Seatrans

Pazi ovo, ja sam bio s kapetanom, sretnemo se na aerodromo, i ajde idemo nesto porucat, ja kazem konobaru daj ti meni moj racun, to cu prilozit, kaze meni ovaj barba, nece ti to platit, ja kao zasto uvjek placaju, kao kratko ti je vrijeme izmedju leta? kao prvo to je bilo neko njegovo shvacanje, nigdje to nije pisalo, a kao drugo njemu je i bilo kratko iz splita, al ja sam krenuo ujutro iz Ri za Zg. I on meni poslje na brodu opet govori ja cu ti potpisat, al neznam oce ti oni to platit, i kaze mi da stavim visi tecaj kuna-eur u korist eura, kao da on placa, a ne firma. naravno da su sve platili bez pitanja! Ima svakakih likova!

Pazi ovo, ja sam bio s kapetanom, sretnemo se na aerodromo, i ajde idemo nesto porucat, ja kazem konobaru daj ti meni moj racun, to cu prilozit, kaze meni ovaj barba, nece ti to platit, ja kao zasto uvjek placaju, kao kratko ti je vrijeme izmedju leta? kao prvo to je bilo neko njegovo shvacanje, nigdje to nije pisalo, a kao drugo njemu je i bilo kratko iz splita, al ja sam krenuo ujutro iz Ri za Zg. I on meni poslje na brodu opet govori ja cu ti potpisat, al neznam oce ti oni to platit, i kaze mi da stavim visi tecaj kuna-eur u korist eura, kao da on placa, a ne firma. naravno da su sve platili bez pitanja! Ima svakakih likova!

Ima svakakvih likova i slučajeva kolega, tako ti je to, svasta sam se ja nagledao do sada u ovom mome kratkom navigacijskom vijeku, a bit ce jos toga.:uzdravlje

Od 01.05 Seatrans seli u istu zgradu (office) gdje je sad Columbia shipmanagement, Kao.Sgardelli IDE u penziju 01.05. ,kcer preuzima agenciju, ako netko zna o ovom spajanju nesto vise ...

Potrazujemo ABS-e, vise kandidata, s iskustvom za chemical tanker, ukrcaj pocetak Svibnja 2017. ugovor 3-4 mjeseca, linija broda NEurope - Mediteran
Aplikacije molim poslati mailom na: crewing.adriatic@seatrans.no

Poslano sa mog SM-T560 koristeći Tapatalk

Sea Trans
Posada mjesana Hrvati Rumunji Poljaci
Brodovi Kemikalci stare ramine
Podrucije plovidbe Sj europa - Mediteran
Puno rada malo muzike
Za ovu vrst broda i sto se sve prevozi triba biti bolja placa za svih
Kad vidite ko dolazi na brod cotavi gluhi sve vam je jasno kakva je firma
Dok su drzali Norvegini dobro je bilo a sada dok drzu Poljaci ajme meni majko
Za kormilare najteze je u portu se radi 6 - 6 u navigaciji 12 sati
Kormilar stripuje tankove dok pumpmen spava i naredjuje
Kad se spaja maniga nema ga spaja kormilar semple vadi kormilar pumpmen nema ga na vidiku
Organizacija je jadna
Jedno se prica u officu a sasvim druga prica na brodu
Svako malo su im potrebni ljudi pocevsi od najnizeg ranka do najvisih rankova
Medjuljucki odnosi nula
Eto toliko o sea transu

Nazalost place Su lose za oko Sta se radi I koliko se radi,kupili Su brod od 20 godina,rasulo,za lovu za Koji mi plovimo tamo NE vjerujem da CE ikad doc indijac ili filipinac I da CE radit toliko koliko I mi za Te pare,elektricara nema,ima onaj leteci,radi se stvarno puno,pogotovo palubarci,office he sad poljski,svi inspektori Su poljski osim dva norvezana,na 2-3 broda Jos uvjek Su kabine bez wc,hrana je ok,internet 24 data besplatan I dobar,placa za cifa palube oko 8000 eura,pocetna,kasnije oko 500 eura veca,sekondo palube 4400 eura Sa svim prekovremenima,a boga mi ima ih puno,place samo na brodu,u makini puno posla,kapo,prvi,drugi,nego I mazac.
Puno ljudi otislo,cirkulacija ljudi,Ali opet treba veza za upast,ugovor oficirima 2-2,Ali I to se urusava,ostaje se dulje,nema smjene,nakon mjesec Dana Te zovu na brod.

I vode se vrlo opasni I stetni tereti za ljudsko zdravlje,cesto Su na palubi s bocama zraka I u gumenim odjelima.

Seatrans

Na njihovim sam brodovima
Stare ramine
Tu smo dakle mi Hrvati,Poljaci,Rumunji
Vozu se jako opasni tereti opasni za zdravlje
Ljudi nadje se par pojedinaca sto su ok a drugo skart
Provjerava se svako malo droga i alko test sa kraja
Kad ti poljak ne pije to znaj da dolazi provjera
Na jednom brodu jako puno alkohola
Fali im puno ljudi tako da ne mozes dobiti otkaz
eto toliko

Ja san jucer dao otkaz Kao 3rd eng, vec je mjesec Dana otvoren oglas na njihovon facebooku da u novembru traze 3rd eng, nadam se da CE upast netko nas a NE rumunj ili poljak. Zovite...nema avancamenta 3 godine, placa 4300 eura samo na brodu, ugovor 2/2 mjeseca, internet besplatan 24 sata.

zivia Crni..jel traze iskustvo na kemiji za 3rd eng..meni je brat 3rd ali sa offshore..AHTS,PSV,Dreggeri od JDN..nikako se ukrcat

Ne navigan ti tamo ali se sičan kad bi aplicira iskustvo na kemiji ka oficir ti je obavezno Å¡to se tiče kuverte.

zivia Crni..jel traze iskustvo na kemiji za 3rd eng..meni je brat 3rd ali sa offshore..AHTS,PSV,Dreggeri od JDN..nikako se ukrcat

Obavezni Su advanced oil I advanced chemical breveti.
A kako ih dobit?
Odradit 3 mj na oilu za adv oil, pa onda 3mj na chem za adv chem.
A niko te nece uzet za treninga. Jednadjba sa dvije nepoznanice.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

A nekakvi product tankeri Su oil I chemical.
Ja Sam bio na steni I Scorpio tankers I brodovi Su bili oil\chemical tankers , a product tankers Su najcesce I chemical.
Ili napravit oil ugovor pa chemical ugovor. Uglavnom koliko znam taj seatrans trazi ljude s takvin iskustvom a nemaju oil tankers nego samo kemiju vode.

Seatrans kad trazi 3rd eng napise u oglasu 3rd eng trainee, Ali to he varalica ili igra rijeci, ONI traze iskusnog 3rd eng a onda GA ukrcaju na jedan njihov bros di Mora proc ugovor I dobit dobre ocjene od kapa,Tada kad se otvori mjesto na floti on upada tamo di Dali 3rd eng Koji he Dao otkaz. Na tom trainee shipu 3rd eng nije potreban, trans fjell, tamo samo dobiju sliku o tom 3rd engineeru.

Ako si bia na kemiji onda imaš pravo vadit oba 2 posebno ako je nagalešno u matrikuli chemical oil tanker. Tako san ih ja dobia još nakon kadeture.

A kako ih dobit?
Odradit 3 mj na oilu za adv oil, pa onda 3mj na chem za adv chem.
A niko te nece uzet za treninga. Jednadjba sa dvije nepoznanice.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Back