infomanager
New member
evo da nisam popijo malo vi??e ne bi se ni javio na ovu temu jer je neozbiljna ali moram : nisi ti odbio ponudu nego nisi imao uvjete za ukrcaj, nema breveta a ni putovnice. ko bi tu triba bit kriv, dr?žava
?
evo da nisam popijo malo vi??e ne bi se ni javio na ovu temu jer je neozbiljna ali moram : nisi ti odbio ponudu nego nisi imao uvjete za ukrcaj, nema breveta a ni putovnice. ko bi tu triba bit kriv, dr?žava?

Zombi zelim ti svu sricu pri ukrcaju od srca ali tesko ces opet dobit takvu sansu. Stari moja dobro je reka infomenager triba si se strpit s javljanjem sad te nece smatrati ozbiljnim. Ali ka sta san reka zelim ti sricu i drugi put.a za sad
![]()
Zombi prijatelju nema straja...
Kako znas da neces sljedeci put dobiti nesto jos bolje???
Ivo ti je sve reka, kad im tribas agenti ce te zvati da im dilis postelju sa zenom,samo da uvate koji dolar/euro. Oni ti tako rade, kad im tribas ne pitaju previse!!!Stoga ja se ne bi previse nervira zbog toga.
Ono sto bi mene nerviralo u tvom slucaju,(nije da ba volim komentirati tuđe pona??anje, ali ovaj put cu riskirati) to je da si pomalo neozbiljan ili ti se bas i ne ide na brod.
Prva stvar sto moras uvik imati up to date ako se mislis baviti naviganjem su ti putovnica,breveti i liječnicki. To je prvo slovo abecede. Ok Tanker Advance cekas tecaj, ali putovnicu si moga obnovit.
Nemoj se ljutiti ovo je samo mala i dobronamjerna kritika.
Pozz

Znam prijatelju,nemoj mi ni spominjat,zva san odma rodjaka koji je naviga na Tomea priko Zorovica sad je CHIEF MATE na MITSUI i kaze da
mi je to sikira bila upala u med,da je covjek korektan a TOME odlicna firma..Tjesim se s time sto je reka da ga obavezno zovnem kad zavrsim sa Tanker Familiarization al ne virujen da ce mi onda opet upast ovakvo nesto..Tko zna,u nadi je spas![]()
Polo?žio sam poručnički i sad upravo zavr??avam GMDSS. Javio sam se preko maritime conectora zoroviću,globticu....i jo?? nekim firmama i sad čekam da me zovu,po??to nemam iskustva- junior officer, ali to je čak i dobra stvar.
Volio bi ić na tankera.... Ako mi netko mo?že dati kakav savjet ili dobru preporuku bio bi jako zahvalan
je siguran sam da je prvi put najgore...javio sam se većini agencija koje ste naveli, sviđa mi se ??ta su ugovori svugdje do 4 mjeseca i to mi jako odgovara ( mojoj curi ). vjerujem da će se ne??to nač jer koliko vidim fali svima ljudi, a i onima u agencijama je u cilju ??to vi??e njih ukrcat. drugu srijedu imam ispit iz gmdssa i onda sam spreman za partencu..samo čekam da me netko zove....
Evo da se pohvalim, u nedjelju idem na ukrcaj. Product tanker, preko Zorovića.
Kompanija je Norve??ka - Champion Tankers, ugovor je 4 mjeseca i plaća je dobra iako je u dolarima.
Pozdrav![]()
Cestitam...to ides za trecega,jel?
Inace,Champion Tankers je norveska kompanija ali im je menadjment Thome (Singapore), tako da u biti ides na Thomea...Eto,samo mala informacija...
------------------------
btw, evo sam tek sad skuiza d mi je ovo 100-i post, pa sam mora "editirat" istog i pohvalit se...ja sam napisa vec 100 postova?!...uff, sta mogu pricat....![]()