Ubrzano školovanje-Brodostrojari Zadar

Dali netko zna kako kalkuliraju dane navigacije da se ostvari uvjet za upis ubrzanog faksa.
Znam da treba 3 godine olitiga 36 miseci kao casnik storoja.Sad dali gledaju tocno dane ili misece?

Moras imat sokole 36x30 dana koliko ja znam

Oli kreces 1.7 u skolu?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Last edited:
Jebi ga sad oces izlivelat i voznju auta-zagađivanje okolisa sa npr svijesnim negiranjem pedofilije, dio smo globalnog sistema koji je iskvaren i ili cemo zivit/radit ili pusit k....a branit pedofila za kojeg znas da je definitivno kriv triba bit ljigavac najviseg stupnja a ti kako oces......ps to je samo moje misljenje tako da eod sta se mene tice

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
Stvar je u tome da su ljudi skloni licemjerju i laznon moraliziranju.

Nesto na tragu ovoga sto je gavro pisa.

A ova vjecna dilema ubrzano ili redovito.
Evo ja san zavrsija vecernju srednju pomorsku to bi bila ubrzana. I redovnu visu. Sto se znanja tice ni na jednoj ni na drugoj nisan naucija niti 4 posto onoga sto me cekalo na brodu. Tako da to je nazalost u Hrvatskoj samo zadovoljavanje forme. Mislin na skolovanje opcenito.
Jedino dobro je sto mi je faks "podario" sve brevete za porucnicki tako da san tu uspara dobru sumu novaca za moje financijske prilike.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ali filozofirate u picku m..., svaka tema ode u qrac.

Moj komentar za HR obrazovanje. Često se ode ubrzani studij i večernje/prekvalifikacijske Å¡kole nazivaju "trkaće Å¡kole" . Ova etiketa jednako vridi i za pomorske fakultete. Generalno loÅ¡e obrazovanje i joÅ¡ loÅ¡iji profesori oprostite "Doktori"

Bio sam u STu i ZDu na faksu i moje mišljenje da su oba fakulteta loša. Nestaju pravi profesori, odavno je zavladala politika i jako upitna ekipa "profesora" (titulaši) "Indijski akademski lobij"

Pomorskom u Zadru se zadnjih godina dosta srozala kvaliteta. Po meni otkad je MaruÅ¡ić napustio vodstvo odjela fakulteta. Sa njim je faks imao koliko toliko glavu i rep i dobro je balansirao klanovskoj politici na sveučiliÅ¡tu.
Koliko se sjećam upravo je Čovo bio jedno krile politike (mada je meni skroz OK kao profesor). Politikom se uklanja prava ekipa Profesora, a dolaze friÅ¡ki titulaÅ¡i: BeloÅ¡ević, pa ona Čulina, poznati "profesor" PEHAR (ali voli $$$$) itd.

Svaka čast Gržanu, Belaku (u miriovini sada) asistentici BeloÅ¡ević, Kosoru, Å angi, IvaniÅ¡eviću...

Za Pomorski ST. Dvornik&TomaÅ¡ević su raz***jebali taj faks.

Fakulteti&škole su odavno izgubile kompas za edukaciju.

pravila su za svakog ista post ce mu biti vracen kad se predstavi,slazem se da mu je post bio ok

Skuzajte sta sporkajem temu,ali kad je predstavljanje vec toliko bitno ,neka onda budu i pravila predstavljanja,a ne otvorit temu u Predstavite se i napisat pozdrav kolege.Dosta puta je bilo da kolege stave user name imenom i prezimenom,a nisu se "predstavili" pa im se brisu postovi ,a ovi prolaze sta napisu pozdrav kolege.Ne slazem se s tim da se mora predstaviti imenom i prezimenom,ali neke osnovne stvari(čin,firma,....) su ok.Kad se vec moramo predstavit onda neka to ima nekog smisla.LP

Last edited:
Skuzajte sta sporkajem temu,ali kad je predstavljanje vec toliko bitno ,neka onda budu i pravila predstavljanja,a ne otvorit temu u Predstavite se i napisat pozdrav kolege.Dosta puta je bilo da kolege stave user name imenom i prezimenom,a nisu se "predstavili" pa im se brisu postovi ,a ovi prolaze sta napisu pozdrav kolege.Ne slazem se s tim da se mora predstaviti imenom i prezimenom,ali neke osnovne stvari(čin,firma,....) su ok.Kad se vec moramo predstavit onda neka to ima nekog smisla.LP

i s tim se slazem naravno,svakom je ostavljeno pravo da se predstavi koliko misli da treba i ja sa msljenja da neki to zloupotrebljavaju i samo zadovolje formu ,proslijeđeno gdje treba.........

