Shell

Tebi.. evo ja čekan red na egzorcizam već misecima.. jo?? od onih grdobina na ?žaru me prati zla kob.. mo?že li negdi priko veze neka janjetina na Sv Jakova (25.07).. ;)

Pozdrav ekipa ..eo vratija se i ja iako mislin da niste ni primmjetili da me nema...ugl zvalo me iz globtika jesan li zainteresiran za shell , da dolazi covik radit intervju...znan da je to procedura ali nisan vidija da je jos ikoga zvalo...inace za kadeta palube trazim(vec san odradija jedan dio...)...
zvalo me iz globtika da bi me tili vidit??!! - bice da ne bi dosa neko ko nalikuje na kriminalca na intervju prid gospodon bogati...
e sad pitanje jeli jos koga zvalo za isto ?
pozz
Odgovori s citatom

Zvala je i mene gospođa iz Globtika, intervju je 25.5., za kadeta palube. Intervju ima pismeni i usmeni dio. U pismenom je IQ test, pitanja iz matematike, mehanike i engleske gramatike. Zna li netko kakva su pitanja iz matematike i mehanike? ? to se tiče usmenog dijela, mo?žda netko od iskusnijih kolega mo?že dat koji savjet.

svićar;103960 said:
Zvala je i mene gospođa iz Globtika, intervju je 25.5., za kadeta palube. Intervju ima pismeni i usmeni dio. U pismenom je IQ test, pitanja iz matematike, mehanike i engleske gramatike. Zna li netko kakva su pitanja iz matematike i mehanike? ? to se tiče usmenog dijela, mo?žda netko od iskusnijih kolega mo?že dat koji savjet.

pff, za kadeta palube matematika ili jos vise mehanika?!?! zasto to?!

Pitanja su ti nerazumljiva. Jasno da nas guru zna svaki odgovor. Ali ga treba znat odobrovoljit za dobit ga.

Sla?žem se. Eto ja pitam, a koliko vidim jo?? par nas pita, a niko sa konkretnim odgovorom, kokolo ima bit gladan pa pi??e recepte. :D

pitanje - globtik itntervju - primjer zadataka, mehanika ?

ma ??ta je vama, kakva matematika i mehanika, zdrav razum i čista logika, psiho test, kockice, kučice, krugovi, brojevi, samo triba bit dobar s engleskin da se brzo razumi pitanje i da odgovor. ne triba ni??ta učit, samo jedan pelin ujutro na ta??te protiv treme :uzdravlje

Hvala na odgovorima. Gospođa je izričito rekla matematika i mehanika, čak mi je rekla da bi mogli bit logaritmi, razlomci a od mehanike trenje, gredni nosači... Navodno treba imat neko elementarno znanje iz tih područja. Ne znam za??to to pitaju ali tako mi je rečeno. Svakako će bit najva?žnije dobro poznavanje engleskog jezika.

svićar;103981 said:
Hvala na odgovorima. Gospođa je izričito rekla matematika i mehanika, čak mi je rekla da bi mogli bit logaritmi, razlomci a od mehanike trenje, gredni nosači... Navodno treba imat neko elementarno znanje iz tih područja. Ne znam za??to to pitaju ali tako mi je rečeno. Svakako će bit najva?žnije dobro poznavanje engleskog jezika.

oke, ja san reka ovome gore kadetu palube, ne znan kako je za ofićale, pogotovo ne za one u makinji... pozz! ;)

iskreno,pojma neman sta traze,davno san bija u skoli,amoremo se dogovorit za repeticije,donesi bocu pelina i kasetu karlovacke i sve ce ti bit jasno u no time,ujedno,to je cjena kompletnih repeticija koje traju koliko i gorivo,ako za vrime trajanja istog ne naucis,smatraj se izgubljenim slucajem i promini zanimanje

Kolege, primjer testa vam je poslan, potvrdite primitak. Nesto nam internet steka na brodu, pa nisam siguran jeli sve uspilo poslat.... Sritno na testu, ako nekome jos nesto triba, neka se slobodno javi u inbox!

ej hvala ti, pomogo si mi da se orjentiram !

koga također interesira ovo neka mi pošalje PM da proslijedim .

još jednom zahvaljujem ! :uzdravlje

Back