perica666
moreplovac
Evo ljudi, posto TK stalno dovodi nove ljude onda bi mi bilo draze da to budu nasi nego oni klimavi.
Saljite CV na ovaj mail: EReilly@angloeasterngroup.com
vrsta broda: oil tanker (preporuceno bar 3 ugovora na Oil tankeru).
ugovor: 3-2 juniori, 3-3 seniori
placa permanent: 3/O 2700eura, 2/O 3200, C/O 5200Eura+bonusi
bonusi: medical za cijelu obitelj, penzija(odbijaju ti od place cca 3% i na to skupljas kamate plus ti firma nakon 8 god uplati 100% od onoga sto si skupio), priority pass(za aerodrome), 250Eura godisnje za uniformu, placa godisnje gore 130eura za juniore,
minusi: Seagull(ima ih pun k.), SCOPE(sistem po kojem moras zavrsit zadane teme u svom i iducem ranku prije promaknuca), promaknuce(min. 5 ugovora),
p.s. mogu probat i kadeti te asistenti jer sam vidio da upadne koji tu i tamo...
Saljite CV na ovaj mail: EReilly@angloeasterngroup.com
vrsta broda: oil tanker (preporuceno bar 3 ugovora na Oil tankeru).
ugovor: 3-2 juniori, 3-3 seniori
placa permanent: 3/O 2700eura, 2/O 3200, C/O 5200Eura+bonusi
bonusi: medical za cijelu obitelj, penzija(odbijaju ti od place cca 3% i na to skupljas kamate plus ti firma nakon 8 god uplati 100% od onoga sto si skupio), priority pass(za aerodrome), 250Eura godisnje za uniformu, placa godisnje gore 130eura za juniore,
minusi: Seagull(ima ih pun k.), SCOPE(sistem po kojem moras zavrsit zadane teme u svom i iducem ranku prije promaknuca), promaknuce(min. 5 ugovora),
p.s. mogu probat i kadeti te asistenti jer sam vidio da upadne koji tu i tamo...