muky23
Seki
Kako to? Al je na Ahlersa bolje nego na Shella? Lova, ili?
Na Ahlersa je sve puno bolje,samo ima jedna mana ??ta mo?že bit jedan ugovor i poslije nitko ne garantira da će vas zvati.
Kako to? Al je na Ahlersa bolje nego na Shella? Lova, ili?

Pozdrav ekipa ..eo vratija se i ja iako mislin da niste ni primmjetili da me nema...ugl zvalo me iz globtika jesan li zainteresiran za shell , da dolazi covik radit intervju...znan da je to procedura ali nisan vidija da je jos ikoga zvalo...inace za kadeta palube trazim(vec san odradija jedan dio...)...
zvalo me iz globtika da bi me tili vidit??!! - bice da ne bi dosa neko ko nalikuje na kriminalca na intervju prid gospodon bogati...
e sad pitanje jeli jos koga zvalo za isto ?
pozz
A bolje bolje kako se uzme, sta se tice ugovora je bolje, novci nisu bitni jel tako, mi svi navigajemo iz ljubavi prema moru, a odradija san jedan ugovor i sad su mi ponudili shella prosa sve samo potpis fali, ali opet nova ekipa nova vrsta broda, pa papiri iskreno strah me je i ugovori 4 miseca jest da je premamet i da te ceka posal slazem se ja sa mukyem al triba se ustalit na jednu firmu ja mislin da je ahlers idealan za mene...a opet nemas sigurnost zbunjen sam totalno...iskreno ne svidja mi se shell kad san sve procita ovo na forumu i oduzeja pola hmmmm ne znan mislim da necu prihvatit pa makar popusija na ahlersa
![]()
a sad papiraaa, a jooooj...
sretno u svakom slucaju...
a cime su ti napunili glavu, ako se moze znati, da si se ipak predomislio ??![]()
Ajme ne pitaj me nista uvijerili su me nema to je to....buducnost,skolovanje.....itd.itd....bizi brate![]()
Drazene, treba probat, nekom je tamo dobro, nekom OK, a neko je popusio.
Ja sam bio davne 1997. i moram priznat da nisam bio presretan sa nicim osim sa mjesecnom bustom i da sam popusio.
Ali zasto ne probat, to je samo jedno dobro iskustvo vise.![]()
Pozdrav ekipa ..eo vratija se i ja iako mislin da niste ni primmjetili da me nema...ugl zvalo me iz globtika jesan li zainteresiran za shell , da dolazi covik radit intervju...znan da je to procedura ali nisan vidija da je jos ikoga zvalo...inace za kadeta palube trazim(vec san odradija jedan dio...)...
zvalo me iz globtika da bi me tili vidit??!! - bice da ne bi dosa neko ko nalikuje na kriminalca na intervju prid gospodon bogati...
e sad pitanje jeli jos koga zvalo za isto ?
pozz
je, zvali su neke da je krajem miseca intervju, sad ne znan koliko tra?že asistenata i koliko kadeta, uglavnom da je 2 put po 6 miseci i 1000$. i naravno, oni sa vi??om imaju prednost

kad dojdes doma opet,ako buden ima termin![]()