Split Ship Managment

HOT NEWS! upravo me zvali iz ambasade, brod calypso I uhapsen u singapuru.
manager - ssm. osiguranje otkrilo da je neki brod pod njihovin managementon potonija kod cape towna (prije) sa falsin papirima, tehnicki neispravan.bravo ratko legendo! ajmo bajicu... evo posla.

pa to je stara vijest.Nije se taj brod potopija nego je teret isa u qrac a vridnost cca 6 milja dolara vlasnici svicarci kako sam ja cuja i zato je taj calypso ferman dole(ali koliko ja znam ima tome 2-3 sedmice).Kaze selo da je Rato duzan podosta

a neka je svrsija kurbin pir. zal mi je onih ljudi sta su u njega, malo ih moze nac sta bolje cin su se tamo zakopali. to govorin za pomorce. a za one u kancelariju... ima san ih prilike upoznat par sta rade ili su radili tamo, samo jedan ajmo rec nesto zna, ostalo...ajme. ima bit da je za tamo zaposlit se glavna kvalifikacija bit govno i kurbin sin.

Jel se sta prominilo na SSM na gore/bolje, koliko su pouzdani za ispostivanje dogovorenog da se preko njih ode navigat u danasnje vrime ?

Evo ja danas oti??a u SSM-a pitat jel mozda krcaju Asistente struje... Ekspresno me odpilili...:(

A stas ocekiva kad je na kadetu maa zarada. Triba si doci s kuvertom i ponuditi pare pa bi dobia bryo posao a i mogucnost biranja :D

A stas ocekiva kad je na kadetu maa zarada. Triba si doci s kuvertom i ponuditi pare pa bi dobia bryo posao a i mogucnost biranja :D

Ma nisan ni ocekiva nista jer znan kakva je danas situacija pogotovo za nas gu??tere... A ??ta će?? moran obijat vrata, nikad nezna?? di se more ukazat prilika.

A to ??ta se tiće gurnit lovu nekome pod ??kinu... jedino prid te??ku nevolju...

Glory I

Glory I

Pozdrav!!

Zna li itko nesto o navedenom brodu, inace lađa od SSM-a...
Naime, dobio sam ponudu, krajem mjeseca poci tamo ( ukcaj negdje u Africi ) za terca palube, ugovor 5 mj, placa oko 3000 dolara, nije mi znala cijenjena gospoja reci tocnu placu???
Kakva iskustva imate (ssm ovci i vi koji ste to nekad bili )

Hvala!!

odgovor

odgovor

sa ssm jako lose iskustvo ja sam bio na CP Valura nasukali sa na azorima ako imaju managment na spizu glad teska na brodu osim ako nije putnicki

sa ssm jako lose iskustvo ja sam bio na CP Valura nasukali sa na azorima ako imaju managment na spizu glad teska na brodu osim ako nije putnicki

Ako je ovo istina idem odma tamo na dijetu skidat kile.Pokusavam sve i tesko mukom sam privea BMI ispod 25.Je li imaju ugovore od 4 tjedna mozda???

Prije par dana sam zvao u SSM jer oni navodno ukrcavaju i za kruzere (zanima me Princess). Javila mi se neka ljubazna gospodja i ljubazno odgovorila da joj posaljem papire hitno jer je 19.4 intervju za strojare. Sad, zanima me jeli SSM losa firma, kao posrednici, sto??? I usput koji sve breveti trebaju za kruzere.
Thnx

nemaju ti oni nista sa kruzerima, samo in daju prostor za intervju i ponekad sredjuju karte. to ti je najbolje sta tamo mozes dobit. nikakvi ti posebni breveti ne tribaju

BIZITE CA OD SSMa

BIZITE CA OD SSMa

Bizite svi od SSMa koliko vas noge nose.Toliko sam losih prica cuja od ljudi koji su bili priko njih a da ne spominjem sebe kad sam se prije dosta godina ukrca kao kadet preko njih na ER(kontejneri-Njemci) pa sam mora potpisat nekakav ugovor da koliko ugovora napravim na ER kao kadet moram vratit na nacin da kao casnik odradim duplo ugovora na brode pod njihovim managementom(znaci 2 ugovora kao kadet na ER 4 ugovora na Canmare kao casnik) jer ce me inace tuzit :udriglavom da im moram vratit lovu koju su ulozili u mene :o ha ha(a ulozili su 0 kuna,cak se i test iz engleskog placa 200 kuna!!!)!!!!!
Naravno da je taj komad papira tj tzv. ugovor bilo cisto sranje(raspita se ja u odvjetnika koliko taj ugovor vrijedi a on mi kaze da je to samo komad papira koji pravno vridi koliko i istrosene paloma maramice....Mozete mislit kako sam im se vratija nakon odradjene kadeture,naravno u to vrime su pokusali preveslat na ovaj nacin dosta njih a s nekima su i uspili....
I TAKO DALJE I TAKO DALJE

