Ubrzan Vanredni studij?

Oma vec par godina da govori da ide na brod. Slusaj postoji dobar razlog zasto od covika koji vozi BMW ima motor dobar, sredeno stambeno stanje itd... se odlucia ici na brod.

Think twice :hihi

Ima dobar razlog nego sta ,mora opravdat novce ,nekretnine i aute kad ga porezna pocme cesljat..ili USKOK mozda...Nekako sumnjam da je izda ijedan racun za ispit haha..pisem ovo iz prve ruke, nije rekla-kazala

Živ, zdrav, zašto bi bia pokojni?
Joku sam čak vidia jedanput na kapetaniji, i to kod Zlatka...valjda radi čovik matrikulu:hihi

65.000 kn. Znam par osoba koji su sad na tome ili su nedavno zavrsili. U Rijeci nema "kupovine" ispita. Traje 3x2 mjeseca, ako se dobro sjecam i treba navigacije kao uvjet za upis zaboravih koliko. Mislim da je spomenuto u pocetnim odgovorima na temi ...

65.000 kn. Znam par osoba koji su sad na tome ili su nedavno zavrsili. U Rijeci nema "kupovine" ispita. Traje 3x2 mjeseca, ako se dobro sjecam i treba navigacije kao uvjet za upis zaboravih koliko. Mislim da je spomenuto u pocetnim odgovorima na temi ...

Negdi san procita da je sad 50000kn, triba 36 miseci navigacije ka casnik.

E to ne znam. Sreo sam kolegu u 11. mjesecu u Rijeci, a koji je krenuo na taj tecaj i rekao mi je da je platio 65.000 kn (sa time da ce mu firma refundirati 50%). Mozda je u medjuvremenu odnosno od pocetka godine doslo do korekcije cijena. Iskreno, ne bih znao. Jesi li nazvao neki faks pa da pitas?

E to ne znam. Sreo sam kolegu u 11. mjesecu u Rijeci, a koji je krenuo na taj tecaj i rekao mi je da je platio 65.000 kn (sa time da ce mu firma refundirati 50%). Mozda je u medjuvremenu odnosno od pocetka godine doslo do korekcije cijena. Iskreno, ne bih znao. Jesi li nazvao neki faks pa da pitas?

Nisan, jos san ja daleko od toga, hvala na informacijama, zivija:uzdravlje

Pozz ekipa, jel moze neko ko je zavrsija napisat svoje utiske o ubrzanom? Konkretno Split ako ima ko..
hvala unaprid

Pozz ekipa, jel moze neko ko je zavrsija napisat svoje utiske o ubrzanom? Konkretno Split ako ima ko..
hvala unaprid

IMas puno o tome napisano u drugim temama. Stvarno ima svega a vidices i koji su useri zavrsili pa ce ti napisat.

Uglavnom nista nema cudno ides u skolu ka u srednjoj i kad si konstantno tamo i uzimas notes nebi triba imat rpoblema za zavrsit. Znaci profesori su ok ali moras pokazat da zelis i da imas respekt prema onome sta te uce i to je to.

Back