Stena

ma dobro je, malo je zaokružia čovik, al na sHELLa 3 makinje ima jendo 200$ viÅ¡e od ovoga + 5 dana duže leava za svakih 30 na brodu (22)... :uzdravlje

A onda nije strasno :) .Sto se tice leave dana znam da ide 20 doma na 30 na brodu,ali po njemu vidim da stoji on na brodu 4,5 mjeseci ,a doma nikad vise od 2 mjeseca navodno uvijek kazu da nemaju ljudi.

A onda nije strasno :) .Sto se tice leave dana znam da ide 20 doma na 30 na brodu,ali po njemu vidim da stoji on na brodu 4,5 mjeseci ,a doma nikad vise od 2 mjeseca navodno uvijek kazu da nemaju ljudi.

22 doma za 30 na brodu. al kao Å¡to kažeÅ¡ uglavnom zovu prije jer fali dosta ljudi, ne znam koja je politika al čini se da lagano odustaju od hrvata jer ne vidim mnogo novih lica u zadnje vrijeme iako fali dosta svita, toliko da na mom sad brodu nema ni struje ni 4. makinje već misec dana a i pitanje kad će.... i smjena je postala živa lutrija, kako za juniore a tako lagano i za seniore di ne funkcioniraju dobro back to back :(

Pelorus, stavio sam u kotc temu tablicu placa za sve casnike.
Jose, kod mene ti neiskoristeni leave ostaje i nadodava se na naredni koji zaradis. Plus ti ih mogu isplatit, oliti likvidirat leave, minimum 30dana.

Ima li ko kakvu informaciju da ce se place standardizirati,tj cila europa isti ugovor?- zasad koliko znam su nasi imali 500tinja $ vise od rusa,latvijaca i te ekipe te su imali i malo vise dana za godisnji.

Danas sam od jednog CO sa Stene cuo da je Zorovic iz Glasgowa dobio uputu da od 1.1. ove godine vise ne krca hrvate na firmu ...

Steta ...

Jutros san dobija sljedece na svoju adresu elektronske poste: [TABLE="width: 0"]
[TR]
[TD] [TABLE="align: left"]
[TR]
[TD="colspan: 2"]
3rd Officer - Steam

Ref:281 22 May 2020 17:14

Northern Marine Manning Services are currently looking to recruit experienced and immediately available Third Officer to join our LNG Fleet. Role: This is a permanent contract with a tour of...

blankSmall.png
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Best regards,
For Northern Marine Manning Services,

Northern Marine Manning Services. Alba House, 2 Central Avenue, G81 2QR, Scotland, U.K.
Telephone: +44 (0)141 876 3000
E Mail: opportunities@stena.com – Web: www.nmg-stena.com[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Odnosi se na oglas koji se do kraja moze pogledat na sljedecoj poveznici,a na istoj internet stranici moze se poslat prijava za ovo radno misto:

https://jobs.nmms.co.uk/job/3rd-officer-steam-281.aspx

Naveli su da triba imat najmanje 12 miseci ka treci casnik palube,ali nisu napisali da to triba bit na LNG.I onda citan u oglasu da trazu advance gas izmedu ostalog,tako da neko ko je na LPG,ovo mu moze bit zanimljivo za pribacit se na LNG.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Last edited:
Sad su i hrvati dobri kad indijanci nisu dostupni
jebali mamu svoju
Hehehe..
Al trazu steam exp za 3rd off. I jos 12m seatime-a. Dobri su.
Koda ce 3rd off ic dole guslat oko stop ventila i stavljat turbinu na slow turning.. ajde sinko Bozji...
I 4/2 ugovor?
Mora bit da davaju vrhunsku placu, kad trazu ove uvjete i nude ovaki ugovor..

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Last edited:
  • Like
Reactions: Ico
Kad san ja bija na Steni 2013 godine tad je bila placa za 3 casnika palube 3806 USD stalno.Sad,kolika je placa ne znan.Tad su jos uvik bile tamo place po nacionalnosti,znan da je u isto vrime Rus 2 casnik palube ima placu 3600 USD stalno.Englezi su imali u funtama placu,ali ne sican se koliko.Znan da je tad 1 casnik palube,Hrvat ima 8500 USD stalno,3-3 ugovor.Nizi casnici palube su i tad imali ugovor 4-2,jedino nizi casnici palube Englezi su imali ugovor 3-2.To je vrlo los ugovor,8 miseci godisnje na brodu,pa da je ne znan kakva placa.Kad san ja bija tamo hrana je bila vrlo losa i jednolicna,frizider prazan.I to triba gledat.

Last edited:
Pozdrav

Neki info za Northern Marine group (vjerovatno Stena),pozicija 2nd Eng (prvog makine) na oil/chem tankerima tipa ugovor , placa, posada ?
Triba bi odradit interview on Microsoft Teams, ako neko zna nesto o tome...

Unaprid zahvaljujem

lip pozdrav svima

Back