Tanker Superintendent

Status
Not open for further replies.
nije strikan stari vlasic. ali, regule su regule, tako te idje moj netijace. nista ausvajs, nista kapo - nista radna dozvola. a taman san mislija poc se u pastire javit kerumu ili jaci, a ti da me zaminis. usput, i tebe bi cuva.

Pao na lijecnickom

Pao na lijecnickom

Dragi zamalo buduci sefe, strikane,
Na zalost moram odustati od onog stola kraj prozora jer nisam prosa lijecnicki za radnu dozvolu sjebo me BMI, nisu oni jacni culi da covik moze biti visok 183cm i imat 130 kila.
Neces moc ni majong igrat sad

a znan, nisan tija prije tebe nista pisat. jebi ga, a jos je i doktor bija star..dobra sansa. ali kili su kili. a bilo je i bokunic tlaka.nista sad cemo trazit koga koji kad skoci sa zidica da pada ka suvi list jedno po ure. gili na primjer.
nista zato, idemo dalje za iste pare......valjda ce drugi put srica bit na tvoju stranu

a jebi ga. evo ti nove tehnologije, teretane, kurci palci...interneti. ka da ide za baletana u boljsoj teatar. zamisli ovu postavu u ero sa onoga svijeta...gili, gigi, casper, maninjorgo, turista, netijak, eno i pricidnik na stocetri.... pa koja bi to bina izdrzala? a oni..da su to daske sta zivot znace. ovde da stavis baboabe... profundalo bi se. guc...dirigent.

ma koje daske tribalo bi lamarin od tri centimetra bar stavit da bi to sve izdrzalo, a jos se onda prebacimo u baletane daju nam beneficirani radni staz tek onda nas ni 5cm lamarina ne bi izdrzalo kad bi poceli skakat, jedva cekam nasu premijeru labudjeg jezera

naravno...sudbina. zamisli mene za sefa.... pa da ga patunajen svaku po ure...:rolleyes: najeba bi ka zuti. nije tako, ali zal mi je ka pasu .....doli sniceli i kumpiri, zivila blitva i zitarice

Samo da recem da je prisidnik 2007 bia na 104 sad je 97 kg. :cool:

Gigi stvarno mi je zao sta nisi upao za dobar posao ali mozda je tako i bolje jer u zivotu se sve dogada s razlogom

Pozdrav

Iz napisanoga vidim da jedes sve manje i kakis sve tanje.

a jebi ga. evo ti nove tehnologije, teretane, kurci palci...interneti. ka da ide za baletana u boljsoj teatar. zamisli ovu postavu u ero sa onoga svijeta...gili, gigi, casper, maninjorgo, turista, netijak, eno i pricidnik na stocetri.... pa koja bi to bina izdrzala? a oni..da su to daske sta zivot znace. ovde da stavis baboabe... profundalo bi se. guc...dirigent.

E to je to,uvik mi je dobro lezalo drzat stapinu u ruci.

isto je lipo za vidit kad isplivaju....jedanput 80 kila salpi.
Ja sam samo skuplja.

Status
Not open for further replies.
Back