Sindikat Pomoraca Hrvatske

Ako nisi potpisa pristupnicu nisi clan,ali to ne znaci da ti temeljem kolektivnog ugovora ne uzimaju clanarinu od 25 erla ili vise misecno.Jedini nacin da to prekines je samoubojstvo.

zato i pitam, jebo ih kolektivni ugovor, nisam ni??ta potpisiva s nikim na hrvatskom :) prokleti paraziti, ne bi tia da mi ime sutra osvane negdi kao supporteru sph, zato pitam. a nema ni kalendara ni notesa, valjda san ima sriće! :hihi

Na blogu najveceg parazita,isprdka,srala,gnjusobe i nerada u pomoraca u Hrvata evo osvanio novi clanak.Klasika nista pametno osim vrijeđanja i pljucanja.Iz poznate komunističke ??kole nismo ni očekivali ne??to konstruktivno.
http://predragbrazzoduro.com/politika-i-pomorstvo/pomorska-zemlja-ma-nemoj-mi-reci/
Los đak ponovno krade ideje s ovog foruma.Zna se cija je izjava primorsko-pomorska zemlja.
Naime doticna gnjusoba si uzima za pravo komentirat predsjednicu Vlada i njen rad ma kakav on bio te je pogrdno ta ista gnjusoba naziva Jaca.S obzirom da ova gnjusoba ima jednu jako ru?žnu osobinu izvrtanja imena u razne pogrdne nazive pitam se bi li se ovoj gnjusobi svidilo da ga netko zove Peđa??? Onako od milja.
Nadalje ta ista gnjusoba si umislja da je on nesto vise od samoprozvanog kapetana. Napominjem samoprozvanog jer ta gnjusoba je zadnji put bila na brodu krajem 80-tih pa se kapetan moze nazivati samo formalnim zakonskim aktom ,a isti se i sam instalirao kao predstavnik pomoraca u Hrvata ako misli da je kapetan u nekakvom metaforickom smislu. Svaka slicnost sa premijerkom koju vrijeđa u ovom slučaju je slucajna.
Ta ista gnjusoba si daje za pravo ocjenjiati tuđi rad,valjda da opravda svoj nerad i jedno veliko nista,jedno veliko sranje sto nam je SPH uspio s njim i ekipom na celu skuvat kroz 20 godina svoga nerada i nebrige za hrvatskog pomorca.

Evo najnovije vijesti govore da je kap. Brazzoduro ovih dana isa na ugradnju gromobrana.Straj ga je potencijalnog rizika da ga za olujnog vrimena ne pogodi grom u onu crvenu nosinu sta je nabotila od unosa prekomjerne kolicine alkoholnih proizvoda.
Ova bojazan je opravdana ako se zna da se covjek oduvjek bojao groma, a ujedno se je borio da bi ukrotio grom. Pojava groma je u povijesti potaknula zanimanje mase ljudi.

Evo najnovije vijesti govore da je kap. Brazzoduro ovih dana isa na ugradnju gromobrana.Straj ga je potencijalnog rizika da ga za olujnog vrimena ne pogodi grom u onu crvenu nosinu sta je nabotila od unosa prekomjerne kolicine alkoholnih proizvoda.
Ova bojazan je opravdana ako se zna da se covjek oduvjek bojao groma, a ujedno se je borio da bi ukrotio grom. Pojava groma je u povijesti potaknula zanimanje mase ljudi.

Za uzemljenje ne triba kopat,buza vec je..

zato i pitam, jebo ih kolektivni ugovor, nisam ni??ta potpisiva s nikim na hrvatskom :) prokleti paraziti, ne bi tia da mi ime sutra osvane negdi kao supporteru sph, zato pitam. a nema ni kalendara ni notesa, valjda san ima sriće! :hihi
...Kako nisi potpisiva ???...pa nisam ni ja zna da sam glasa za HDZ na brodu, dok se nismo skupili u ponedjeljak navečer na pomorskoj večeri , pa je ona glasnogovornica objavila da su posade svih Hrvatskih brodara glasovale i rezultate proslijedile ka glasačkom centru u Domovinu...i onda smo se mi pomorci ka i uvik če??ali i pitali kad se to dogodilo..dok nam RTG "Prljavi Hary" koji je radio 3 godinu zadnjeg ugovora reka da se ne zamaramo sa tim
Zato , opu??teno

dakle, kako san obeca...danas san provjerija sa golaron...znaci, svi koji navigate tamo potpisali ste ugovor sa crew manageron wilhelmsenon. golar placa management fee njima, i sindikat nije ukljucen u taj budget. znaci...ili wilhelmsen placa iz svoje buste ili van je placa umanjena za tu crkavicu sta braco dobije. golara ka vlasnika, to ne tangira...sta ce i kako wilhelmsen radit sa svojin pinezima njihov je problem.

dakle, kako san obeca...danas san provjerija sa golaron...znaci, svi koji navigate tamo potpisali ste ugovor sa crew manageron wilhelmsenon. golar placa management fee njima, i sindikat nije ukljucen u taj budget. znaci...ili wilhelmsen placa iz svoje buste ili van je placa umanjena za tu crkavicu sta braco dobije. golara ka vlasnika, to ne tangira...sta ce i kako wilhelmsen radit sa svojin pinezima njihov je problem.

