ako Tankerska krca Hrvate, pa iako nisu tili meni niti odgovorit na email,
To se slazen.
Ali jesi gleda njihove izjave? Ne zele ici raditi niti po drugin mistima u hrvatskoj niti zele ici u njemacku
Zele iskljucivo Uljanik. Razmisli malo zasto
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Spiza - ovisi o kuvaru i zapovjedniku ofc. Uglavnom kako ljudi koji duze navigaju kazu sve gore. Kao i sve ostalom vecinomPozz ekipa,moze li mi ko rec uvjete na Tanjerskoj,konkretno na Bulkovima,tipa spiza,pice,ima li interneta itd..?
Internet - ja mislin da imas 300MB mukte svaki misec a dalje se placa svakih 100MB 12 dolara.
A cujes do lani je bilo 100MB mukte tako da...zivio napredak!!!!!Boga'ra mi lipo - nema govora!!!
Ooo, prÄin ti svetitelja.., ovo je insomma ahime.., ako ne i gore!!!
Onda se nesto prominilo u zadnja 2 miseca.Evo kolega se taman iskrca sa tankerske pa kaze da ima 600Mb besplatno a slijedecih 600 kosta 36$
Na Tankerskoj je stanje ok, po meni ne vise od toga. Filipinaca nema (jos), i nece ni biti jer bi ih tribalo i platiti. Place su redovne, za casnike ok, za posadu bi mogle i tribale biti vise. Spiza ovisi o kuvaru i nabavi (kuhara fali), posada sve neiskusnija i pocinje faliti kadrova (kormilara,mornara,cistaca itd.). Internet na tankerima cca 1GB misecno,besplatno.Za bulkove ne znam. Ako jos sto triba,pitajte.Zna li ko kakvo je stanje na Tankerskoj plovidbi.
Da kaže par riÄi.
Ima li Filipinac.