maninjorgo
-----------------
taj mba (master of business administration) je vise vezan za ekonomiju i financije. i nije tacno da se ispiti polazu doma iz katrige, treba proc vjezbe isto, oli ti ga tzv sessione i workshope(znaci kontaj da ces naj manje 6-7 puta morat putovat tamo). ja san to prosa u kuala lumpuru, natirala me prosla firma. na to su narocito goluzi indijci, skoro svaki to gleda polozit. ako se oces bavit svojon strukon (znaci technical), pa pocet ka assistant superintendent, pa superintendent.... ovo ti bas nece puno pomoc. neka znanja koja si steka tamo mozes upotrijebit tek kad dodjes na visoku skalu (za koju ti opet mba nije uvjetza avancamenat). a sve se da rjesit i drukcije, procitas par knjigica i pomalo (bitno je znat di ces sta nac u knjizi kad ti triba) se uhodavas. na tvome mistu, ja bi radje gleda kakovi slicni fakultetic pa polozija strojarstvo, i kad to udrobis skupa sa elektrikon, ko ti sta moze.
nasima u kapetaniju to mozda nece igrat, ide te i nostrifikacija diplome, i sto cuda, ali vanka nema velike frke. samo ti odradi ono za sta si placen....
ja to vidin ovako, a na tebi je da odlucis. imas godine i pamet, svaka odluka je bolja nego sidit i cekat sta ce bit sutra.
nasima u kapetaniju to mozda nece igrat, ide te i nostrifikacija diplome, i sto cuda, ali vanka nema velike frke. samo ti odradi ono za sta si placen....
ja to vidin ovako, a na tebi je da odlucis. imas godine i pamet, svaka odluka je bolja nego sidit i cekat sta ce bit sutra.