struja

hvala svima na mi??ljenjima i savjetima,,pogotovo MARINERU,,
Iz nekih svojih razloga sam se odlučija za na?? brod,,a jesan li falija ili ne,,to ćemo tek vidit,neću ni??ta govorit unaprid

Evo, i tebe smo rije??ili. Jos nabavi dobre cipele i tutu i put pod noge. Ne zaboravi prekinuti sa curom( barem se posvadjaj), uzmi novina za ljude i pazi kad dodjes tamo da je nemoguće struju davati na bujole;););) SRETNO I MIRNO MORE MA GDJE ZAVR? IO

iden u utorak po vizu,,i onda polovicom 11. ukrcaj..tako da cemo se jos cut dok iman internet,,,
hvala iguazu

i kako ti je bilo na jadroplovu , maritimo?? jel valja i??ta..

Prijo, devet godina sam ucinija tamo, od kadeturu pa sve do ovancamenta do kapetana. Usput zavrsija sve cetiri godine faksa. Najgore je bilo opalit deset miseci i doc doma sa jednom placom jer nisu imali.Eto sve se dobro zavrsilo.

Ako je odlucija ici na Jadroplova to je njegovo. Koliko znam pored redovne place dobiju oni i bonus sa strane, direktno na account, jer navodno to nesmiju prikazat

ja sam na d.f.b bija asistent, bija je ok pri 8 godina. nadam se da ces naletit na dobroga sefa struju i dav ces naucit posal. posli opali jos jedan brod tamo da steknes sigurnost, zATIM VOZI DALJE,
MIRNO MORE

otvoren je thread za kadete i asistente pa se pribacite tamo s pitanjima kolika je placa ode i ode

iguazu,,,ne pi.... puno

uuu ??to smo osjetljivi a nisi ni skalu vidio;) a da mi te je viditi dok ne skuzis di je prova a di krma:p:p:p daj se malo opusti. Već si pao na prvom koraku. Razlući pozitivnu zajebanciju od jebanja u mozak, to je prvo, inaće ćes pukniti ka balun. A sada nesto ozbiljno: čim već sada razmisljas o lovi koju misli?? zaraditi pusiona si:mad:

uuu ??to smo osjetljivi a nisi ni skalu vidio;) a da mi te je viditi dok ne skuzis di je prova a di krma:p:p:p daj se malo opusti. Već si pao na prvom koraku. Razlući pozitivnu zajebanciju od jebanja u mozak, to je prvo, inaće ćes pukniti ka balun. A sada nesto ozbiljno: čim već sada razmisljas o lovi koju misli?? zaraditi pusiona si:mad:

momka zanima nauciti posal i biti placen za to. sta je lose u tome??????????????????????????????????????????????????????????????????????????

izgleda da na ovom forumu nemozes dati nekakav normalan komentar a da se nemoras početi dopisivati ka u Saboru sto ovi rade. Nekoliko ljudi (pretpostavljam iskusni pomorci, vidim da ima i električara), uključujući i mene, pokusava momku objasniti pored toga di da se ukrca i činjenicu da kao asistent netreba razmisljati o lovi već da naući posao i sutra samostalno riješava probleme na brodu jer jednostavno onda nema koga pitati za dati ruku(rijetki su strojari koji vise znaju od njega samoga) i prepusten je sam sebi. E sad ako razmislja kako uzeti auto ili sl. od te jebene siće koju za prvi puta mora pregrmiti( uostalom svi smo bili asistenti ili kadeti) moje misljenje je da je onda taj momak obićna pusiona. Na kraju krajeva, ima priliku za 6 mjeseci uzimati paru za koju jednom strojaru ili nautičaru treba najmanje 3 -5 broda da bi dosao u taj rang ( konkretno pričam o mojoj kompaniji) i smatram da dotada mora radi sebe razmisljati isključivo o tome da postane samostalan jer onda postaje doslovce kralj, negdje sam napisao poput nakd davno telegrafiste na brodu. Jer je samo tehnički vezan za Kapa a ovaj mu moze samo popusiti ako momak ima posao u rukama. Na to sam mislio DOWN 22 i nista drugo i nista osobno. A ono malo zajebancije je tek toliko da momak shvati da ne ide u samostan već među ljude koji su sve to prošli, i gdje večina njih ima u sebi tu pozitivnu zajebanciju pa i na svoj račun. Ako ti nesto nije jasno DOWN 22 onda si i ti jedna pusiona i vjerojatno si od svoje asistenture kupio maloj prsten i zemljiste za graditi kuću, a ako i dalje navigas vjerojatno si cili u cijenama cementa , cigle i ostalog građevinskog materijala. I vjerojatno vozis golfa jer najbolje drzi cijenu:)))))))))))

