Ustrajanje na zahtjevu

@ WOLF11

Bravo kolega. Svaka ti stoji. Tebe ćemo kadrovirat bez greške... Svaka čast na svakoj primjedbi...

@klo i kadet
nažalost garaže će uskoro počet izdavat i svjedodžbe Srednje stručne spreme, jer su im to omogučili zadnjim izmjenama zakona. Već imamo u Šibeniku i Zagrebu privatna pomorska učilišta... Baš me zanima imaju li simulatore i barem 5 kapetana da drže stručne predmete, a koji su u zadnjih 20 godina vidili neki drugi brod osin gajete... Sramota...

@Kolega

Frend,nemoj tako.Sto se tice Zagreba,znam iz pouzdanih izvora.
sve je do u tancine isplanirano.Predavanja ce drzat nasi updated predavaci s mora jer i tako nemaju vise doli koga ucit.
Cak ce jedan dio prakticne nastave drzat na Jarunu bivsi Ministar Chobankovich.Ipak su poceli uvazavat ljude od friske prakse.
Dokaza se je na raftingu na Zrmanji prije nekog vrimena.:udriglavom:udriglavom

@ WOLF11

Bravo kolega. Svaka ti stoji. Tebe ćemo kadrovirat bez greške... Svaka čast na svakoj primjedbi...

@klo i kadet
nažalost garaže će uskoro počet izdavat i svjedodžbe Srednje stručne spreme, jer su im to omogučili zadnjim izmjenama zakona. Već imamo u Šibeniku i Zagrebu privatna pomorska učilišta... Baš me zanima imaju li simulatore i barem 5 kapetana da drže stručne predmete, a koji su u zadnjih 20 godina vidili neki drugi brod osin gajete... Sramota...

Nazalost hoće, ali poznavajući naš zakon to će se ukinuti za par godina:D....imali smo i na faksu simulator pa smo ga vidili jednom u cilom skolovanju...i opet NAZALOST vise sam na internetu vidia stvari (vezano za brodove) nego na onom faksu

Last edited:
a ono sta je kolega wolf rekao za gmdss i sl. je stvarno sramota...sta je najgore ispit na faksu i ispit za brevet su identićni

@wolf11

Postoje i fax-evi gdje djelatnici nemaju veze s LK!:uzdravlje
Ali zato postoje ljudi iz LK koji rade i u "gara?žama"! Pa ti ne priznaju ni??ta dok ne opali?? pet-??est dana tečaja. Cijena? Sitnica!:D

Cijena? Sitnica!
...jos ako si cest u "garazi" tj. ako si bia dva puta treci put (brevet) ti je 20% posto jeftiniji...sta jest jest, ljudi su posteni :-)

Back