Ima li itko iskustva sa spajanjem brodske mreže na drugaÄiji napon i frekvenciju?
A nisi nikad bija u drydocku na struji sa krajaMislim da to ne ide.
kako kaze kolega ac radi sve super...ja nedavno prosao d dock i bilo je bolje na shore poweru....sve lipo usporeno...tisina na brodu...milinaE, na to sam mislio. Dakle, jedino je bitno da je omjer U/f priblizno isti. Hvala!
A nisi nikad bija u drydocku na struji sa kraja
Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk
Zasto bi povukli vecu struju zbog nizeg napona? Po tome onda softstarteri nebi imali smisla.a sta je sa strujom upuštanja? Zbog nizeg napona motori sa velikim opterećenjem povuku vise struje. a hlađenje motora? tako su moji kolege pametni motore od hvac-ova u thruster roomovima spojili u zvezdu (jer je overload zastita stalno izbacivala) a pise na motoru lepo da je samo za trokut, rekli oni sta ti znas sad je manje ampera manje obrtaja sve super. nakon dva dana izgorili su 4 motora a ona dva koji su jos vrtili su se skoro uzarili
Zasto bi povukli vecu struju zbog nizeg napona? Po tome onda softstarteri nebi imali smisla.
Zbog nizeg napona nizi je i torque a zbog nizeg torqua niza je i struja...
Ovo za trokut i zvjezdu sta spominjes to je druga stvar...
Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk
Pobrka si neke stvari, softstarteri preko tiristora postepeno dizu napon i time kontroliraju torque i limitiraju struju. Sa frekvencijom nemaju veze...soft starteri startaju sa nizim naponom ali i sa nizom frekvencijom. sa nizim naponom duze traje prekomjerna struja upustanja. isto ko sta slabiji biciklista ako krece u visokoj brzini (veliko opterecnje) treba duze vremena da uhvati zamah da moze onda voziti normalno
Shale shakeri su prica za sebe, nemogu se sitit kako je to bilo rjeseno na unitima di san bija.da imas pravo, tako pise, iskreno nisam znao da je tako ocito generalno, ali soft starteri koje sam ja upoznao tu na drillshipu reguliraju i napon i frekvenciju. npr na shale shakerima, (mogu ti poslat dokumentaciju). zna se dogodit da kod startanja ostane na 20Hz i onda baci alarm i stane, sto krivo asocira na kvar startera a zapravo logika ceka da struja padne tj stabilizira se da bi nastavio podizati frek. do 60 Hz Ako se nakon cca 10 sekundi struja ne stabilizira, npr nesto mehanicki nije u redu sa motorom ili opterecenjem, start se oktazuje. evo i neki glupi video koji ne govori puno ali spominje se ono sto sam rekao za otezani start.Sta naravno ovisi o opterecenju na motoru