Tuzba kompaniji Royal Caribbean

Colin

New member
Dakle imao sam na Royalu ozljedu na radu, u pitanju je bilo rame.
Podnio sam protiv njih tuzbu, te sad trazim doktora u podrucju zagreba ili okolice koji bi mi mogao napraviti taj pregled te napisati rezultate na engleskom jeziku, i naravno sloziti racune da mi to kompanija moze vratiti kad se tuzba rijesi.
Inace, nije nikakva muljaza, ozljeda je stvarna.
Hvala unaprijed svima na pomoci, lijepi pozdrav.

Pokusajte kontaktirati odvjetnika za pomorsko pravo Jima Walker-a.Dostupan je preko stranice cruiselawnews.com,a mislim da je bas nedavno (ako su informacije na stranicama tocne) imao slucaj kada su za ozljedu ledja curi iz Srbije isposlovali odstetu pred sudom u Miami-u.Uglavnom cini se,opet uz ogradu vjerodostojnosti objavljenog,da je ozbiljan igrac u pitanju.

Podnio sam protiv njih tuzbu, te sad trazim doktora u podrucju zagreba ili okolice koji bi mi mogao napraviti taj pregled te napisati rezultate na engleskom jeziku, i naravno sloziti racune da mi to kompanija moze vratiti kad se tuzba rijesi.

MOzda ce ti moje pitanje biti cudno ali ja to gledam ovako. Posto si ozljeden na poslu i sve je kako si napisao po PS-u zasto onda ides tuzbom? KOliko znam na brodu smo svi pokriveni osiguranjem (bar dok smo na brodu ako ne cilu godinu) pa zasto samo sve svoje racune od pregleda i ostale troskove, ne skeniras i posaljes njima i mislim da nebi tribalo biti problema da ti isplate tvoje troskove. Meni nikad nije bilo problema kad sma bio u bolnici na pregledu dok sam radio na NCL-u pa sam misljenja da je to manje vise sve jednako.

Lip pozdrav

Vrlo lo??e si opisao svoj slučaj.
Jesi li iskrcan "preko" doktora?
Mo?že te pregledati bilo koji liječnik specijalista za tu vrstu ozljede, a nalaze prevede sudski ovla??teni prevoditelj.
Ako nije na brodu evidentirana ozljeda ili nisi tra?žio liječničku pomoć (nisi iskrcan "preko" doktora), mislim da su ti male ??anse za bolovanjem. :udriglavom

Covjek se mozda krivo izrazio..ne tuzi kompaniju, nego tuzbom trazi od osiguravajuceg drustva kompanije Royal isplatu odstete buduci da kompanija ima policu osiguranja za takve slucajeve.

Kad ti se dogodilo dali si otisa u bolnicu na brodu. dali ti je menager of department potpisa papire? Ako je slucaj evidentiran na brodu nemas tu nikakvog problema ka sta je i Dalmos pisa...ukoliko na brodu nije evidentirana ozljeda nema ti od toga nista.

znaci nisam bio na medical sign off nego me stoka drzala u kabini 13 dana zbog te povrede a doktori nisu dali da se napise acccident report, unatoc tome sto je brod imao potrgan stabilizator i propeler, ljuljanja je bilo na sve strane i tu je i doslo do povrede.
sto se tice lijecnika tamo, slikali su drugo rame, ovo nisu htjeli, i tako...veselje.
zato velim, da li netko zna doktora u zagrebu ili okolici koji mi moze kompletan pregled odradit te napravit adekvatne nalaze za slanje odvjetniku u usa.
Znaci, odvjetnika imam, isao sam preko Eliasa Rudnikasa iz Miami-a.
sorry ako je tema na krivom mjestu, nisam znao gdje da stavim.hvala svima na odgovorima.

Covjek se mozda krivo izrazio..ne tuzi kompaniju, nego tuzbom trazi od osiguravajuceg drustva kompanije Royal isplatu odstete buduci da kompanija ima policu osiguranja za takve slucajeve.

tako je, bravo.krivo sam se izrazio.

na ovo drugo pitanje - manager me i poslao doktoru.

Last edited:
U bilo kojoj privatnoj klinici mozes napraviti pregled, a onda kod ovlastenog sudskog prevoditelja da ti nalaze prevede .I sve skupa posaljes u USA.Ispasti ce strucnije, te ce bolju "figuru" napraviti kod americkog suca koji bude vodio predmet.

Slikali drugo rame?? A koji k... su ti slikali drugo rame??? I zasto si to pustia na brodu? Triba si se iskrcat priko dotura, i onda trazit refundiranje troskova.. Nemoj zamirit ali nisi mi bas jasan, zasto nisi isa doma priko dotura?

bez accident reporta i medical sign off-a neces kune dobit.I koje troskove bi ti oni trebali pokrit ako imas zdravstveno kad si doma?
P.S Nalaze sta dobijes od bilo kojeg doktora prevedi u sudskog tumaca i to im posalji,ja sam tako napravia prije par dana i sve ok.

Nisi se predstavio.Kod mene ne prolazi??.

Probaj poslat tu?žbu tamo toj firmi za te stabilizatore i propelere. Mozda ce ti oni ??ta isplatit;)

bez accident reporta i medical sign off-a neces kune dobit.I koje troskove bi ti oni trebali pokrit ako imas zdravstveno kad si doma?
P.S Nalaze sta dobijes od bilo kojeg doktora prevedi u sudskog tumaca i to im posalji,ja sam tako napravia prije par dana i sve ok.

Koji si ti lopov jedan ugovor i odma trazis odstetu pa di to ima zvat cu ja Franka i rec cu mu da pogleda malo ovu stranicu pa da vide sta pise mlada nada royala,kad ces na Allure-a ,dosta je bilo Mayestia i Skaya naucija si Florida Strait napamet...

Koji si ti lopov jedan ugovor i odma trazis odstetu pa di to ima zvat cu ja Franka i rec cu mu da pogleda malo ovu stranicu pa da vide sta pise mlada nada royala,kad ces na Allure-a ,dosta je bilo Mayestia i Skaya naucija si Florida Strait napamet...

haha ne trazin ja nista, a di cu na allure-a tamo se puno radi :)

Back