Tankerska plovidba zadar

zna li netko kolika je placa kadetima na tankerskoj?

znam da je nakon sto su snizili place bila 980 usd...da li je isto ostalo?

Koliko ja znam 3 makine(4th)ima 2800 dolari,samo na brodu,ovo je za bulk-neznan na tankerima....jadan covik dosa i gladan i zedan 6 kila dole....fala bogu dragome pa je otisa ca od tamo prije par dana...evo ga na novoj firmi na tankeru -presretan

Bas danas zvao tanakersku za asistenturu, nisu me ni upitali zasto, samo je odgovor bio da su popunjeni i ne primaju ljude, dok na martime web. stranici jos stoje njihovi oglasi.:(

Nakon sta su prodali tankere "Dalmacija", "Frankopan", "Zrinski" i "Sali" evo su najavili i prodaju tankera "Kornati" i bulka "Diklo"...nije dobro!!

Bye, bye Tankerska

Bye, bye Tankerska

Osim što tone tankerska, suočit će se i sa radnim sporovima jer ljude koji su im preko 25 godina bili vjerni sad tjeraju na ulicu i još ih ucjenjuju sa iznosom otpremnine koju su po Zakonu o radu dužni isplatiti. A dosta se "ulagalo" u kojekakve projekte koji nisu zaživjeli. Sad je gubitak preko pola mlrd. kuna a i opće poznata stvar je koliko časnika napušta tankersku čim steknu potrebne bravete.
Znaju oni u tankerskoj za sebe reći da nisu poljoprivredna organizacija...čini mi se da na kraju neće imati novca ni za aviokarte pomorcima kad usidre sve brodove da ih doma vrate...
Glave će se za sebe pobrinuti ali živo se nadam da neće isplaćivati po 3 milijuna kuna kad idu u mirovinu. Sad propadaju, sad ih je više koji bi htjeli osigurati 5 idućih generacija.

I sve se radi mimo javnosti, pod celofanom krize, prezentirali su iskrivljenu stvarnost. Imaju oni potkupljene novinare, advokate, inspektore...
Dok ne potonu.

Last edited:
mislija san tj nada san se da je tankerska nas zadnji i jedini brodar koji dobro kotira, bar su mi parili tako, i za mi je jer ovo sta vidin nije "ni pod ostalo"

Je, je...kako se prema svojim ljudima odnose..da bar imaju sindikat koji će ih Å¡titit nego su svi povezani ko pupčanom vrpcom. Ma sve mi se gadi. Kako jedan sindikalist priča sa pomorcem? Tako da za pravo daje poslodavcu???
Ne preostaje drugo nego uzet putovnicu i bye, bye Croatia!

steta, a imaju ili su imali sve uvjete da opstanu,
svoje i manje vise kvalitetne ljude, relativno dobre brodove, tradiciju, ime, "svoj" skver...

sto ti je los management, hebes sve kad nemas dobre mestre da ti ugovaraju dobre poslove po svitu

ulagali su u sve i svasta van pomorstva, ako opstanu nadam se da ce izvuci pouke i drzati se svoje primarne djelatnosti

Ma opstat ce oni i dalje. To je trenutna kriza koja trese sve nase agencije, ali i kompanije. Njihova politika Zadarska zadraninu i blizoj okolici je zdrav nacin poslovanja i pogleda na biznis. Stoga mislim da ce uspijet prebrodit ove prolazne turbolencije. Bitno je gajit svoje kvalitete ili (nekvalitete), a ne prodavat se po svaku cijenu.:cool:

Ma opstat ce oni i dalje. To je trenutna kriza koja trese sve nase agencije, ali i kompanije. Njihova politika Zadarska zadraninu i blizoj okolici je zdrav nacin poslovanja i pogleda na biznis. Stoga mislim da ce uspijet prebrodit ove prolazne turbolencije. Bitno je gajit svoje kvalitete ili (nekvalitete), a ne prodavat se po svaku cijenu.:cool:
tu je i bit problema

Back