Ne znam da li tko prati i trazi zaposlenje na kopnu u pomorstvu ali evo SSM ima na HZZ stranicama objavljen oglas za par poslova traze kadrovike, inspektore itd...

Pozvan sam prosli tjedan iznenada da dođem na ''razgovor'' bilo nas je 4 i svi smo kandidirali za razlicita mista... u svakom slucaju taj ''razgovor'' nije bija razgovor nego monolog tj. govor gosp. Bozica kojemu smo prisustvovali nas 4 i gosp. Bozic.

Nakon poduzeg monologa (predavanja) o stanju u pomorstvu i teskom poslu u SSM-u ponuđen nam je svima probni rok od 15 dana bez ikakvih pitanja ocito mu je nas CV bija dovoljan na sta ja nemam nikakve primjedbe jer mi je posa prijeko potriban!

gosp. Bozic mi je u lice reka ''pocet ces za 2-3 dana javit cemo ti se''. To je bilo u proslu sridu i od toga ce evo sutra proc tjedan dana a da me nitko iz SSM-a nije kontaktira!

Toliko o ozbiljnosti i profesionalnosti SSM-a i gosp. Ratka Bozica! :kafa

Taj posao stoji na HZZO vec godinama zato sto kad vide ljudi s kim imaju posla, zahvale i odu.

Zahtijevaju od svojih tzv. kadrovika da drze strazu na porti da ne bi tko upao i izveo masakar po uredu. Zamislite, dodje im zapovjednik aplicirat za posao a taj tzv. kadrovik ga mora poslat u fotokopirnicu da iskopira svoje brevete.

Najvece ruganje je bilo prije par godina. Bozic je platio clanak u SD da ga ishvale. Pored toga je zakupio HNK da bi obiljezio godisnjicu postojanja SSM. Naravno da mu je tu bila sva tadasnja politicka elita Splita. Najtuznije je sto je vec sutradan osvanuo na istim tim stranicama SD kao okrivljenik u slucaju Jadroplova. (Starije kolege ce znati o cemu govorim).

Tuzna je ova drzava kad takvi likovi i dalje posluju u ovim vodama.

Ne znam da li tko prati i trazi zaposlenje na kopnu u pomorstvu ali evo SSM ima na HZZ stranicama objavljen oglas za par poslova traze kadrovike, inspektore itd...

Pozvan sam prosli tjedan iznenada da dođem na ''razgovor'' bilo nas je 4 i svi smo kandidirali za razlicita mista... u svakom slucaju taj ''razgovor'' nije bija razgovor nego monolog tj. govor gosp. Bozica kojemu smo prisustvovali nas 4 i gosp. Bozic.

Nakon poduzeg monologa (predavanja) o stanju u pomorstvu i teskom poslu u SSM-u ponuđen nam je svima probni rok od 15 dana bez ikakvih pitanja ocito mu je nas CV bija dovoljan na sta ja nemam nikakve primjedbe jer mi je posa prijeko potriban!

gosp. Bozic mi je u lice reka ''pocet ces za 2-3 dana javit cemo ti se''. To je bilo u proslu sridu i od toga ce evo sutra proc tjedan dana a da me nitko iz SSM-a nije kontaktira!

Toliko o ozbiljnosti i profesionalnosti SSM-a i gosp. Ratka Bozica! :kafa

Lova ti nece bit preko 4 tisuce kuna,a radit ces od jutra do sutra pa sad razmislis.A probni rad mislim da nije placen.

Evo, pokojna ? olta 93', veliki Pumpiljo (bo?žić) ??alje depe??u da konobar mora kidat salvetu popola, jer se puno love tro??i... Pametnome dosta :udriglavom:udriglavom:udriglavom

Back