Fala lipa na informaciji.
Placa koju su mi ponudili je ta koju cu dobit i nema "deductiona" dalje kaze da je ta "crkavica" vec odbijena ali mi je jedino krivo kome ide,bolje da su dali gladnima,sirotinji,dici bez roditelja...a ne onim hostaplerima,a to cu provat ispitat u agenciji kad se vratim doma.
Fala i zivija:uzdravlje

Evo ga nas "strucnjak" za hrvatske pomorce ponovno jase. Sada "strucnjak" za pomorce kojemu bi po kolicini strucnosti trebalo u najmanju ruku dodijelit titulu doktora pise o strucnjaku za mirovinsko osiguranje i u clanku mudro zakljucuje:Ne??â?? ti stručnjaka. Mirovinsko nam je u komi, na aparatima koji zakazuju"

Svaka slicnost izmedju mirovinskog koje je u komi kako kaze prvi "strucnjak" u pomoraca u Hrvata i hrvatskog pomorca je slucajna osim sto i jedno i drugo vode isti "strucnjaci"

http://predragbrazzoduro.com/politika-i-pomorstvo/jaco-jaco-sto-nam-radis/

Nema se sto reci,duboko je usa u srz problema,temeljito izanalizira.
Ovo je pisa najmanje sedam dana i bija na cedeviti.

Ovi sta ulaze duboko u srz problema su nas i doveli u ova govna u kojima se nalazimo. Bolje bilo za sve nas da se nikad nisu problema vatali manje bi stete ucinili.

sad bi ja nesto napisa. evo citan da ce sindikat jadrolinije oli ti putnickih ladja radit strajk ili prosvijed.. sph ce se sigurno ukljucit, i provat dignit koji punat. bilo bi suludo da uph stoji u kantunu i gleda. pa dvadesetak ljudi, bolje ista nego nista, megafon i pucaj.

SPH ce sa svoja 3 clana koliko ih ima u Jadroliniji prvo prosvjedovat,a onda ce tek stupit u strajk. Treba naucit razaznavat pojmove kako kaze najpoznatiji kapetan u Hrvata.
Ja cu u svakom slucaju podrzat pomorce Jadrolinije i doc na kako god se taj dogadjaj bude zvao.

sad bi ja nesto napisa. evo citan da ce sindikat jadrolinije oli ti putnickih ladja radit strajk ili prosvijed.. sph ce se sigurno ukljucit, i provat dignit koji punat. bilo bi suludo da uph stoji u kantunu i gleda. pa dvadesetak ljudi, bolje ista nego nista, megafon i pucaj.
nebi se tija ponavljat, ionako san nekidan ispinija i svoga se oko price o prosvjedu.. moje misljenje znaju svi, a mislin da bi ovu raspravu trebalo prvo odradit u kancelariji dok se ne definira da ili ne.. cekam nadredjene da se ocituju po ovom pitanju.. :kafa

nebi se tija ponavljat, ionako san nekidan ispinija i svoga se oko price o prosvjedu.. moje misljenje znaju svi, a mislin da bi ovu raspravu trebalo prvo odradit u kancelariji dok se ne definira da ili ne.. cekam nadredjene da se ocituju po ovom pitanju.. :kafa
Pozdrav svima. Svakako uposlenici Jadrolinije zaslužuju punu podršku naše udruge.
Prisjetimo se njihove podrške nama kada smo izlazili iz anonimnosti našim prvim javnim prosvjedom.Oni koji su bili znaju da su svi njihovi brodi koji su se nalazili u luci označili početak prosvjeda brodskim sirenama iako im se prijetilo sankcijama od strane kompanije.
O tome @Frankie zna puno više jer je bija sa njihovim predstavnikom sindikata u direktnom kontaktu osim kada je meni uvalija da ga zovem i da mi čovik potvrdi da će sve biti odrađeno po dogovoru.
Eto još jednom kažem da svakako triba podržati kolege.

....O tome @Frankie zna puno vi??e jer je bija sa njihovim predstavnikom sindikata u direktnom kontaktu osim kada je meni uvalija da ga zovem i da mi čovik potvrdi da će sve biti odrađeno po dogovoru.
Eto jo?? jednom ka?žem da svakako triba podr?žati kolege.

A normalno da sam tebi reka zamisli da se covik nije drza dogovora i da mu se kasnije ne da Bog sta dogodi svi bi mislili da ja stojim iza toga,a ja tisuce kilometara daleko od kuce. Ovako je moga bit 100% siguran da to nisam ja.

A normalno da sam tebi reka zamisli da se covik nije drza dogovora i da mu se kasnije ne da Bog sta dogodi svi bi mislili da ja stojim iza toga,a ja tisuce kilometara daleko od kuce. Ovako je moga bit 100% siguran da to nisam ja.
Ova ti je dobra sunje.:D:D

Back