Ukrcan i ja

Creatine55

New member
Pozdrav ekipa.. evo napokon nakon 6 miseci cekanja ukrcavam se kao ass. Struje iducu subotu... ponediljak na ambasadu po visu I to...
E sad pitanje... brod je 2003.g E.R. New york kontenjeras... jeli itko ima informaciju ima li slucajno taj brod kakav pristup internetu? Dali dijelim kabinu, I ako ima jos nesto sta moram znat za takav tip broda za prvi ukrcaj? Hvala :)

Pozdrav ekipa.. evo napokon nakon 6 miseci cekanja ukrcavam se kao ass. Struje iducu subotu... ponediljak na ambasadu po visu I to...
E sad pitanje... brod je 2003.g E.R. New york kontenjeras... jeli itko ima informaciju ima li slucajno taj brod kakav pristup internetu? Dali dijelim kabinu, I ako ima jos nesto sta moram znat za takav tip broda za prvi ukrcaj? Hvala :)

komanija je jako dobra....imaš dosta naših kod njih,ali posada je miješana filipi naši,rusi i šta još pitaj boga...ali dobri su

Nelos brod.260m panamax.Interneta nema nego imas mejl koji mozes slati i primati direkt preko satelita.Imas i tzv.I fusion tj.kartice za mobitel koja koristi satelit i mozes u svako doba zvati ,primati i slati poruke.Nije nesto pre skupo.Ne dijelis kabinu.Samo hrabro....
P.S.Cujen da od 01.07.uvode internet na sve brodove u ER floti.

ja san ti isto na E.R. evo vec skoro tri miseca na brodu kao ass.struje brod 350m isto kontenjeras interneta nemamo jedino ovako kad doddjemo u luku sad smo trenutno na malti i kapetan je odobrija da se instalira internet na brodu tako dok smo ovdje na mlati besplatan je u svakom slucaju skoro u svakoj luci imas kupit SIM kartice za internet kupis internacionalni program i peglaj dok si u luci sv u svome nije lose ja san zadovoljan hranna je onako nadane radi se ima posla priko glave sta je dobro za iskusto i samo pomalo i sve najbolje evo taman cemo izac u gradm malo preosetat nac koji dobar restoran :) i opet nazad ja san produzija ugovro godinu dana tako da cu odradin ass odjednom sta je po meni puno bolje a vjerovatno ce me drugih 6 miseci poslat na drugi brod posada su ti filipinci evo ja imat tu sricau da mi je kapo iz sibenika jako dobar covjek 4/E iz crne gore skupa se sa menom ukrca tako da je bar malo lakse kapetan nam je rumunj sekondo je poljak a ostalo su sve filipi ja san zadovoljan dobri su oce ti pomoc elektricar je takodjer filip momak je prva liga sa njim san nom stop sve mi objasni kako sta uglavnom pazi se i pomalo i jos jednom sve njabolje

pozdrav evo i ja san vec 3 ipo miseca na e.r sweden kao ass.struje...sta se tice interneta sve je opisano u komentaru povise...sta rec pametno i hrabro

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Hvala Denise na detaljnim informacijama! Hvala svima takodjer na ovom forumu, puno pomazete! Nadam se da cu I ja tako pomoc nekom mladjem kad skupim iskustva :).

sad smo trenutno na malti i kapetan je odobrija da se instalira internet na brodu tako dok smo ovdje na mlati besplatan

Ako ideÅ¡ vani otidi u onaj prvi gradić do luke, imaÅ¡ tamo na pjeÅ¡ćanoj plaži 2-3 kafića-restorana, onaj u sredini drži neki bugar, Å¡ifra za wireless ti je m@nch3st3r. Internet je brz za poludit, tu bi ja poskida filmova i serija jer bi mi priko mobilnog bilo preskupo. Ako nisu sta minjali brzina bi tribala bit 2-3 Mbps, skineÅ¡ film u par minuti.

skuzajte na offtopicu :)

Ako ideÅ¡ vani otidi u onaj prvi gradić do luke, imaÅ¡ tamo na pjeÅ¡ćanoj plaži 2-3 kafića-restorana, onaj u sredini drži neki bugar, Å¡ifra za wireless ti je m@nch3st3r. Internet je brz za poludit, tu bi ja poskida filmova i serija jer bi mi priko mobilnog bilo preskupo. Ako nisu sta minjali brzina bi tribala bit 2-3 Mbps, skineÅ¡ film u par minuti.

