Tidewater

Neznam sta bi ti reka kolega ako oni kleknu onda je stvarno game over a blizu su. dionice su im se srozale ajme. O placama je bez predmetno govorit.

Sent from my iPhone using Tapatalk

tdw

tdw

ne zna niko za buducnost, ali sadasnjost nije blistava...ured u nigeriji se triba zatvorit, u angoli je ostalo jos nekoliko brodova, tri su poslali iz angole na karibe...vecina je u cold stack abidjan, sprema se isto za one sta su ostali u angoli, dio flote ce na mrtvi vez i u walvis bay...tri broda imaju posla u egiptu i par u mediteranu...a nisu samo dionice tdw isle doli, nego svih offshore firmi, jedino dionice seacor se dobro drze...place jesu skresane junacki ali isto tako je day rate za neke pozicije relativno dobar u odnosu na neke druge firme, a za neke pozicije je i ponizavajuci...

ne zna niko za buducnost, ali sadasnjost nije blistava...ured u nigeriji se triba zatvorit, u angoli je ostalo jos nekoliko brodova, tri su poslali iz angole na karibe...vecina je u cold stack abidjan, sprema se isto za one sta su ostali u angoli, dio flote ce na mrtvi vez i u walvis bay...tri broda imaju posla u egiptu i par u mediteranu...a nisu samo dionice tdw isle doli, nego svih offshore firmi, jedino dionice seacor se dobro drze...place jesu skresane junacki ali isto tako je day rate za neke pozicije relativno dobar u odnosu na neke druge firme, a za neke pozicije je i ponizavajuci...

a znan sve ... ovaj dio di nas Aberdeen krca, WA i nesto malo Mediterana je skroz oÅ¡a kvragu i bit dobro uspiju li nas pokrcat ,a o hvatanju 183 dana da i ne pričamo. Bit će teÅ¡ko , ali joÅ¡ ovu 2016 probat izgurat.

Kazu da je ovo najgora godina. Ali jeli i zadnja. Deep drill je najvise platija a kao posljedica su nasi Psv ostali bez posla. Mislim da je trenutno najmanje zlo biti na Ahts. Za koje novce dolaze sekondi kuverte i treci makinje je sramota,njima je svaka ova godina jako duga.

blizu kolega kad oni legnu mislim da se offshoru polako zabijaju cavli u sanduk.

ali je game over....prije par tjedana sam cita da su dobili jos tri tjedna prije bankrota....

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

ali je game over....prije par tjedana sam cita da su dobili jos tri tjedna prije bankrota....

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

a nije klasični bankrot , nego neÅ¡to bliže stečaju i prestečajnim nagodbama (u americi se to zove chapter 11).
Morat će se reorganizirat (scrapirat dobar dio flote, jer one Å¡kovace neće niko kupit) i dogovorit sa dužnicima oko plaćanja, ali TDW kao takav neće propast skroz.
S obzirom kako su se postavilli prema nama (pogotovo kad je Ilija otisao iz officea) i sa smanjivanjem plaća za 50-tak posto, neću pustit suzu za Tide-om. :mad:

Nepise se dobro, ja sam uteka u kruz industriju dok su ove zavrzlame oko offshore-a i nafte nevrate u prethodno stanje.

Last edited:
Nepise se dobro, ja sam uteka u kruz industriju dok su ove zavrzlame oko offshore-a i nafte nevrate u prethodno stanje.
Neznam kako je na kruzu ali na krudu dizu place svake godine pomalo .... mada bi i meni draze bilo draze na kruzu pregledavati supernice 😅

Poslano sa mog SM-G930F

Koliko znan Tide je prvi kleka od ovih velikana offshorea, triba sačekat finale ove godine mogu se kockice okrenit triba vidit izbore sutra :-)

A i ljude su u africi znali držat po 3 miseca, al eto vecini je to bila odskočna daska u offshoreu. Å ta se placa tice ja san ka motorman na engleze ima istu ka treci makinje u njih. Ruku na srce u offshoreu se italo sa svime, doduse več se pisalo o tome tu po forumu...

Koliko znan Tide je prvi kleka od ovih velikana offshorea, triba sačekat finale ove godine mogu se kockice okrenit triba vidit izbore sutra :-)
Izbori donose dobro samo pobjedniku i njegovoj familiji tako da ce isto biti i da p.b. bude predsjednik amerike 😂

Poslano sa mog SM-G930F

Neznam kako je na kruzu ali na krudu dizu place svake godine pomalo .... mada bi i meni draze bilo draze na kruzu pregledavati supernice 😅

Poslano sa mog SM-G930F

ajde tankeri 2 godine unazad posebice crude je strasno potonija, sad su se lagano izvukli i opet ima pozitive.
Al ovi nas posal cas gori pa cas doli !!! da je konstantno pozitivno i samo raste di bi nam kraj bia :-D

Sta se tice kruza, jos uvik "pustim suzu" kad se sjetim offshore vremena. Kruz je katastrofa barem meni !!!! (neznam mozda je do firme, ljudi ili pak mene)

Velika vecina ljudi s TW su shvatili da je bolje vrabac u ruci nego golub na grani.
Zlatno doba je proslo a kad ce bolje biti, zivi bili pa vidili.

Back