Sebourn cruises

Evo sad san se cua s prijateljom s broda seabourna i reka mi je iz prve ruke da je ljecnicki nije norveski samo napravis obicni na engleskom jeziku te da mu je ladovina da nema safety i da samo drzi gvardiju i da se net iz kabine placa to mi je uspija rec jer na mostu internetu koji je naravno besplatan

pozz

Ljecnicki nije norveski al ces ga radit tamo gdje te oni posalju,a to ti je kod Ercegovicke ako si iz splita.A sto se posla tice,na svakom brodu imaju razlicita pravila za terce,cuja sam da je na malim brodovima puno lakse nego na velikim,jer recimo ja sam na velikom i mogu ti rec da i nije bas da mlatimo mudima...malo je zajebano u pocetku,al sve se nauci!:cool:

Ljecnicki nije norveski al ces ga radit tamo gdje te oni posalju,a to ti je kod Ercegovicke ako si iz splita.A sto se posla tice,na svakom brodu imaju razlicita pravila za terce,cuja sam da je na malim brodovima puno lakse nego na velikim,jer recimo ja sam na velikom i mogu ti rec da i nije bas da mlatimo mudima...malo je zajebano u pocetku,al sve se nauci!:cool:

Eto on mi je reka bar tako pa mu virujen al nikao da ga dobijen da mi kaze malo vise informacija.
Ako ti nije problem jel mi mos poblize opisat kakav je tamo zivot jel pilaju puno oko safety ja san na tankerima i ceka me posa u 10ti misec na mojoj firmi svakako cu rec katie da mi kaze na cemu san jer ne zelin izgubit posa na obe strane-
i jos neznan uopce koliko se ceka na ukrcaj posli intervjua.
Treba li imat neki putnicki brevet...
pozz:rolleyes:

Last edited:
Evo dobija san odgovor glede lijecnickih:

"Norwegian, Bahamas is good, but ENG1 is normally acceptable for Deck Positions"

Evo dobija san odgovor glede lijecnickih:

"Norwegian, Bahamas is good, but ENG1 is normally acceptable for Deck Positions"
Tuitamo
Hvala na odg. znan da san malo dosadan al svasta me zanima o njima jesi ti ima intervju i jel znas
koliko se ceka na ukrcaj posli intervjua meni je zakazan 20tog a mene ceka posa na mojoj komp
kroz 10ti mis.iako bi ceka na ove kruzer i duze ako je siguran ukracj jel bolja je plaća:confused:

Tuitamo
Hvala na odg. znan da san malo dosadan al svasta me zanima o njima jesi ti ima intervju i jel znas
koliko se ceka na ukrcaj posli intervjua meni je zakazan 20tog a mene ceka posa na mojoj komp
kroz 10ti mis.iako bi ceka na ove kruzer i duze ako je siguran ukracj jel bolja je plaća:confused:

A to ti ovisi, ako imas sve sta je potrebno od papira moze bit i za 10 dana (to je bilo jednom tercu). Trenutno nasa ima 3 terca u rotaciji i nadam se da ce ih bit vise.

Ima nekih dojava (ptica na grani) da bi se moglo otvorit dva mista za manje od misec i misec ipo dana.

Ali pitaj prvo, suptilno, da jeli imaju neki fiksan embark date.

I pokusaj govorit "ispeglanim" engleskim, bas i ne vole kad ljudi imaju jak EE naglasak (radi anouncmenta).

intervju

intervju

Evo ekipa za par dana mi je intervju za ovu komp.pa me zanima ako mi neko moze rec detaljnije pitanja koja me cekaju
i tako.nadam se da cu bit dobre srice al vidit cemo.

Evo ekipa za par dana mi je intervju za ovu komp.pa me zanima ako mi neko moze rec detaljnije pitanja koja me cekaju
i tako.nadam se da cu bit dobre srice al vidit cemo.

Obavljen intervju s Rebecom ali nazalost nema nista kroz 10misec tako da nista od mojih zelja.Vise srece kad se vratim u zimu:(

pozdrav svima..
Zanima me koja je porcedura nakon intervijua sa Vikingom...nakon koliko se cca dana znaju neki konkretni rezultati, dali ih odmah kaze ili...? Ukoliko dodje do zaposlenja dali nas kontaktira i dalje VIking ili netko iz Seatla?
Eto, ukoliko je netko prosao tu proceduru, molio bih da mi javi kako to s njima otprilke ide..

zahvaljujem..:cool:

Bog,

Evo moje iskustvo sa Seabournom. Ja sam imao vezu i nakon par mjeseci cekanja dobio sam ponudu za ukrcaj kao 1st Off. i to da biram izmedju tri broda, nazalost tad sam bio na jednom drugom brodu i nisam se mogao iskrcati.
Cim sam dosao doma nastavio sam se javljati i nakon 2 mj ponovo su mi poslali mail da ima mjesto za 2nd Off. krajem devetog i iza toga je slijedio intervju, jedna mlada zenska je drzala intervju, imam njezin mail zaboravio sam kako se zove. Uglavnom rekla mi je da sam vise nego kvalificiran i da ce mi kroz tjedan dana javiti sve detalje kad se dogovori sa officom u Seatlu.Nakon 10 dana ponovo sam joj poslao mail sa upitom ima li sto nova, na sto je odgovorila da jos nema sve detalje. Nakon toga ni traga ni glasa. Poprilicno neozbiljno za takvu firmu. Eto, vjerujem da treba imati srece, ja sam svoju priliku nazalost propustio dok sam bio na jednoj karampani od broda.

da, nazalost, ponekad nam dobre prilike promaknu..ali ne znaci da ih nece vise biti..
Cudno da nisi dali nekakav konkretan odgovor, makar negativan, ukoliko su bili zadovoljni itd..

Back