Upisivanje fakulteta, da/ne i zašto

Sritno ti care u zivotu koji god put odabrao.

Samo pazi da nebude posli sljedeci post ode:

Heben ti ekonomiju idem na more, bar cu dobivat placu :hihi

Hahaha, evo zaista ne znam, upravo takvo razmiÅ¡ljanje me sad razara :hihi Prvo treba dobro maturu odradit i upast na faks, a dalje bi sve već nekako iÅ¡lo, naravno uz maksimalnu posvetu radu.

Volio bih ovom prilikom citirati Bukowskog; "kakva je razlika između frajera u zatvoru i prosječnog čovjeka s ulice? - frajer u ćorki je Gubitnik, ali je pokuÅ¡ao." If you know what i mean :p

Živili i ako tko ima neki aktualniji savjet, bio bih opet zahvalan

vidi...

vidi...

Pozdrav,

evo moga viđenja i savjeta..

UpiÅ¡i ono Å¡to želiÅ¡ biti i gdje se vidiÅ¡ za 5-10 godina, zvuči smjeÅ¡no, ali je istinito.
Dat ću primjer di sam ja zavrÅ¡io informatiku i odlučio se za more i brodove.
Ako neÅ¡to želiÅ¡ to ćeÅ¡ i zavrÅ¡iti i napraviti pod svaku cijenu, ali opet sve ovisi o tebi oćeÅ¡ li se na fakultetu zajeb.. i ispijati kavice i izlaziti van tako da znaÅ¡ i sam da sa time ide ponavljanje godine, loÅ¡a ocjena..duži boravak na faxu..cijena.

Posla uvijek ima , samo fali para haha.. uglavnom "kriza" kako je svi zovemo je malo više stisla , a ovdje u Hr pogotovo zato mislim da se moraš najviše sam potruditi oko svega.
Posla na brodu će biti dok je nas ljudi i ovog svijeta ili ako ne izmisle neke letjelice pa budemo letjeli do new yorka za 1 minutu :P Å¡alim se..

Razluči sam Å¡to ti je dobro, Å¡to ne, Å¡to želiÅ¡ u životu... nije lako izbivat sa kopna i radit na brodu gdje ne vidiÅ¡ svoje najmilije po 6 mj i viÅ¡e.., ali je tu dakako novac koji te tjeÅ¡i.

Uglavnom, ako ideÅ¡ na nautiku i želiÅ¡ tući najviÅ¡a zvanja onda se potrudi da to i ostvariÅ¡, vjeruj svaki se trud isplati, samo ćeÅ¡ se do toga truda napapat govana, ljudi i svega ostalog.
Nemoj se ničeg obeshrabrit i odustajat do svog cilja jer i sam znaÅ¡ da u životu nije lako niÅ¡ta pa tako da imaÅ¡ naravno svoj razum i vidi Å¡ta valja i Å¡ta ne, a uvijek oni Å¡to ti govore nemoj ovo nemoj ono ili prosipaju pamet, takve ne sluÅ¡aj.

Sretno ti na upisu i puno uspijeha u svemu ! ;)

Hahaha, evo zaista ne znam, upravo takvo razmiÅ¡ljanje me sad razara :hihi Prvo treba dobro maturu odradit i upast na faks, a dalje bi sve već nekako iÅ¡lo, naravno uz maksimalnu posvetu radu.

Volio bih ovom prilikom citirati Bukowskog; "kakva je razlika između frajera u zatvoru i prosječnog čovjeka s ulice? - frajer u ćorki je Gubitnik, ali je pokuÅ¡ao." If you know what i mean :p

Živili i ako tko ima neki aktualniji savjet, bio bih opet zahvalan

Ma slusaj tribalo ti je samo misec da odgovoris ne brinem se za tebe :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja imam jedno pitanje. Koliko godina treba proći nakon kadeture (odprilike) da bi se dobija neki solidan ugovor, npr 2-2 3-3

Last edited:
Back