Stena

Evo pitanje za oficire odnosno pomorce sa Stene. Kakvo je stanje sa avancanjem na kompaniji, tj. dali je sporo (onako, dali su veze najbitnije) ili se ipak gleda prema trudu i volji (da li je dovoljna godina u činu)?

I usput, dali ima tko da je iz Rijeke na Steni? (mo?že na PM, pa mo?žda neku kavu skombinirat).
Hvala.

Najvaznije ti je odma cin se ukrcas svima rec da si zavrsija visu pomorsku,a onda
poc i rec prvome sta naviga 20-tak godina,da ti takve lincine koji nisu tili na visu nego se jos i bune nikad nebi pustija naprid.
Posli gori navedenog uspjeh ti je zagarantiran.

pa naravno. ja kad san avanca za kapa, englez inspektor je potira engleza kapa i stavija mene. znas zasto? kapo nikad ni cuja, a kamo li polozija tipss i osnove marksizma. jedan moj kolega je na obranu i zastitu izlazija sest puti. koliko on mora onda imat crti na epoletu? oko desetak , po mome skromnome racunu.

pa naravno. ja kad san avanca za kapa, englez inspektor je potira engleza kapa i stavija mene. znas zasto? kapo nikad ni cuja, a kamo li polozija tipss i osnove marksizma. jedan moj kolega je na obranu i zastitu izlazija sest puti. koliko on mora onda imat crti na epoletu? oko desetak , po mome skromnome racunu.

a tek kad je cuja koje su ti neupitne velicine u svitu pomorstva doli predavale,odma je vidija i sebe ka buduceg tehnickog direktora jer te otkrija i da sve od sebe da te zadrzi na firmi

Evo pitanje za oficire odnosno pomorce sa Stene. Kakvo je stanje sa avancanjem na kompaniji, tj. dali je sporo (onako, dali su veze najbitnije) ili se ipak gleda prema trudu i volji (da li je dovoljna godina u činu)?

I usput, dali ima tko da je iz Rijeke na Steni? (mo?že na PM, pa mo?žda neku kavu skombinirat).
Hvala.

A ??to te to brine???...pitanja su delikatna...mo?že?? se avancati tako da svaki dan kuva?? kavu kapu , kiseli?? mu jogurt kraj kaldaje i sređuje?? mu excele i wordove. A mo?že?? i Barbi kupiti 20 kila voća vanka pa ka tovar vući na brod.
A mo?že?? i modificirati piston od em.generatora pa ga prilagoditi za kompresor zraka...
A ima tamo i onih kadrovika male i female u Zorovića...pa na kavu...bla,bla..
E, ima iz Rijeke na Steni masu Riječana:D
Sorry , nisam odolio , ali obo?žavam nadobudne .

A i ovo "oficiri odnosno pomorci"....kako ti to izleti ???

Last edited:
nmm-stena.com, email:lori.marshal@stena.com

reference Position Type Location Date Required
AB120 Chief Officer Dive Support Vessel International Waters 08-08-2011 Apply with CV
AB136 Chief Officer Pipe Lay Vessel International Waters 19-09-2011 Apply with CV
AB161 HSE Coordinator Dive Support Vessel International Waters 01-08-2011 Apply with CV
AB164 Roustabout Drill Ship Worldwide 25-07-2011 Apply with CV
AB140 Second Engineer Construction Vessel International Waters 15-08-2011 Apply with CV
AB153 Second Officer Dive Support Vessel International Waters 01-08-2011 Apply with CV
AB159 Third Engineer Pipe Lay Vessel International Waters 26-09-2011 Apply with CV

ako nekog zanima.sritno

Ima li ko ovde s Stena Blue Sky LNG-a ?
Jako lijepo pituran brod.. danas sam vas sluša kako se dogovarate di ćete s provištom :D

Last edited:
Za sva zaposlenja Steni mo?žete pisati na ovaj mail:
nmm.recruitment@stena.com
Sva zaposlenja idu preko NMM a ove druge agencije su samo posrednici i ne mogu vam punuditi posao. Kadete uzimaju uvijek ali u zadnje vrijeme malo hrvata, dosta rusa,indijanaca a i engleza u zadnje vrijeme nam dolazi. Za ljude sa iskustvom ima sigurno posla jer u zadnje vrijeme smjene su postale lutrija....

Evo da ne otvaram novo temu, malo cu ovu dici iz mrtvih.
Mi moze netko od forumasa reci kakva je situacija na Stena Ro-Ro ako je bio zadnje vrijeme tamo?

Back