Teekay

perica666

moreplovac
Evo ljudi, posto TK stalno dovodi nove ljude onda bi mi bilo draze da to budu nasi nego oni klimavi.
Saljite CV na ovaj mail: EReilly@angloeasterngroup.com

vrsta broda: oil tanker (preporuceno bar 3 ugovora na Oil tankeru).
ugovor: 3-2 juniori, 3-3 seniori
placa permanent: 3/O 2700eura, 2/O 3200, C/O 5200Eura+bonusi
bonusi: medical za cijelu obitelj, penzija(odbijaju ti od place cca 3% i na to skupljas kamate plus ti firma nakon 8 god uplati 100% od onoga sto si skupio), priority pass(za aerodrome), 250Eura godisnje za uniformu, placa godisnje gore 130eura za juniore,

minusi: Seagull(ima ih pun k.), SCOPE(sistem po kojem moras zavrsit zadane teme u svom i iducem ranku prije promaknuca), promaknuce(min. 5 ugovora),

p.s. mogu probat i kadeti te asistenti jer sam vidio da upadne koji tu i tamo...

Traze 4/e za Lng brodove i top 4 za oil fleet. Javite se gosp.Josku Lukinu na +385 95 1151 020

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dali mozda uzimaju juniore bez iskustva na tankerima.. Sada sam drugi. Vec6 brodova iza sebe, trenutno polazem ubrzani kurs.
I zanima me zasto CV slati na angloeastern, sta neuzimaju oni direktno??

Hvala

Dali mozda uzimaju juniore bez iskustva na tankerima.. Sada sam drugi. Vec6 brodova iza sebe, trenutno polazem ubrzani kurs.
I zanima me zasto CV slati na angloeastern, sta neuzimaju oni direktno??

Hvala

Oil flota je pod Anglo Eastern managementom, tj. ne bas direktno vec je ta firma tvorevina Teekay-a i Anglo Eastern-a. Isti ljudi rade ali eto imaju taj nastavak u emailu.

A dal uzimaju juniore bez iskustva nisam siguran, trebao bi probat. Znam da obicno kao minimum traze 3 mjeseca iskustva na toj konkretnoj vrsti broda kamo se aplicira za juniore.

Hvala vam obadvojici na postovima.
Cak sam razmisljao da odem kao timunjer jedan ugovor da steknem iskustvo.

Jos se malo promisljam, ali cini mi se da cu tim putem.

Hvala vam obadvojici na postovima.
Cak sam razmisljao da odem kao timunjer jedan ugovor da steknem iskustvo.

Jos se malo promisljam, ali cini mi se da cu tim putem.

Promisli malo bolje, iskustvo ka timunjer ti ne vridi nista. Trazi se iskustvo u ranku za kojeg apliciras.

da znam...

ali dosta kompanija trazi advance brevet. koji nemogu dobiti bez iskustva na oil/chem/gas carierima..
zato kazem timunjer..

Ne mozes ni nakon naveganja ko timunjer ga izvadit. Potrebno min 3mj navigacije ko casnik na oil/gas/chem

Ne mozes ni nakon naveganja ko timunjer ga izvadit. Potrebno min 3mj navigacije ko casnik na oil/gas/chem

Kriva info, nakon 3 mj ko timunjer moze izvaditi advance brevet, pa ja sam kao kadet skupio 6 mj i izvadio i oil i chemical advance. Sto je i logicki jer nakon kadeture vecinom casnici na takvim vrstama brodova moraju imat Adv. brevete..

Upravo sam dosao iz TK Gasgow ureda sa dvodnevnog briefinga i fali im dosta terca makine. Traze neko lng iskustvo ali mislim da ce uzet ljude i sa drugih brodova. Uglavnom grade 15 lng brodova ( naruceno) i planiraju ih narucit jos 12. Prve novogradnje izlaze za god dana, vec su ljude poceli pripremat za koreju tako da se otvara dosta mista na postojecoj floti. Saljite aplikacije i sritno.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Good day,

Thank you for your interest in joining Teekay’s LNG Fleet. As of 15/01/2015, we have the following requirements:

Senior Officers:
1st Assistant Engineer / 2nd Engineer – Minimum 12 months experience on board LNG vessels with Motor/DFDE engines
Cargo/Gas Engineer – Minimum 6 months experience on board LNG vessels with Motor/DFDE engines

Junior Officers:
2nd Assistant Engineer / 3rd Engineer – Minimum 6 months experience on board LNG vessels with Motor/DFDE engines
3rd Assistant Engineer / 4th Engineer – Minimum 3 months experience on board LNG vessels with Motor/DFDE engines

apply to: LNGrecruitment.glasgow@teekay.com<mailto:LNGrecruitment.glasgow@teekay.com>

Back