Last edited:
Da se nadovezem na naslov ...
Znaci za visu u zadru mogu reci da su svi ok i da nema nekih problema za rijesiti to.

Ja sam to u komadu zavrsio i to bi svima preporucio ako financijski mogu podnijeti.

Ako se ide modul-dva pa na brod , to se moze razvuci na 2 godine ako ne i vise , jer lako je kad se krene onda svaki modul pase ali za zadnja 2 je problem jer mozes doci sa broda a niti jedan od ta 2 sto fale nije na rasporedu pa onda nikad kraja.

Poslano sa SM-G950F

Da se nadovezem na naslov ...
Znaci za visu u zadru mogu reci da su svi ok i da nema nekih problema za rijesiti to.

Ja sam to u komadu zavrsio i to bi svima preporucio ako financijski mogu podnijeti.

Ako se ide modul-dva pa na brod , to se moze razvuci na 2 godine ako ne i vise , jer lako je kad se krene onda svaki modul pase ali za zadnja 2 je problem jer mozes doci sa broda a niti jedan od ta 2 sto fale nije na rasporedu pa onda nikad kraja.

Poslano sa SM-G950F

To bi bilo najbolje samo malo koja firma ce ti to odobriti,odnosno mi koji smo na firmi koja ima samo par brodova tesko da bi ikad vise uspili se ubacit nazad.
Al opet s druge strane na kratke Offshore ugovore u 5-6 godisnjih odmora godisnje mislim da se uvik moze uletiti na modul koji ti fali.

To bi bilo najbolje samo malo koja firma ce ti to odobriti,odnosno mi koji smo na firmi koja ima samo par brodova tesko da bi ikad vise uspili se ubacit nazad.
Al opet s druge strane na kratke Offshore ugovore u 5-6 godisnjih odmora godisnje mislim da se uvik moze uletiti na modul koji ti fali.
Prva 4 modula se tako mogu rjesiti u godinu dana a zadnja 2 ovisno koje si srice .... pogotovo kad zadnji modul ostane onda bude za ispaliti na zivce.

Poslano sa SM-G950F

Idi sa redovnima.
Zasto bi to bio problem odslusat s njima?

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Evo kratko,pošto krecem sa tim tecajem 1.10.
Zadar je skuplji,ali upitno je koliko su rijeka i split po zakonu,jer u zadru tvrde da nema sanse da cijelu satnicu uguraju u 4 mjeseca i da se lako moze dogoditi pizdarija ako se krene prema ministarstvu,a spominje se i mogucnost gubljenja braveta....

Ne mora biti ali cim se tako suska nije bas ugodno.

Ako su mene lagali za ovu informaciju onda lazem i ja vas,ali sam to cuo na dvije strane.

Ako netko krece u desetom mjesecu neka se javi,pa da popijemo cugu.
Zar i ti sine Brute, zar i ti kupujes skolu.....Razocarao si me kao omladinac i kao komunista.Sada se svih sedem sekretara SKO-ja okrecu u grobu, a drug @gavro ocima.

Zar i ti sine Brute, zar i ti kupujes skolu.....Razocarao si me kao omladinac i kao komunista.Sada se svih sedem sekretara SKO-ja okrecu u grobu, a drug @gavro ocima.
Završena skola za ovoga zivota ....

Skuplje je puno ako se ide 3g na redovni faks 😂

Poslano sa SM-G950F

Ma sve je to jeftino
Najveci problem je sjest i ucit
Najmanji problem je nauciti ... veci problem su financije jer za prezivjeti malo manje od 1g doma (10mj) , meni se istopilo ravno 50k eura ...

Poslano sa SM-G950F

Back