Stena

pozdrav ekipa

Moze malo informacija u vezi Stene za juniore -place,ugovori, uvjeti ? Unaprijed hvala:kafa

10 postova povise ti je u pdf. sve place svih oficira :cool:
moguce samo da je bilo kakvih promjena al drasticnih - nevirujem da je bilo

Stena Paris

Stena Paris

Ekipa:uzdravlje

Perza hvala, tu platnu listu san vec prije pogledao. Evo me Lauren nazvala i dogovorila mi sutra ujutro telefonski intervju sa njihovim superintendentom, naime triba bi ic na vec spomenuti brod Stena Paris kao 3/O , ukrcaj bi triba bit pocetkom treceg mjeseca, za placu je rekla da ce mi on to rec sutra ali da je permanent pay, a ugovor 4-2 .
Mene zanima ako ima koga tamo na Steni, ako nije problem da kaze sta pita ovaj tip na tom razgovoru, ? A posli tog kako ona kaze bi mi trebali napravit US vizu i cekat vise od misec dana taj ukrcaj:D

Perza hvala, tu platnu listu san vec prije pogledao. Evo me Lauren nazvala i dogovorila mi sutra ujutro telefonski intervju sa njihovim superintendentom, naime triba bi ic na vec spomenuti brod Stena Paris kao 3/O , ukrcaj bi triba bit pocetkom treceg mjeseca, za placu je rekla da ce mi on to rec sutra ali da je permanent pay, a ugovor 4-2 .
Mene zanima ako ima koga tamo na Steni, ako nije problem da kaze sta pita ovaj tip na tom razgovoru, ? A posli tog kako ona kaze bi mi trebali napravit US vizu i cekat vise od misec dana taj ukrcaj:D

sretno :cool:

Cestitke i sretno!
Nego, nisam pohvatao. Ti si 2/O, a oni te primaju ali za 3/O ili? Ako mozes pojasniti ....

Sretno na intervju, to su normalna pitanja, nista neobicno, samo opusteno...:uzdravlje
Mislim da je Stena Paris u charteru od Totala, i da vec neko vrijeme radi samo na Dalekom istoku, vecinom krcaju u Koreji i iskrcavaju Tahiti i ona egzoticna otocja uokolo. Jedno putovanje cca 1,5 mjesec....

ipak nista od Parisa, zasad kako stvari stoje, kako oni kazu triba bi ic na Princimar Hope za 10-ak dana koliko vidim skoro novi brod, 2011 godiste suezmax, paaaa kakva je spiza, jel ima interneta, nasih ima to vec znam, koje su mu rute ,i jeli cif u navigaciji ili imate 2 juniora, thx

ipak nista od Parisa, zasad kako stvari stoje, kako oni kazu triba bi ic na Princimar Hope za 10-ak dana koliko vidim skoro novi brod, 2011 godiste suezmax, paaaa kakva je spiza, jel ima interneta, nasih ima to vec znam, koje su mu rute ,i jeli cif u navigaciji ili imate 2 juniora, thx

Ako budes sa kolegom Fenix-xD na vaporu pruzi mu saku ruke i zahvali mu u moje ime, celjade ipo! :uzdravlje

E, zajeb'o se danas na objedu, trebo sam uzet komad mesine ko' ti, a ne onu ribicu ko kakav polugladni macor grickat :D

Sretno ti bilo na Steni i dobro stoj!

Last edited:
:o jeli ko od vas radio induction test za Stenu kod Zorovica, jel to onaj cbt seagull i jeli ga mogu skinut di na internetu, hvala ?

Stena otvorena radna mista???

Stena otvorena radna mista???

Oce li netko znat sta se desava kada vise na NMM nema vise oglasavanja kaka je ima prije za Stenu....Nije bilo dana da na onoj njihovoj tablici nije bilio bar 3 otvorena mista za popunit....zadnjih 6 miseci redevito ka i prije sta san pratia,nisan uspia vidit osim 2 ili 3 puta ako se ne varan....a vidin neke kolege dobijaju pozive iz NMM od Sarah,Amande,Helene...
jeli im je to web operator zakaza ili su poceli neku drugu igru...

