivot skroz drugo. A "bajke i basne" kojima su im napunili glave na pomorskim skolama i fakultetima, kako su pomorci gospoda u bilim uniformama, to je mozda ako ides navigavat na putnicke brodove. Na drugim vrstama brodi moras radit i u sporkici, dok ne dodjes do zadnjega polozaja u svom brodskom odjelu, a to ne prije najmanje 5-6 godin navigacije (i pitanje mozda i vise).
Zato pomalo i mudro, ali bez straja:D.
Zivija:uzdravlje

??ivio Monaco,porezni raj za sporta??e (i patriote).??ivjeli djevičanski otoci za na??e tajkune (i patriote)! A gdje mi pomorci mo?žemo naći poreznu oazu da se bucamo potom u prsa junačka (i patriotska)?"Tra?žimo novu hrid..."

JA vec nasao. Samo cekam da prode malo vrimena te cu obavjestiti clanove UPH da skpa se tamo prijavimo. Dakle nasla se i oaza za pomorce samo necemo jos o tome nikome ko nije u UPH. :uzdravlje

Back