Pozdrav ekipa od terca sa Pronav LNG! Evo iako sam na brodu jos poslao sam aplikaciju u glasgow za teekay lng i dobio odgovor kad dodjem doma da ih kontaktiram za zapocnemo joining formalities u vidu ukrcaja negdje u 9tom mjesecu. Pa me zanima par sitnica. Jel chief drzi gvardiju ili su 3 juniora? Ako su tri juniora, jesu li dva terca ili sekonda? Jesu li placa i ugovor jos isti od 1.8. prosle godine kad je bilo povecanje? Jesu li ova 4 nova broda zaplovila i na koje linije idu? Koliko zapravo ima nasih na LNG brodovima, tj na ova tri od ras gas manja i sad ova 4 nova? Na spirit seriji su vecinom spanjolci ako sam informiran dobro. Eto, pa ako netko sa Tekkay lng ima volje da mi odgovori bio bi zahvalan. Pozdrav iz Bontanga!
ukoliko netko od vas ima iskustva odnosno da je bio ili je na lng tankerima, moze poslati mail na adresu globemarine@cg.yu za sva dodatna objasnjenja.nas glavni ured je rijeci tako da pomorci mogu kontaktirati i taj ured.
broj telefona je+38182322968
ukoliko netko od vas ima iskustva odnosno da je bio ili je na lng tankerima, moze poslati mail na adresu globemarine@cg.yu za sva dodatna objasnjenja.nas glavni ured je rijeci tako da pomorci mogu kontaktirati i taj ured.
broj telefona je+38182322968
Dečki bi?žte ća od te firme ako ikako morete!!
Posto mi je ukrcaj odođen za par dana, do??a ja malo vidit sto ima novog...
Hm, i imam sto vidit.
Stanoviti Globe reklamira svoju kompaniju na mistu di nebi triba.
A nasi admini su se opustili i uzivaju u nogometu...
Ovaj tread sam otvorija pod imenom TeeKay i prema tome sadrzaj mora biti o TK-u.
Pa lipi moj Globe ili otvori novi tread ili imas livo prostor za sponzoriranu reklamu.
Znam da se nije lako uvik drzati teme, ali ovo stvarno bode u oci...

ovo ce mi biti treci brod na TK-u.
Prosli su bili Everest Spirit i Australian Spirit.