Ukrcaj

zna li neko malo vise o uslovima za kadete i ako je neko bio na transeuropi ocu li nauciti sto na te ferije

Splitska

Splitska

Pozdrav!:)

Znači ovako na roro ferry krca Transeuropa Kopar, Uecc, a ovi mali brodovi Brodski prijevoz? Ima li jo?? tko za ferry i male teretne?
Btw, kakvi su Splitska,Bandić?

Meni se jedan bivsi susid nedavno ukrcao na splitsku ove sto prevoze cement iz Splita.On je na liniji,Split-Crna Gora-Albanija i nazad.
Ukrcan je za prvoga kuverte,znan po njemu da ti visa netreba i reka mi je da nije lose,placa je u dolarima.Ja mislim ali nisan sto posto siguran da mu se brod zove Orebic.
Pozdrav

di bi onda valjalo traziti?

to i mene zanima. evo vidin da su momci vridni, ??alju po 200 aplikacija pa nema nikakvog odgovora. oni nemaju iskustva, a ja ga iman a uz njega i pauzu od 6 godina doma, tako da mi ispečatirana matrikula sa 3/o malo znači. da nije ovolika prezasićenost radnom snagom bila bi drugačija priča, a ovako nan svima preostaje čekat neki poziv.
Bija san prije neki dan do globtika pitat za jan de nula, pa mi je fradelić reka, da brata triba ukrcat da nema ??anse za nas s kuverte. za makiniste i struju se uvik ne??to da pronać. a znan da se prije par godina dok je dubai bija aktualan, timunjerima plaća brevet za zapovjednika do 500 samo da bi ima ko radit. jebiga vrimena se minjaju. bilo je i većih problema pa ih nismo rije??ili

Back