Pozdrav ekipa, ima li neko na naviga na Thomsona, da napise malo kakvo je stanje sto se tice mosta ?
Dobio sam ponudu za 3/O na Thomson Celebration, ukrcaj za pocetak 10. mjeseca.
Hvala, unaprijed!
Evo tek sam se skoro vratio iz Rijeke, zato kasnim sa odgovorom. Znaci, prvo me kontaktirala Jessica iz Stellamara i to po' ure nakon sto sam joj poslao mail, izgleda da im je stvarno bilo hitno. Kad sam joj poslao skenirane brevete, zakazala mi je interview sa neki Paul-om iz Columbia Cruise Services iz Hamburga. Sa njim je to sve trajalo oko 30-40 min. i kad mi je saopstio da sam prosao, sve je dalje islo preko CSM-ovog ureda iz Rijeke. Trazili su da dodjem da mi pogledaju dokumenta i da odradim Marlins koji mi na kraju nije ni trebao. Sve u svemu, jako ljubazne gospodje iz CSM Rijeka.
Za Thomsona kazu da izbacuju po brod u 2018. i 2019. i da im ocajnicki treba makinista
Sto se mene tice, ponuda za 3/O je: €3640, ugovor 4-2. Brod Thomson Celebration. . Stara raga '84 godiste. Ima nasih na mostu i u makini. Za ostalo, vidjecemo.
Hvala za info, ja sam isto vidio na nekoj stranici oglas za treceg od columbie njemacka, aplicirao sam, nisam dobio, nemam iskustvo na kruzerima. sretno...
Jessica im stalno traži ljude ali je glavni uvijet za kuvertu iskustvo na kruzerima. Za ovi oglas sam se i ja bia javia ali je upravo tražila godinu dana iskustva na kruzerima i bilo im je jako hitno.