skuzajte na offtopicu :)

bili smo do valete bilo je prva liga gradic je jako fin obisli smo da restorana jbg hrana je malo nikakva pa kad san vidija pizz vauu lipo smo se najeli napili evo sad san trenutno u genovi zavrsili smo sa poslom stojim skoro 2 dana u luci evo sad cemo se opet malo isplati vanka nakon tri miseca jedina dva izlaska ali se ne bunim dobro je kupija san sim karticu 10 E misec dana besplatnog interneta brizna je isto solidna ajde pozz ekipa i svima sve najbolje

Ukrcavam se u spanjolskoj, brod je e.r. new york, liberijska zastava. Gleda san po forumu sta triba nosit na brod, jel triban nosit nesto posebno puno odjece na brod? Kako se pere roba na brodu?

Kad krenem na aerodrom prema brodu, koliko novaca trebam imat uz sebe I u kojoj valuti? Jel mi pametno sve u € ostavit?

Jel mi kapetan refundira troskove odmah, ili na prvoj placi na racun?

Kakva je spiza na brodu, ocu ostat gladan? (Nisan izbirljiv)

Hvala unaprid...

rrrrrr

rrrrrr

Ukrcavam se u spanjolskoj, brod je e.r. new york, liberijska zastava. Gleda san po forumu sta triba nosit na brod, jel triban nosit nesto posebno puno odjece na brod? Kako se pere roba na brodu?

Kad krenem na aerodrom prema brodu, koliko novaca trebam imat uz sebe I u kojoj valuti? Jel mi pametno sve u € ostavit?

Jel mi kapetan refundira troskove odmah, ili na prvoj placi na racun?

Kakva je spiza na brodu, ocu ostat gladan? (Nisan izbirljiv)

Hvala unaprid...

sve je odvisno od kompanije,mislim da ce ti kapetan dat dnevnicu,nesto sitno...rodo ponesi sve kao da ides negdje živit,nemoj sada puno...neznam koliki će ti ugovor b it :)
a novaca uvjek treba :) jos ako imaš dobre porte,moraš kresnuti i kurabicu koju :hihi

rrrrrr

rrrrrr

sve je odvisno od kompanije,mislim da ce ti kapetan dat dnevnicu,nesto sitno...rodo ponesi sve kao da ides negdje živit,nemoj sada puno...neznam koliki će ti ugovor b it :)
a novaca uvjek treba :) jos ako imaš dobre porte,moraš kresnuti i kurabicu koju :hihi

a gladn sam uvik bio na brodu,jebi ga nisam ni ja izbirljiv :D
ali ako je filipinac kogo,oni brate jedi i govna :udriglavom:udriglavom
ma hajde nije to tako loše:D

Posto sam se istrosija sad za vizu I ova sranja sva...mogu ponit 300€ kad krenem, oce mi bit dovoljno za pocetak? Ugovor mi je 6miseci...

Posto sam se istrosija sad za vizu I ova sranja sva...mogu ponit 300€ kad krenem, oce mi bit dovoljno za pocetak? Ugovor mi je 6miseci...

stari ja san se prvi put ukrca sa jednu 25X manje novaca pa mi nije nista falilo :D po meni bi triba imati samo nesto para da si uzmes osobne higijene u nekom ducanu prije nego se ukrcas jer nemas na svim brodovima bas uvik svega i to ti je to a uvik ces moci uzeti malo cash advance u barbe ako zatriba ;)

meni ti nisu uplatili putne troskove evo je 3 ipo miseca proslo tako da sve ovisi..naravno mislin na Bsm Cipar...neznan koja ti je ruta ali uvik ces tribat sta para ako mislis izac bar za taxi...pozdrav sa e.r. sweden

niko nezna nista za sada...neki govore da ce ga stavit ali vecina neviruju jer je skupo....na brodu ima email tj. globewirless 15 dolara je kartica i 10 dolara na racunu...ja san ti to koristija i skuzija da je sranje i nije isplativo...radje kupin u americi tmobile za 10 dolara i neograniceno imas internet i mozes zvat priko skypea doma...a u europi ti koristin talijansku karticu za italiju spanjolsku i portugal jer roming u EU je jeftin....imat ces takodjer 30 emailova besplatno na brodu svaki misec...uglavnon vidi koja ti je ruta broda i pitaj ekipu na brodu....neces se izgubit ako niko drugi filipinci sve znaju:)

Back