Sea core & mare nostrum

seacore

seacore

volio bih ako neko ima neki e mail od nekog agenta koji ukrcava na saplajere,prvi sam makine sa iskustvom,hvala svima..dosta mi je teretnjaka:udriglavom

Prijatelj mi ide na brod "Miss Vickie" od Seacor-a preko agencije mare nostrum.
Ide za 2nd Engineera,placa 7000 USD samo na brodu.Jeli neko bija na tom brodu?

Jel mi moze ko kazat kakva je sad situacija na SEACOR-u sa oficirima kuverte ; place,ugovori,imaju li brodovi net i sl. ?

Evo ovako za mene osobno jako cudna kompanija. Znam dvoje ljudi koji su tamo(obojica su panjine ) i sto je interesantno jedan je 1.kuverte i ima 7200 dolara samo na brodu i presretan je s tim i misli da bi cili offshore u Africi sta bez njega.Drugi je 1. makine i ima 10500 dolara.ISta firma. Nikad nisam volija firme koje vrse diskriminaciju putem place. Mogu razumit da se ponekog posebnog nagradi nekakvim bonusom od 20-30% na godisnjoj razini,ali za to treba biti poseban sto ove obe panjine sigurno nisu.

kolege,ako netko zna malo vise o seacor, sitem rada,ugovori,uvjeti na brodu,lokacije i sl.

ima li sanse ukrcati se odmah za chiefa (imam master unlimited,dp advanced cu imat uskoro,ugovor za cifa na stand by + ugovor za cifa na oil recovery + ugovor za cifa na cruiseru + pun k ugovora na svemu i svacemu),je li jos uvijek kontakt mariner trogir?

:uzdravlje

kolege,ako netko zna malo vise o seacor, sitem rada,ugovori,uvjeti na brodu,lokacije i sl.

ima li sanse ukrcati se odmah za chiefa (imam master unlimited,dp advanced cu imat uskoro,ugovor za cifa na stand by + ugovor za cifa na oil recovery + ugovor za cifa na cruiseru + pun k ugovora na svemu i svacemu),je li jos uvijek kontakt mariner trogir?

:uzdravlje

Kontakt je mariner (tj. pomorska agencija Mustra d.o.o.) u Trogiru. Koliko ja znam ovi iz Trogira su uglavnom bazirani na zapadnu Afriku Seacor-a.

lijepi pozdrav sa Seabulk Arizona,ako me ovi kroz godinu dana ne promoviraju najmanje u čin komodora,znači da je pomorstvo stvarno otiÅ¡lo u krasan kurac...

pozz...

pozz...

Koliko znam, nema nasih na crewboatima a ovo drugo stoji.
Inace, stranica je niskoristi. Osim broja telefona i e-maila nema nikakvih drugih informacija. Place su uzas, 2/O 110usd/dan, C/O i 2/Eng oko 200 usd/dan, Ch.Eng. oko 350usd/dan, Master oko 430usd/dan.

P.S. Ovaj link iznad je pogresan ;)

M-shipManagement - Crewing and Ship Manning Agency

Good morning
we have no vacancies just at present but pls keep in touch as will always need engineers at some point, trips are 4 weeks on, 4 weeks , salary approx £43845.00
Rgds Paul

Pozdrav za sve, ovo je informagija direktno, nadam se, iz SEACOR-a, ovaj Paul je jedan od crew menadzera i ukrcava na ST-by safety vessels. Ovu cifru mi je rekao kad sam pitao za poziciju 2nd eng. Sad ne znam je li sa ili bez iskustva, je li 1st=2nd ili ne. Ovo je nedje s pocetka godine 2012. SEACOR Marine ovo je site. Pozdrav, koment???

Seacore Diamond

Seacore Diamond

Dobio sam ponudu za Seacore za 2nd matea za MPSV Seacore Diamond 2 on 2 off 150$ day rate.Prihvatia sam jer nakon advancea mi triba joÅ¡ DP dana do full certifikata a i iskutvo.Prema info Å¡ta zasad znam brod je u americi i triba bi ič u perzijski taljev radit Å¡ta če vjerovatno mene uvatit u ugovoru.Zanima me ima li ko kakvu informaciju viÅ¡e o brodu i kakvo je stanje sada na secaora?

da 150... ImaÅ¡ u pdf particulars na njihovim stranicama. Bit će to jedan predivan brodić, pari mi se.

Back