Pozdrav ekipa ..eo vratija se i ja iako mislin da niste ni primmjetili da me nema...ugl zvalo me iz globtika jesan li zainteresiran za shell , da dolazi covik radit intervju...znan da je to procedura ali nisan vidija da je jos ikoga zvalo...inace za kadeta palube trazim(vec san odradija jedan dio...)...
zvalo me iz globtika da bi me tili vidit??!! - bice da ne bi dosa neko ko nalikuje na kriminalca na intervju prid gospodon bogati...
e sad pitanje jeli jos koga zvalo za isto ?
pozz
Odgovori s citatom
http://www.pomorac.net/forum/trgovacki-brodovi/1883-globtik-20.htmlsvićar;103960 said:Zna li netko kakva su pitanja iz matematike i mehanike? ? to se tiče usmenog dijela, mo?žda netko od iskusnijih kolega mo?že dat koji savjet.
svićar;103960 said:Zvala je i mene gospođa iz Globtika, intervju je 25.5., za kadeta palube. Intervju ima pismeni i usmeni dio. U pismenom je IQ test, pitanja iz matematike, mehanike i engleske gramatike. Zna li netko kakva su pitanja iz matematike i mehanike? ? to se tiče usmenog dijela, mo?žda netko od iskusnijih kolega mo?že dat koji savjet.
pa klin se klinom izbija,bas i turist dolazi,moremo ponovit raznjice od grdobine u sugu od skampi
...zna?? li odgovor ili ne ?
Pitanja su ti nerazumljiva. Jasno da nas guru zna svaki odgovor. Ali ga treba znat odobrovoljit za dobit ga.
svićar;103981 said:Hvala na odgovorima. Gospođa je izričito rekla matematika i mehanika, čak mi je rekla da bi mogli bit logaritmi, razlomci a od mehanike trenje, gredni nosači... Navodno treba imat neko elementarno znanje iz tih područja. Ne znam za??to to pitaju ali tako mi je rečeno. Svakako će bit najva?žnije dobro poznavanje engleskog jezika.
Kome treba primjer testa, neka se javi na P. M.![]()