ne zna niko za buducnost, ali sadasnjost nije blistava...ured u nigeriji se triba zatvorit, u angoli je ostalo jos nekoliko brodova, tri su poslali iz angole na karibe...vecina je u cold stack abidjan, sprema se isto za one sta su ostali u angoli, dio flote ce na mrtvi vez i u walvis bay...tri broda imaju posla u egiptu i par u mediteranu...a nisu samo dionice tdw isle doli, nego svih offshore firmi, jedino dionice seacor se dobro drze...place jesu skresane junacki ali isto tako je day rate za neke pozicije relativno dobar u odnosu na neke druge firme, a za neke pozicije je i ponizavajuci...
ali je game over....prije par tjedana sam cita da su dobili jos tri tjedna prije bankrota....
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Neznam kako je na kruzu ali na krudu dizu place svake godine pomalo .... mada bi i meni draze bilo draze na kruzu pregledavati superniceNepise se dobro, ja sam uteka u kruz industriju dok su ove zavrzlame oko offshore-a i nafte nevrate u prethodno stanje.
Izbori donose dobro samo pobjedniku i njegovoj familiji tako da ce isto biti i da p.b. bude predsjednik amerikeKoliko znan Tide je prvi kleka od ovih velikana offshorea, triba sačekat finale ove godine mogu se kockice okrenit triba vidit izbore sutra![]()
Neznam kako je na kruzu ali na krudu dizu place svake godine pomalo .... mada bi i meni draze bilo draze na kruzu pregledavati supernice
Poslano sa mog SM-G930F