iguazu neznas moju situaciju,,ka ni ja tvoju zato ne govori ako te niko nije pita.za plaću pitan samo informativno kolika je,,a ne da zaradin ka sta ti govoriš..a sto se tiče auta i kupovine,kako ti govoriš,,to mi ne triba jer već iman auto koje još otplaćivan,,
i iako si 100 puta iskusniji od mene sto se tiče plovidbe,,jedina pušiona si TI.
DRUGI SE NE PRAVE PAMETNI KA TI

iguazu neznas moju situaciju,,ka ni ja tvoju zato ne govori ako te niko nije pita.za plaću pitan samo informativno kolika je,,a ne da zaradin ka sta ti govori??..a sto se tiče auta i kupovine,kako ti govori??,,to mi ne triba jer već iman auto koje jo?? otplaćivan,,
i iako si 100 puta iskusniji od mene sto se tiče plovidbe,,jedina pu??iona si TI.
DRpUGI SE NE PRAVE PAMETNI KA TI
kao sto sam jos prije rekao sretno i mirno more;)

ahaaha ha dalmos ce nas izbrisat jer smo se makli od teme, nes ti teme, ali mi se cini igauz ko jedan od daleko rijetkih ovdi sta bi bilo dobro s njin pivu popit u tudjini i radit pizdarije. neka dobro si mu rekal a neka se jadi ko oce, sve si dobro rekal vidi se covik igauzu nije ulizica uostalom i ja sam kad sam pocel na ovaj forum prije misec dana i kad sam isal otpocetka dalmos se zakacil s nekim tipon oko toga sta je rekal ovaj da je obiteljski ili nije obiteljski pa je otisal sa kruzera, uglavnom dalmos je to ucinijo jako sirovo i puno jako puno manje profinjeno nego igauzu stoga nema pravo brisat ali da nas triba izbrisat, izbrisat nas treba

Dragi moji necu vas brisat jer malo prepirke ali fine i nije nista strasno. A sta se tice Iquazua vidim da je na kraju i pruzio ruku pomirenje stoga svaka mu cast. A Jeremija moj to sta san malo 'sirov' po tvom misljenju shvacam kao dobru stvar jer nije lak oimati 810 ljudi i sa svima biti dobar i na 'peceno' jer nekad moras i na sirovo. Stoga necu brisat ali nastavimo dalje u normalnom tonu. POzdrav

Dragi moji necu vas brisat jer malo prepirke ali fine i nije nista strasno. A sta se tice Iquazua vidim da je na kraju i pruzio ruku pomirenje stoga svaka mu cast. A Jeremija moj to sta san malo 'sirov' po tvom misljenju shvacam kao dobru stvar jer nije lak oimati 810 ljudi i sa svima biti dobar i na 'peceno' jer nekad moras i na sirovo. Stoga necu brisat ali nastavimo dalje u normalnom tonu. POzdrav

ALELUJA;)

je, imas pravo admin, ali ne mogu se otet dojmu da si se prominil za 180 od onoga posta ne znan kad je bilo mozda prije godinu, svadal si se i oko place i tako neke bedastoce su bile. sigurno ni ti nisi ocekival da ce broj ljudi ovako rapidno porast, sad je to vec neka odgovornost tako da se vidi kod tebe promjena sad si ko pravedni stari sudac. sta je je mislin da se svi slazu da dobro vodis forum, a i bilo bi steta da si obrisal od uguazua onaj dugacki post jer je jedan od najacih, nego san ti mislel rec za onu reklamu koju niko ne zeli postavit, pa sta ne bi postavio ti prvi sam besplatno nekakovu konobu ili pizzeriju u splitu ili zadru sta ja znan, nitko se nece jadit za besplatnu reklamu a mores i pitat boze moj, e a onda ce susjedna pizzerija bit primorana isto stavit reklamu ali ces je naplatit, ili agencija staja znan. potakni kapitalizam. jesan prenaivan? a falil san temu opet

JEremia nije da niko nece nego je jos registracija foruma u toku a dok se ne registriramo ( tribali bi kroz par dana) nesmimo stavljat oglase. Bices iznenaden :D a ja se nadam da cemo ja i Sonny i dignit koju kunu za pice s tim reklamama, :hihi

Back