Tesko u Angolu

Posla sam mail ambasadi u Beogradu sa upitom u vezi izdavanja vize kod njih.
Ja sam ceka skoro dva miseca na izdavanje, srica i bogu sta je brod isa za
Namibiju, inace bi popusija posa radi gluposti. Sad se raspitujem za Namibijsku putovnicu,
mozda cu lakse nju dobit.

Kad sam ja radija ulaznu vizu za Angolu,iz nekog razloga u Becu ambasad nije radila i tili su me pribacit u Beograd,Svicarsku ili London,sve je bilo odbijeno i mora sam cekat Bec.
Sad bi postavija jedno pitanje svima nama ii upravi.
Dali postoji mogucnost da se posalje u ministarstvo nekakvi sluzbeni dopis i da se pokusamo izborit za drugu putovnicu upravo iz ovakvih razloga,ja sam bija zaglavija u Angoli tri miseca cekajuci vizu,sad je jos gore jer imamo ljudi koji cekaju po sest miseci,cak su i Kanadani dobili drugu putovnicu kad su objasnili razlog,s drugom putovnicom idu doma i stoje dok im viza ne bude gotova,a to zna potrajat,mi nemamo drugu pa cekamo ovde.
Dali se nesto moze napravit po ovom pitanju.
Hvala

Vidim da se niko ne ocituje o mom prijedlogu...
Angola je jako zaposlena zemlja sta se tice nafte i tu ima dosta posla za sve nacije.Smatram da je ovo veliki problem za sve Hrvate,jer kako sad stvari stoje viza se moze cekat i do sest mjeseci.
Kanadani koji takoder nemaju drugu putovnicu pisali su stotine maliova i oni i firma i na kraju su prvi u Kanadi koji su dobili drugu putovnicu.
Takvo nesto mozemo napravit i mi,neka se posalje sluzbeni mail u ministarstvo pa cemo vidit sta ce rec,ta putovnica moze bit dvi godine samo zbog ovakvih stvari.
Ceka sam tri miseca i onda sam otisa kuci dva tjedna i onda nazad,i tako je puno ovde nasih ljudi sta sam prica s njima na suplajerima.
Mislim da je ovo bitna stvar za sve nas jer puno ce rigova a time i brodova dolazit ovde i druga putovnica bi vridila ka zlato.
Hvala

imam ponudu za ic u Angolu, od strane Fugra. Kako nisam pomorac, vec geodet,moje pitanje je, dali su isti uvjeti izdavanja vize?

za sve su pravila ista,a ako vec imas ponudu onda lipo sve pitaj firmu,jer ce ti oni izdat sve papire s kojima tribas ic po vizu.

Ka sta ides ako nije tajna?

pozdrav

Ako covik nije iz Dalmacije, razumice te moj qurac sto si ga pita :udriglavom
Pitaj ga u kojem svojstvu je primljen ili na koju poziciju, sto ce raditi, ili nesto slicno.

On covika pita "Ka sta ides" bog te heba, jedva san te ja desifrira sto si ga pita :udriglavom

Znan dobro sta pitan jer to geodet jos nisan na brodu vidija.
Ima MAGNETIC and GRAVITY odjel za sebe pa san zato pita.
Znas li koji brod je to?

Cekaj pa ti uopce neides na brod tek san sad iz ovih postova vidija.
A jebiga kume nemogu ti pomoc onda.

Last edited:
Back