Treći palube - ukrcaj nakon pauze

Evo vjerojatno već reprizirana tema po stoti put, ali ne preostaje mi niÅ¡ta nego ovo. Iman kadeturu na bulka, viÅ¡u pomorsku i onda godinu dana navigacije ka treći palube na bulku (2 broda). Zadnja navigacija je godine gospodnje 2006., Å¡ta je po mnogim agentima za ukrcaj vrlo davna proÅ¡lost. Ima li ko ikakav savjet?? Nisam u poziciji da biram, obiÅ¡a san sve agencije za koje znam, one koje nisu u Splitu kontaktira sam telefonski i mailom. Ako neko ima neki prijedlog, bia bi zahvalan

Evo vjerojatno već reprizirana tema po stoti put, ali ne preostaje mi niÅ¡ta nego ovo. Iman kadeturu na bulka, viÅ¡u pomorsku i onda godinu dana navigacije ka treći palube na bulku (2 broda). Zadnja navigacija je godine gospodnje 2006., Å¡ta je po mnogim agentima za ukrcaj vrlo davna proÅ¡lost. Ima li ko ikakav savjet?? Nisam u poziciji da biram, obiÅ¡a san sve agencije za koje znam, one koje nisu u Splitu kontaktira sam telefonski i mailom. Ako neko ima neki prijedlog, bia bi zahvalan

Dobri ljudi, ima li ko nekakav link, mail, telefon, savjet, preporuku?? Po naÅ¡im agencijama je sve uvik isto, javi se za 15 dana i to je to. Kad se javim za 15 dana onda opet "javi se za joÅ¡ 15". I tako skoro godinu dana :-/. Posla san i hrpu aplikacija direktno u firme vani, napravia profil na maritime connector, neke san i zva, a oni uglavnom te aplikacije proslijede opet naÅ¡im agencijama koje ih - pogađate - već imaju u kompjuteru. Začarani krug :udriglavom

Back