Oce li netko znat sta se desava kada vise na NMM nema vise oglasavanja kaka je ima prije za Stenu....Nije bilo dana da na onoj njihovoj tablici nije bilio bar 3 otvorena mista za popunit....zadnjih 6 miseci redevito ka i prije sta san pratia,nisan uspia vidit osim 2 ili 3 puta ako se ne varan....a vidin neke kolege dobijaju pozive iz NMM od Sarah,Amande,Helene...
jeli im je to web operator zakaza ili su poceli neku drugu igru...
NMM radi i za druge firme
ove sta si nabroja ne krcaju na stenu

NMM radi i za druge firme
ove sta si nabroja ne krcaju na stenu

Dragi kolega sa svima njima sam u kontaktu redevito tel/mail i ima san dogovoren interview ali je odgoden prosle godine....Helena McPherson je jedna od njih i bilo je direkno rijec o Stena brodovima....Bilo kako bilo znam ko je i sta je NMM.Samo mi je upit bija sta je sa potrazivanjima koja su prije nesto vise od po godine bila ono dosta velika...A NMM krca na razno razne firme.....to svi znamo...

ProÅ¡le godine kao i godine prije je bilo dosta novogradnji koje su uÅ¡le u management dok ove godine mislim da joÅ¡ samo jedan brod je ostao za preuzeti u Koreji i zato im trenutno nema niÅ¡ta u ponudi poslova, sljedeće godine bi trebali početi izlaziti novi brodovi iz Kine pa će vjerovatno biti opet dosta oglasa. Zasad kažu da imaju veliki broj aplikacija za obraditi ali mislim da uvijek se neÅ¡to nađe za iskusne senior oficire sa iskustvom.

ProÅ¡le godine kao i godine prije je bilo dosta novogradnji koje su uÅ¡le u management dok ove godine mislim da joÅ¡ samo jedan brod je ostao za preuzeti u Koreji i zato im trenutno nema niÅ¡ta u ponudi poslova, sljedeće godine bi trebali početi izlaziti novi brodovi iz Kine pa će vjerovatno biti opet dosta oglasa. Zasad kažu da imaju veliki broj aplikacija za obraditi ali mislim da uvijek se neÅ¡to nađe za iskusne senior oficire sa iskustvom.

Je kolega...tako bi nekako moglo bit...A sta mozemo...ja im redovito saljem update aplikacije i CV svakoj malo boljoj firmi ali danas za razliku od 2008/2009 nije tako lako pa i za nas sa velikim iskustvom ka senior oficiri....Ali nada umire zadnja..

Prvi put ukrcan na Stenu

Prvi put ukrcan na Stenu

Postovanje gospodo,

Ima li netko da je u zadnjih par mjeseci ukrcan na Stenu Bulk ka Junior/Senior off?

pozdrav/mirno more

Cudna mi ova Stena, evo ovako stvari stoje pobiga mi i ovi drugi brod:mad::mad::mad:

kao prvo trazili su mi ecdis i am. vizu, to mi je bio uvjet za ukrcaj, kad san to sve obavio takodjer i induction u Zorovica, triba san danas letit na brod, ali sto se dogodilo... juce popodne zvala me ova cura iz stene i pitala da li imam advance oil tanker brevet, normalno nemam pa mi je rekla da me bez toga ne mogu ukrcat, eto toliko da znate sta vas ceka ,:mad:
ali i ja necu odustat sad moram polozi i to sta prije da ne docekam lito doma:p pozdrav svima

Cudna mi ova Stena, evo ovako stvari stoje pobiga mi i ovi drugi brod:mad::mad::mad:

kao prvo trazili su mi ecdis i am. vizu, to mi je bio uvjet za ukrcaj, kad san to sve obavio takodjer i induction u Zorovica, triba san danas letit na brod, ali sto se dogodilo... juce popodne zvala me ova cura iz stene i pitala da li imam advance oil tanker brevet, normalno nemam pa mi je rekla da me bez toga ne mogu ukrcat, eto toliko da znate sta vas ceka ,:mad:
ali i ja necu odustat sad moram polozi i to sta prije da ne docekam lito doma:p pozdrav svima
a da te pitan nesto onako zdravo seljacki
ako imas uvjete za polagat advance oil(po novome 3 miseca na oil brodu) koji ..... to nisi polozija.Koga cekas.
dode misli 2000 ili 2500 kuna i mirna bosna

Last edited by a moderator:
Back